Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
ambrozini mi e najtapa igrac so moze da igra vo milan,aj neka go dadat tamu vo livorno neka igra!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе Рино е Гатузо не е Роналдо!:pos2:Како што гледам мислиш на Роналдо.Јас мислам ке се опорави побрзо од што е предвидено!:helou:Најверојатно некоја нова повреда + тоа мистерија со неговите повреди = може повеќе натпревари да не игра.
ambrozini mi e najtapa igrac so moze da igra vo milan,aj neka go dadat tamu vo livorno neka igra!
Амброзини никогаш нема да го изгуби првотимското место доколку се игра со еден напаѓач. Разберете го то, гледајте од која важност е играчот како прво, сите воздушни дуели ги добива апсолутно и физички е најприсутен на теренот нема шанси да изгуби дуел. Имам анализа напраено на тимо ако сакате ѕирнете ја да видите кој играч шо карактеристики има и шо важност за тимо.
Не да се прам нешто експерт, ама се нервирам ко ќе не цените некој играч. Посебно некој како Амброзини шо е со голема важност за тимот.
Би сакал една мала дебата со тебе на темава!Ова е вистинска слика што дава Амбро на теренот!
Би сакал една мала дебата со тебе на темава!
Воздушни дуели добива да, ама само тоа го прави!
И Дигао може да го ставиме 2 метри е ке добива воздушни дуели...
Него приметивте ли нешто посебно во играта на Милан последниве 2 утакмици кога не игра Амбро!:smir:
Анчелоти ќе згреши ако го остави Пато на клупата против Фиорентина, така е најавено
E ова е веќе добра шпекулација.......ми се свиѓа да ви кажам право, ако се оствари ќе има нова ера на титули во Милан...(прочитајте)
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=AD072D0BC8904C4C81AF83D0004A1F20
E ова е веќе добра шпекулација.......ми се свиѓа да ви кажам право, ако се оствари ќе има нова ера на титули во Милан...(прочитајте)
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=AD072D0BC8904C4C81AF83D0004A1F20
Да со Мансини ќе бидеме богсега му е мајката синови една 35ка за Мансини и Мекцес пакет и одгодина сме бог и батина
Да со Мансини ќе бидеме бог
За во Милан се потребни играчи класа погоре од Мансини пр. Диего или ВДВ таман холанѓанец замена за холанѓанец (Сидорф)
пс. Повеќе ми се свиѓа пакетот (Компани и ВДВ) отколку (Мексес и Мансини):smir: