- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.611
- Поени од реакции
- 14.465
----------------------Cassilas-----------------------
Arbeloa---------Pepe----------Ramos---------Marcelo
----------------Lass----------Alonso----------------
Kaka-------------------Guti------------------Ronaldo
----------------------Benzema----------------------
Боље би изгледало вака
----------------------Cassilas---------------------------------------------Cassilas-----------------------
Arbeloa---------Pepe----------Ramos---------Marcelo
----------------Lass----------Alonso----------------
Kaka-------------------Guti------------------Ronaldo
----------------------Benzema----------------------
Боље би изгледало вака
А пак Гаго се утепа од брзина Не забраај дека Мамаду е еден од најдобрите играчи на таа позиција, покажа и вчера. Ама сепак Лас е многу покорисен на средина, Рамос ќе си се врати на десно а Албиол и Пепе во средина.Мамаду не е уште у најдобра форма, го нема тоа темпо на воиграност на другите играчи. Оваа игра што ја практикува Реал во моментот е со брзина во нападите. Мамаду не е доволно брз за таа игра Би можел да игра али како задни везњи и тоа пред Пепе и Албиол, али да игра на место на Ласс, тешко
Мислим дека си грешка, Албиол е далеку од десен бек. Уште со него да играме десно и ќе биде...----------------------Cassilas-----------------------
Albiol---------Pepe----------Ramos---------Marcelo(Drenthe)
----------------Lass(M.)--------Alonso(Guti)----------------
Kaka(VdV)----------Higuain(Granero)------------Ronaldo(Drenthe)
----------------------Benzema(Raul)----------------------
Со ротациите
Ако не се лажам Албиол може да игра како десен мислам дека и во валенсија играше десен бек
Подобро Алонсо на место на Мамаду, а Гранеро на срединатаok,ok али ај ме интересира шо мислите кој е можниот најдобра состав на Реал кој што може да го извади на терен Пелегрини , на пр. финалето во лига на шампиони или на El Clasico , еве според мене :
--------------------cassilas--------------------
Ramos-------Pepe-------Albiol--------Marcelo
-------------Lass-------M.Diarra--------------
-------------------Alonso--------------------
-----Ronaldo---------------------Kaka--------
------------------Benzema -------------------
силен среден ред речиси непробиен и средина у трансформација во напад со неколку пасови до сигурен гол , ФАНТАСТИЧНО jea:
Ќе има не се секирај. И Барса играше со Гетафе пред 2 недели во 18:00 па даваа...за се друго тука е СуперСпортВо сабота изгледа пак ќе гледаме на интернет. Утакмицата е од 18:00, и на Алфа ќе нема пренос.
Ќе има не се секирај. И Барса играше со Гетафе пред 2 недели во 18:00 па даваа...за се друго тука е СуперСпорт
Па и тогаш немаше најава за таа утакмица, се изненадив кога видов. Не се секирај бе, Алфа ќе ги пренесува сите утакмици од Реал, Барса и остали.Па гледав во програмата на Алфа и не пишува дека ќе ја даваат, освен ако ако направат некои промени. Ќе се снајдеме некако бе.. Ние подготовките ги гледавме, а не па сега. :tv: