- Член од
- 18 јануари 2008
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 4
Нема врска, еве си го повлекувам зборот. Не сум расположен за препукувања. :smir:За тие шо протестираат, плачковци бе, интелект.
И кој тоа викале така?
Нема врска, еве си го повлекувам зборот. Не сум расположен за препукувања. :smir:За тие шо протестираат, плачковци бе, интелект.
И кој тоа викале така?
Уште еден даде
Штета би било да ни го земе некој друг
Да добро би било Хунтелар да остане но да ротират по 2-ца од нивВо напад да останат Виља, Гонзало и Хунтелар овие тројца нон стоп да играат, Раул може, ама задолжително на клупа. Друго све раус.
Касиљас...Раул...Рамос...Гути...Робињо го направиа ама си отиде....Игуаин....
толку...ни еден не е како Кака али некои од тука можат да му се држат...по цената мислам...башка тука има четворица од по 23-25 години....
а вие кого имате??? Пато??
и не е време за ваква дискусија...
аха...дошле од други клубови на 16-18 години...и едно прашање до тебе...Колку го купивме Бекам...а колку пари извадивме од него ??За Касиљас, Гути и Игуаин не сум сигурен, ама за овие да...
Раул- дете на Атлетико Мадрид
Рамос- дојде од Севиља
Робињо- од Бразил
Арно пиша таму некој, Милан купи еден играч за малку пари, па го продаде за 10 пати поскапо, Манчестер исто, го купија Руни, Роналдо, Видич, Керик... а сега се продаваат 5 пати поскапо... a Реал купат готов играч, за кој фрлат многу пари, а го продадат многу поефтино- и што профит има тогаш Реал-ништо само иде во минус...