Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шо ќе ни се сите ѕвезди? Не праеме модно студио, праеме добар тим. Што е до мене поарно Робен да игра, отколку Роналдо да дојде. Како што кажав, тие пари од Роналдо може да се искористат за одбраната која ни е како швајцарско сирење.

А ова со 30мил...тешко срање!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
ихх дај боже....уфф да ги собереме сите звезди..лелелел .. па уште и визна либерализација ќе ни тргнат...па кога ќе го запалам ескортот...пун резевар..и правац мадрид
Ако сви можни ѕвезди ги земете и после ќе се тепаат кој да игра.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
под звезди јас подразбирам..најдобрите играчи во европа... :)...тоа и ми беше зборот...

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
И мене некако не ми штима сета таа работа наеднаш да биде...
Зидан и Фиго не дојдоа во иста година.
Меч со две острици би било тоа...може или да биде трул тимот и покрај сите играчи...или да жарат и палат...
Белким Флорентино знае што прави.:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И мене некако не ми штима сета таа работа наеднаш да биде...
Зидан и Фиго не дојдоа во иста година.
Меч со две острици би било тоа...може или да биде трул тимот и покрај сите играчи...или да жарат и палат...
Белким Флорентино знае што прави.:toe:
Доволно е Кака и Рибери....и тимот да се гради околу нив....

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе како тргнала работава ќе ја соголиме Серија А. Вие Кака ние Ибрахимович ќе им останат само старците у лига.
Мене ми е мило што од Ето ќе се ослободите, ако се ослободите воопшто :)
А може да знам кога потпиша да не бевте во Бразил?
Или пред да отиде на одмор?
Знаеш, постојат авиони, може некој да отиде со договор и овој прст да стаи само.

Дименце....кај ти е сонцето?:vozbud:

Едит:
Штотуку прочитав дека наводно уште лани било потпишано со Манчестер за Роналдо и тоа имало клаузула каде е наведено дека ако оваа година Реал се премисли во врска со трансферот, требало да плати 30 мил. на Манчестер.:)
Имаат договор со Калдерон, ако воопшто имаат. Калдерон е е од Реал Мадрид, нека си ги плати сам парите :)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Мене ми е мило што од Ето ќе се ослободите, ако се ослободите воопшто :)
Планот е да се купи уште еден врвен напаѓач (Ибрахимович, Виља, Форлан, Бензема) без разлика што ќе се случи со Ето. Така да... ја не би се радувал многу.

Иначе ај со среќа да си го служите Кака :P и голови против Барса да не дава.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Aбе шо се зборува за Форлан ич неќам, беај таму од такви напаѓачи преку кур.
Силва на кооја позиција би играл во Реал? Поише сум за Виља да запнат.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не ми се верува ако го земе Ибра, Барса да зима уште еден скап напаѓач.

Силва е плус кај и да игра, одличен играч. Иако повеќе сакам шанса на Ел пирате да му дадат.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Форлан нема да дојде (а не ни сакам) ке си тргнат по Виља! Виља е брз може сам да си создаде позиција, експлозивен е (што многу ми се свиѓа) таков напаѓач сум посакувал од секогаш. Доколку би ми рекле да бирам Ибра или Виља, искрено ке кажам ВИЉА!!! Може многу нема да се согласат, али мое мислење!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Не ми се верува ако го земе Ибра, Барса да зима уште еден скап напаѓач.

Силва е плус кај и да игра, одличен играч. Иако повеќе сакам шанса на Ел пирате да му дадат.
Нема да земе Барса уште еден скап напаѓач туку ќе го задржи Ето.

Силва ви е најдобар како лево крило или LM. Лани и ние бевме заинтересирани ама изгледа сеа сме позагреани за Рибери.

--------Раул/Виља--Игуаин----

Силва--Лас--Диара--Кака

-ХХХ---Албиол-Пепе--Рамос

Пелегрини игра 4-4-2. Со еден креативен среден играч (во виљареал беше Казорла тука Кака) и со еден играч кој што може да делува и како крило (Пирес во Виљареал, Силва кај вас).

После сака два DM од кој едниот е покреативен од другиот. Lass е доволно креативен, Махмаду е еден од најдобрите деструктивци во светот. Во Виљареал играше со Сена и Годин(?).

Може ќе биде подобро без Чаби Алонсо затоа што со Чаби, Силва и Кака ќе направите гужва во средниот ред и нема да функционира како што треба.

Можно е во секој случај да земете и повеќе ѕвезди од ова ама не ја гледам причината освен да се задоволат навивачите и егото на Перез.

Виља место Раул би било добар потег ама се повеќе од тоа може само да му направи проблеми на тимот и да нема време да се уиграат новите играчи што би значело лош почеток. Лош почеток може да ви го уништи целиот проект.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom