Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kога играте со Јуве ???

Пс.Честито за Арбелоа.

Добредојде Арбелоа (иако незнам колку можеш да послужиш):toe:

dobro ke ni dojde arbeloa vo odbranata bidejki nemame bas mn sjajna odbrana

Ајт со среќа нека му е на Арбелоа:back:

65aofr.jpg

x2rvwl.jpg

14177rr.jpg

2n6vj0y.jpg

2dqnl9l.jpg

kb3gk2.jpg

uwpi1.jpg

jq4x2q.jpg

1181s77.jpg

34eb4aw.jpg

5frc45.jpg
20hn77d.jpg

9ifywk.jpg

2q9fo06.jpg

10n4zd2.jpg

15wxze8.jpg

dcrccy.jpg
:pipi:

Последнава слика е моментот:) А Бензема ги глеа и си вика еј педеришта беее...хаха

Поздрав до сите фанови на реал мадрид нека му е со срека првиот гол на к.роналдо сам се си направи сам си изведе.Еве ви една информација за МКД - Шпанија картите се пуштаат во продазба во петок сабајле во 8 часот сите на стадион поз

Од увек имаме мака со Јувентутс....
Одкога тој нигерот не поеба у продолжение во ЛШ, Реал не може да мрдне од осмина финале.:)
Очекувам победа конечно против нив.:)

Па баш дека немаме посебно лево ни требаше некој подобар на некој како Лам или Е.Кол

Епа ни треба али Перез не е љубител на дефанзивни играчи:smir:

Па боље да стане да не му ојдат сите пари за џабе

Можевме ние да го земеме Туре за 16 мил

Абе што зборувате, моментално имаме супер одбрана. Марсело синоќа одигра прекрасно, потсетува на деновите на Роберто Карлос, иако треба уште муви да јаде за да го достигне Карлос. На левата бековска позиција ги имаме Марсело и Арбелоа, се очекува тие двајца нон-стоп да ротираат, кој ќе се покажи подобар, тој ќе игра. Централни бекови супер, Пепе ѕвер, сите го знаеме, до него Раул Албиол кој одигра екстра на купот на конфедерациите, нивни замени Мецелдер и Гарај. Десен бек, загарантирано место за Рамос, кој веќе премина во еден од најдобрите десни бекови. Така да, одбрана составена од Рамос - Пепе - Албиол - Арбелоа е за мене совршенство. Имаме тројца шпанци во одбрана, кој одиграа одлични партии на купот на конфедерациите, и добро се познаваат меѓу себе. И лани имавме добра одбрана, ама мислам дека нешто друго не штимаше. А и не го забаравајте она "нападот е најдобрата одбрана". :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom