Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Естебан Гранеро:smir:A кој е ПИРАТОТ ?
Естебан Гранеро:smir:A кој е ПИРАТОТ ?
фанови на реал мадрид...да ве прашам...и вие добивате црвенки од фановите на милан ?? или само јас добивам хаха ...Естебан Гранеро:smir:
Јас и од фановиве на Манчестер ако ти се верува Ај сега ќе ти дадем зеленко не се нервирајфанови на реал мадрид...да ве прашам...и вие добивате црвенки од фановите на милан ?? или само јас добивам хаха ...
фанови на реал мадрид...да ве прашам...и вие добивате црвенки од фановите на милан ?? или само јас добивам хаха ...
:helou:Вистината боли а ?
И од МанЈу и од Милан имамфанови на реал мадрид...да ве прашам...и вие добивате црвенки од фановите на милан ?? или само јас добивам хаха ...
Не не правевме компарација на Гранеро и Силва...:tv:А шо имат ли у план да го враќат Гранеро???
Ако го вратат ке имаме на располагање многу играчи на таа позиција.
Сепак е квалитетен играч може да ни послужи.
За тренер не сум баш толку многу сигурен. Сепак ќе видаме, не сакам да бидам негативен уште од почеток.Летово нејќам да помине само ради школово, ама се би дал да го гледам Реал од септември па натака! Мислам дека на почеток на новата сезона ке имаме се што посакуваме: Измени(за солидни мислам) Тренер(на кој ми се допаѓа стилот) Претседател(од соништата) Среден ред, после неколку сезони - Перфектен, и уште 100 работи да не ги набројувам, и како да не се молам летово побрзо да помине ?
Абе ни ја не бев сиугрен, али некако у последно време ми изгледа како сигурен тренер(незнам зашто, неаме ништо видено од него), и подобар избор од овој слабо дека ке имавме, можеби лорен блан, али ај, веке е избран.За тренер не сум баш толку многу сигурен. Сепак ќе видаме, не сакам да бидам негативен уште од почеток.