- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Пут, пиење, карта...и појќе од 500!200 е на запад бе......освен ако мислиш 500 со се пат и сл.
Пут, пиење, карта...и појќе од 500!200 е на запад бе......освен ако мислиш 500 со се пат и сл.
jas mislam deka Filip Despotovski moze kje igra namesto Shumolikoski. Mislam ako Jonuz ne gi slushna kritikite na Katanec radi igranje na Shumi koj nema igrano koj znae od koga, togash ne ni treba da bide selektor.Повиканите играчи шо се на списокот на Јонуз:
Спосок на играчи:
Голмани:
Јане Николовски (АЕП Пафос Кипар)
Томе Пачовски (Вардар)
Одбрана:
Гоце Седловски (Матерсбург Австрија)
Игор Митревски (Жерминал Биршот Белгија)
Владе Лазаревски (Полонија)
Горан Попов (Херенвен Холандија)
Николче Новески (Мајнц Германија)
Роберт Петров (Славија Бугарија)
Даниел Мојсов (МакедонијаЃП)
Ванче Шишков (Етникос Ахнас Кипар)
Бобан Грнчаров (Макаби Израел)
Средина:
Величе Шумуликовски (Ипсвич Англија)
Влатко Гроздановски (Војводина Србија)
Дарко Тасевски (Левски Бугарија)
Арменд Адеми (Милано)
Филип Деспотовски (Ворскла Украина)
Агрон Мемеди (Ренова)
Славко Георгиевски (Улсан Хјундаи Кореја)
Напад:
Горан Пандев (Лацио Италија)
Илчо Наумовски (Матерсбург Австрија)
Горан Мазнов (Томск Русија)
Ацо Стојков (НириѓихазаУнгарија)
Стевица Ристиќ (Поханг Кореја)
Филип Ивановски (Полонија Полска)
Можен состав според мене шо мислам дека Јонуз ке го извади на теренот. (не дека ја се согласувам)
Јане Николовски
Владе Лазаревски_____Гоце Седловски_____Игор Митревски_____Горан Попов
Влатко Гроздановски_______________Величе Шумуликовски
__Дарко Тасевски__
Филип Ивановски _________________Горан Пандев
__Илчо Наумовски__
Eве и за влезниците нешто!!!
Влезниците од 500 денари пуштени во продажба
Влезниците за квалификацискиот фудбалски натпревар Македонија - Норвешка од вчера се пуштени во продажба. По цена од 500 денари за јужната трибина и по 200 за западната, може да се купат на Градскиот плоштад, а на денот на натпреварот в сабота и на билетарниците пред Градскиот стадион. Сите влезници се нумерирани. По иста цена ќе се продаваат и влезниците за дуелот со Исланд, што ќе се одигра на 10 јуни во Скопје.
од тимо шо го пиша мислам дек ановески нема да игра, исто како и герогиески, а секако ќе игра тасески, можи и шумоликоски...Според мене:
--- Николовски ---
--- Седлоски --- Митрески --- Новески --- Попов ---
--- Деспотовски ---
--- Гроздановски --- Георгиевски ---
--- Пандев ---
--- Наумовски --- Ивановски ---
Или па може Гроздановски десно, Седлоски ЦБ и Тасевски во средина.
да, се сложувам...ако ма некој дел од тимот шо треба да се реновира то е средината дефинитивно!!!Новески добро заздравува, и се очекува да биде меѓу стартерите. За Георгиевски незнам, моја желба е да игра зошто е ѕвер.
се додека размислуваме на овој начин, ништо нема да биде ни од македонска репрезентација ни од европско ни од светско првенсто со македонија на него.Абе друже ок е за Норвешка,но неможе и за рибарине кои се 100-ти на ФИФА иста цена мислам пак треба да се гледа која репрезентација од кој шешир доаѓа,моментално место и слично,а не лупни безвеза цена
Браво!!Ти пишам една 5-ка...? Задоволен ?!Да ти дадам и јас уште еден екран па да гледаш на уште повеќе мали екрани.Да не работиш во некоја телевизија па 100 телевизори да имаш наредени пред тебе.Иначе јас како и секогаш така и сега очекувам победа на МАКЕДОНИЈА.
МИСЛАМ ДЕКА ФОРУМОВ Е МАКЕДОНСКИ ИЛИ ТИ МОЖЕШ ДА ГО РАЗБИЕШ И ОВОЈ ФАКТ.Браво!!Ти пишам една 5-ка...? Задоволен ?!
Само кажи ми кој број си во Дневник ?!
А кои ѕвезди има Норвешка? Карју и Рисе Брат јас не идам заради мафијата во ФФМ не затоа што не ја сакам репрезентацијата или нема да навивам...тоа е блиску до паметот :lud: секогаш сум бил со Македонија без разлика кој игра или кој е селектор ама мора да сфатат овие од ФФМ дека не сме сите овци за стрижењесе додека размислуваме на овој начин, ништо нема да биде ни од македонска репрезентација ни од европско ни од светско првенсто со македонија на него.
јас кога одам на натпревар на македонската фудбалска (или на било кој друг спорт) репрезентација, одам за да ја гледам Македонија, да и дадам подршка на Македонија, а не за да гледам како играат странските 'ѕвезди'.:helou:
Во ред, и јас одам единствено за Македонија и никој друг... Но 500 денари за 47 Норвешка и 92 Исланд??? Па овие мислат дека пиеме нафта? Па за Шкотска стадионот беше полу-празен поради скапите карти, а со овие ќе биде уште попразен... Не одам на овој меч, не дека цената ми е проблем, ќе одев на Исток или Запад, имам премногу за учење а во недела се случува настан каде што сакам да бидам повеќе отколку на овој фудбал. Три години немам пропуштено репрезентативен настап во фудбал и преку таквото ми е да ги гледам оние мочковци кои не се способни да погодат празни голови. Девојките барем ќе го остават срцето на терен... и што ќе биде нека биде... а овие клошариштава летаат во воздух, а имаат веќе 4-5 меча во серија без победа. Ццц...:kesa:се додека размислуваме на овој начин, ништо нема да биде ни од македонска репрезентација ни од европско ни од светско првенсто со македонија на него.
јас кога одам на натпревар на македонската фудбалска (или на било кој друг спорт) репрезентација, одам за да ја гледам Македонија, да и дадам подршка на Македонија, а не за да гледам како играат странските 'ѕвезди'.:helou: