Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Составот на Шпанија за дуелот со Медонија. Го нема Гранеро :uvo:

Голмани:

Икер Касиљас (Реал Мадрид), Пепе Реина (Ливерпул), Диего Лопез (Виљареал)
Одбрана:
Раул Албиол (Реал Мадрид), Алваро Арбелоа (Реал Мадрид), Жоан Капдевиља (Виљареал), Жерард Пике (Барселона), Карлос Пујол (Барселона), Карлос Марчена (Валенсија) и Начо Монреал (Осасуна)
Средина:
Чаби Алонсо (реал Мадрид), Серхио Бускетс (Барселона), Чави (Барселона), Санти Казорла (Виљареал), Цеск Фабрегас (Арсенал), Давид Силва (Валенсија), Хуан Мата (Валеснија) и Алберт Риера (Ливерпул)
Напад:
Давид Виља (Валеснија), Фернандо Торес (Ливерпул) и Дани Гуиза (Фенербахче)

Составот на Шпанија за дуелот со Медонија. Го нема Гранеро :uvo:

Голмани:

Икер Касиљас (Реал Мадрид), Пепе Реина (Ливерпул), Диего Лопез (Виљареал)
Одбрана:
Раул Албиол (Реал Мадрид), Алваро Арбелоа (Реал Мадрид), Жоан Капдевиља (Виљареал), Жерард Пике (Барселона), Карлос Пујол (Барселона), Карлос Марчена (Валенсија) и Начо Монреал (Осасуна)
Средина:
Чаби Алонсо (реал Мадрид), Серхио Бускетс (Барселона), Чави (Барселона), Санти Казорла (Виљареал), Цеск Фабрегас (Арсенал), Давид Силва (Валенсија), Хуан Мата (Валеснија) и Алберт Риера (Ливерпул)
Напад:
Давид Виља (Валеснија), Фернандо Торес (Ливерпул) и Дани Гуиза (Фенербахче)
Ramos kade e be :nesvest:

Ramos kade e be :nesvest:

Пoвреден е, не ни отпатува со Реал на подготовките во Америка.

Стигнаа во Америка. :)

Satellite

Satellite

Satellite

Satellite

Satellite

Повеќе тука.

Еј, многу ми е криво шо нема он да дојде. Ајде ке има кој друг да се глеа. :)

јас ке си ја гледам на голтв америка таа ја фаќам позз

А да не знаете во недела точно од колку саат го играме вториот меч ? Во недела идам на гости во Скопје, па таму братучет ми фаќа некоја од овие програми што ги кажа боби4е, па се надевам ќе можам да ја гледам. :)

А да не знаете во недела точно од колку саат го играме вториот меч ? Во недела идам на гости во Скопје, па таму братучет ми фаќа некоја од овие програми што ги кажа боби4е, па се надевам ќе можам да ја гледам. :)
Sport (Russia)
Aljazeera Sport +2
La Sexta
Sport.ro - RomaniaFox Soccer Channel
Alfa TV Cyprus

http://www.trtmacedonian.com/Generic/SayfaTasarimiGoster.aspx?TaslakKodu=8c4c2802-b205-4ee9-bc2a-620d646e0163&dil=mk

Нас ни е оваа ТРТ Турк? Таа е програма за во странство а? Ццццц, помислив таман ќе гледам фудбал на раат, и ништо :nerv::nerv::nerv:
Таа е, и ја се излажав :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom