Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Заминаа за Америка, со среќа нека им е.

Satellite

Satellite

Satellite

Satellite

Satellite

Повеќе тука...

Со среќа нека им е :)

Колку го сакав играчов, уште пред да дојде кај нас се молев да заигра еден ден у Реал, се случи тоа ама не за долго...:/
Со среќа нека ти е Хунти, се најдобро и да се рушиш од давање голови, да бидеш подобар стрелец од Ето :):)

Сакав да остане многу ми се свига како играч ама нема место во тимот... :toe:
Со среќа нека му е......

Four Madridistas with La Red

И на официјална страна има за оние што се повикани од Реал Мадрид за Шпанија за пријателскиот дуел со Македонија. :pipi:

п.с ја нема веста објавено сеуште на англиски, па мораше со гугл транслејт. :)

Колку го сакав играчов, уште пред да дојде кај нас се молев да заигра еден ден у Реал, се случи тоа ама не за долго...:/
Со среќа нека ти е Хунти, се најдобро и да се рушиш од давање голови, да бидеш подобар стрелец од Ето :):)
Апсолутно исто мислење имам, премногу сакав да дојде, Дојде и колку кратко само. :( Не доби ни вистинска шанса. Жал ми е многу, Ајде со среќа нека му е. :(
Едит: Ај да се насмееме.
http://realmadrid-club.bloger.hr/post/roma-nudi-836470-miliona/1631358.aspx

Со среќа нека му е на Хунтелар сепак си најде добар клуб .... се надевам да постигнува многу голови но не и против Реал :vozbud:

И јас му посакувам се најдобро на Хунтелар. Нека ја полни мрежата на противниците, да биде најдобар стрелец... па живи и здрави после 2-3 год. пак да си го повратиме :)

Isto...

Благодарам Хунтелар за се што стори за Реал (иако немаше многу шанса без разлика колку и да беше добар)
Ако не друго, среќен сум што отиде барем во Милан

Требаше да му се даде повеќе шанса
Мислам дека ќе растура во милан

кога е наредната утакмица на реал и со кој?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom