Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
фанови на реал мадрид...да ве прашам...и вие добивате црвенки од фановите на милан ?? или само јас добивам хаха ...
Јас и од фановиве на Манчестер ако ти се верува :) Ај сега ќе ти дадем зеленко не се нервирај :):):)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
хахаха...не ми давај зеленко...не ми треба...сакам да имам 100 црвенки :)....изгледа сакаат да ме направат фан на милан со таа црвена боја(црвенко) :))))) Штета што нема и црнки...па да даваат црвенко црнко црвенко црнко (Милан) :))))

F

FilipMacedon

Гостин
Со среќа со новиот ни играч,инаку Еден Хазард мора да дојде,детето е феномен

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
А шо имат ли у план да го враќат Гранеро???
Ако го вратат ке имаме на располагање многу играчи на таа позиција.
Сепак е квалитетен играч може да ни послужи.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
А шо имат ли у план да го враќат Гранеро???
Ако го вратат ке имаме на располагање многу играчи на таа позиција.
Сепак е квалитетен играч може да ни послужи.
Не не правевме компарација на Гранеро и Силва...:tv:

Ова ни недостасува....

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Летово нејќам да помине само ради школово, ама се би дал да го гледам Реал од септември па натака! Мислам дека на почеток на новата сезона ке имаме се што посакуваме: Измени(за солидни мислам) Тренер(на кој ми се допаѓа стилот) Претседател(од соништата) Среден ред, после неколку сезони - Перфектен, и уште 100 работи да не ги набројувам, и како да не се молам летово побрзо да помине ? :vozbud:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Lille's Eden Hazard: Arsenal & Real Madrid My Favourite Clubs

Детето е закон но како што најавува не планира ова лето трансфер можеби другата година кога би требало Гути да ослободе место а исто би требало и Раул доколку биде сезоната со титула па и со таква сезона да заврше кариера кога би имало место за Бензема кој моментално не сака да го напушти Лион (а мислам од таа причина не сака :raz:) и другата година да го видиме во Реал :vozbud:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Летово нејќам да помине само ради школово, ама се би дал да го гледам Реал од септември па натака! Мислам дека на почеток на новата сезона ке имаме се што посакуваме: Измени(за солидни мислам) Тренер(на кој ми се допаѓа стилот) Претседател(од соништата) Среден ред, после неколку сезони - Перфектен, и уште 100 работи да не ги набројувам, и како да не се молам летово побрзо да помине ? :vozbud:
За тренер не сум баш толку многу сигурен. Сепак ќе видаме, не сакам да бидам негативен уште од почеток.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
А и за Силва гледам со една нога во Мадрид значи и со него ќе се заврше работата наскоро :vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
За тренер не сум баш толку многу сигурен. Сепак ќе видаме, не сакам да бидам негативен уште од почеток.
Абе ни ја не бев сиугрен, али некако у последно време ми изгледа како сигурен тренер(незнам зашто, неаме ништо видено од него), и подобар избор од овој слабо дека ке имавме, можеби лорен блан, али ај, веке е избран.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Погодете чив потпис е на дресов

:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.