Ама сеа Чаби ја одигра сезоната на кариерата, нормално е да барат повеќе, како и да е, од 25-26 повеќе не би требало да чини.Епа ако е и Негредо, нема зошто да се 23мил. Лани на Јуве им тражеа 19мил. а сега знаат дека Перез нуди пари, па ајде нешто појќе. Епа .!. 16мил. + Негредо и нека се носат у пм!
Да и јас прочитав за тоа. Тогаш Негредо дефинитивно би требало да си оди, или можеби некој друг, ма да не верувам дека некој друг напаѓач би продале. Еве и информација за тоа.Ама сеа Чаби ја одигра сезоната на кариерата, нормално е да барат повеќе, како и да е, од 25-26 повеќе не би требало да чини.
Патем, се зборува дека во меѓувреме (3 ебани дена :icon_eek e постигнат таен договор за Давид Виља од околу 35 мил. евра. Мене не ми се верува, ни Перез не е толку добар.. или е?
04.06.09. Starost: 5 hДа и јас прочитав за тоа. Тогаш Негредо дефинитивно би требало да си оди, или можеби некој друг, ма да не верувам дека некој друг напаѓач би продале. Еве и информација за тоа.
Го подзаборавив Савиола јас, не ни го сметав јас досега. Ако дојде и Виља, а да не продадеме ни еден напаѓач, во нападот нема да се знае ни кој јаде ни кој пие, од толку многу напаѓачи, ќе биде тешко да се изберат двајца за во прв состав.04.06.09. Starost: 5 h
Бавни се хрвативе :icon_cool
A ти сериозно сметаш и на Савиола за следната сезона?
Е ова стварно ќе ме израдува ако е вистинаАма сеа Чаби ја одигра сезоната на кариерата, нормално е да барат повеќе, како и да е, од 25-26 повеќе не би требало да чини.
Патем, се зборува дека во меѓувреме (3 ебани дена :icon_eek e постигнат таен договор за Давид Виља од околу 35 мил. евра. Мене не ми се верува, ни Перез не е толку добар.. или е?
Ние не викаме дека од кога ќе се земат од овие засилувања дека се ќе освојуваме туку дека се големи шанситеAбе и Баерн минхен беа залетани како Реал по играчи, па ги купија Лука Тони, Франк Рибери, Мирослав Клосе.... па видете што освоија , ништо.
Така да не е се до играчите.