Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Нека се смири тој Перез , Кристиано не го даваме :pipi::(:(:(
A бе да не науми да го земе...шо дека не го давате.:)
Туку, не го сакам јас баш во Реал, Рибери би бил подобар според мене.:toe:

G

Gray Foxx

Гостин
На селска екипа ке продаваме играчи само ние кога сакаме, спротивно на желбите на Перез да се влажни на Роналдо и Кака.

GoGo*

LSS
Член од
10 јуни 2008
Мислења
564
Поени од реакции
18
Нека ни е честито нова тема.Ај за една недела да ни го честитат и кака официално.:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
На селска екипа ке продаваме играчи само ние кога сакаме, спротивно на желбите на Перез да се влажни на Роналдо и Кака.
Хаха, селска екипа ? Прв пат да слушнам селска екипа да биде најбогата и најтрофејна! Ако најтрофејните у историјата на фудбалот се селска екипа Што се другиве бе ?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.715
Искрено прашање до вистинските фанови, Роналдо или Бензема и Рибери? :)

Мене ми е сеедно ако оди Роналдо и повеќе би сакал доколку решил да оди, да оди сега отколку кога ќе си отиде Ферги, дека само Ферги знае кој би можел да биде вистинската замена за него, за разлика од кој било негов наследник.Со неговото купување ќе следи и дека Рибери најверојатно Реал нема да го бркаат веќе така да ние со оглед на парите кои ќе ги добиеме за Роналдо, ќе бидеме фаворитите за неговиот потпис.Истото важи и за Бензема.Ќе биде интересно летово :)))

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Искрено прашање до вистинските фанови, Роналдо или Бензема и Рибери? :)
Tројцата :) Шала настрана, колку и да го мразам Роналдо, сепак докажува дека е класа играч, и дека заслужено се наоѓа на врвот на листата на светските фудбалери. Бензема не би го земал во никој случај, а Рибери би можел некако да му парира на Роналдо.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Роналдо секако, класа е подобар од другите двајца. За Бензема не верувам летово да го напушти Лион.

Логична замена за Роналадо е Рибери, ако остане Роналдо, Рибери ќе дојде во Реал, или обратно.

G

Gray Foxx

Гостин
Хаха, селска екипа ? Прв пат да слушнам селска екипа да биде најбогата и најтрофејна! Ако најтрофејните у историјата на фудбалот се селска екипа Што се другиве бе ?
Фактот дека сте најтрофејна екипа не го менува фактот дека сте најселска екипа. Over and out.
Да живее кралот.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Фактот дека сте најтрофејна екипа не го менува фактот дека сте најселска екипа. Over and out.
Да живее кралот.
Лол, брао звер си, и што ако доеш и каеш дека сме селска екипа ? мислиш фаца ке бидеш ? Изглеа и ти ко овие од Милан, осети дека звездата на тимот ја става у прашање својата иднина па одма тука и да кажеш нешто:pos: Еее со вакви цело лето ке се мучиме , али ај , интересно ке биде ;)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Патем
Виљареал

Senna - Eguren

Santi - - - - - - - - - Pires

Rossi - Llorente

Реал

Alonso - Lass

Ronaldo - - - - - - - - Kaka

Higuain -Villa

:vozbud:

G

Gray Foxx

Гостин
Лол, брао звер си, и што ако доеш и каеш дека сме селска екипа ? мислиш фаца ке бидеш ? Изглеа и ти ко овие од Милан, осети дека звездата на тимот ја става у прашање својата иднина па одма тука и да кажеш нешто:pos: Еее со вакви цело лето ке се мучиме , али ај , интересно ке биде ;)
За разлика од тебе-прогласен фан на Манчестер Шити и Реал Мадрид не сум фаца и не ни сакам да бидам. Само ја кажувам болната вистина која сакале или не мора да ја признаете.
Роналдо чим лани не дојде во Реал нема ни годинава и како што вика чичко Ферги не ви ни продал ни вирус. :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
За разлика од тебе-прогласен фан на Манчестер Шити и Реал Мадрид не сум фаца и не ни сакам да бидам. Само ја кажувам болната вистина која сакале или не мора да ја признаете.
Роналдо чим лани не дојде во Реал нема ни годинава и како што вика чичко Ферги не ви ни продал ни вирус. :)
Браво! што тогаш доаѓаш тука и збориш за Роналдо коа си ТОооолку сигурен дека ке ви остане таму? носи се таму со се ферги и на роналдо:drk: дур можете!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom