Madrid
Timeless
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 3.899
- Поени од реакции
- 154
кога е наредната утакмица на реал и со кој?
Утре, против Торонто. 2 дена подоцна натпревар против Вашингтон.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога е наредната утакмица на реал и со кој?
Ramos kade e be :nesvest:Составот на Шпанија за дуелот со Медонија. Го нема Гранеро :uvo:
Голмани:
Икер Касиљас (Реал Мадрид), Пепе Реина (Ливерпул), Диего Лопез (Виљареал)
Одбрана:
Раул Албиол (Реал Мадрид), Алваро Арбелоа (Реал Мадрид), Жоан Капдевиља (Виљареал), Жерард Пике (Барселона), Карлос Пујол (Барселона), Карлос Марчена (Валенсија) и Начо Монреал (Осасуна)
Средина:
Чаби Алонсо (реал Мадрид), Серхио Бускетс (Барселона), Чави (Барселона), Санти Казорла (Виљареал), Цеск Фабрегас (Арсенал), Давид Силва (Валенсија), Хуан Мата (Валеснија) и Алберт Риера (Ливерпул)
Напад:
Давид Виља (Валеснија), Фернандо Торес (Ливерпул) и Дани Гуиза (Фенербахче)
Ramos kade e be :nesvest:
Еј, многу ми е криво шо нема он да дојде. Ајде ке има кој друг да се глеа.![]()
Не е таа, ова е некоја TRT Turk. Пак на нет поради шугавата кабловска.ESPN (uk/irl)
ESPN (usa)
Gol TV (America) **
La Sexta
Sportsmax
Telekanal Sport
TRT 1
На овие програми ќе ја има вечер. Оваа ТРТ 1, ако е таа турската супер. Ја имам, ама дан е некоја друга![]()
Sport (Russia)А да не знаете во недела точно од колку саат го играме вториот меч ? Во недела идам на гости во Скопје, па таму братучет ми фаќа некоја од овие програми што ги кажа боби4е, па се надевам ќе можам да ја гледам.![]()
Таа е, и ја се излажавhttp://www.trtmacedonian.com/Generic/SayfaTasarimiGoster.aspx?TaslakKodu=8c4c2802-b205-4ee9-bc2a-620d646e0163&dil=mk
Нас ни е оваа ТРТ Турк? Таа е програма за во странство а? Ццццц, помислив таман ќе гледам фудбал на раат, и ништо :nerv::nerv::nerv:
Sport (Russia)Aljazeera Sport +2La SextaSport.ro - RomaniaFox Soccer ChannelAlfa TV Cyprus