Ти добијаш некој процент а ?Ајде Чомбе одговори ми на мене....и не бегај од темата....иди викни го цел фан клуб манчестер докажете ми кај ви се парите..пошто се праите најбогат клуб на свет...се гледа кој е најбогат..и кој најдобро знае да извлече од играчите...кога не се зимаат титули се зимаат астрономски цифри на пари..и тн
И две години по ред освојува примера. И бар игра лш. Со скапано раководство успеавме да освоиме два пати по ред примера. Па ај фан на Барса да ми го збори ова, али Милан бе другар ? Куп уефа, со тоа ли да се фураш ебаго ?Ти добијаш некој процент а ?
Што ми чуе мене стојко ако земал клубот астрономски цифри а не поминува 1/8 финале ЛШ 5-6 години и папа 6 комада од најголемиот ривал у историјата и тоа ДОМА ???
ај просветли ме жити све шо има добро у ова болдираново ?
Па не се фура, изгледа не ги виде нападите од Ман утд, дека парите кралот ги давал, па си пишува дечкото дека највеќе пари зима Реал. Некогаш и парите што ги зима клубот го докажува успехот и престижот.Погрешно си ме разбрал, не го пишав постот ко провокација, јас знам каква е ситуацијата кај нас, него не мие јасно како може некој да се фура на заработката на својот тим
И така не ми е мерак да дојде овој. Памтам коа бев на полуматура читав дека ке идел Алонсо од Сосиедат :pos2:. Сеа пак по 5 години, не ми ни треба во тимот според мене.Real Madrid Give Up Chase For Liverpool Star Xabi Alonso :nesum:
Најсигурното засилување стана најнесигурно
Слободно нека иде...не му се замарајте на копилето бе....:nesum:Robinho offers himself to Barca
Ако иде таму копиљот му се ебало мајката
Аии колку ми беше омилен кога дојде. Сега го мразам од дното на душата. Нека оди таму во Барса, нека ја грее клупата.Robinho offers himself to Barca
Ако иде таму копиљот му се ебало мајката
И свинска глава....:pos2::pos2:што би било убаво да дојде робињо(ама не сакам) тогаш ќе фрлате шишиња по него кога ке гостуваме на бернабе