Македонија-Норвешка 0:0

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Натпреварот се игра во сабота од 17:45,а картите се по 500ден на југ и за двете средби така да јас не одам,а што се однесува до мојата прогноза мислам ке изгубиме од Норвешка максимум нерешено толку ни се можностите
Дефинитивно 500?

ако е така треба сериозно да размисли таа хара-лампата дали е при здрав разум!

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Би требало да одам,уште не е сигурно.
Се надевам на победа или бар нерешено:toe:

П

Паспарту

Гостин
Не знам само што се чудите за цената на картите!? Па нормално е бе луѓе, на термитиве од ффм не им треба обичниот (прав) навивач да отиде на стадион, на нив им треба некој со оделце да дојде, вратоврска итн... Ако отидат оние што го сакаат македонскиот фудбал, истите тие ќе плукаат по ффм, а тоа нели не им одговара на кретениве, а и што к*р бараат на стадион оние што го сакаат фудбалот!? За нив се знае, или тв или ќе се впрегнат да работат повеќе па за неколку месеци може и ќе можат да одвојат 500 ден за карта :tapp: Ако лопови само полнете се со пари, а за фудбалот ич к*р да ме ви чуе, ај ако можете и наместете ги овие натпревари 1 во 2, 7+, барем за тоа ви нема рамен ебате бескичмењаците!!!

На крај ќе се мавате во гради дека сме освоиле 4 место во група, а тоа е огромен успех со оглед на противниците, секој квалификациски циклус е иста приказна...

П

Паган-др

Гостин
Ако е ниска цената на картата би одел, ако не кој го врти Хари и ФФМ. Ќе си глеам од дома.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
има чи некој инфо колку ќе бидат картите ??

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
za ffm toa se simbolicni ceni ama koga so beskicmenjaci se ima rabota toa e

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
нели треба да има анкета за тоа кој ќе победи?:toe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Од кога ќе бидат пуштени во продажба картите?

Инаку и јас се сложувам дека 500 денари за норвешка се многу а не па за еден неатрактивен тим као што е Исланд. Стадионот ќе биде празен според мене зашто прво ја нема еуфоријата, има криза и картите се прескапи за ове натпревари. Треба да даеш 1.000 денари за толку краток период од два-три дена а во оваа криза човек има и други сметк иза плаќање а да ен зборам за тие од другит еградови колку ќе и мбиде поскапо зашто им треба и превоз до скопје да платат. Али овие од ффм се такви апаши и не сваќаат дека истите пари ќе ги добијат картите да беа 300 денари ама ќе имаа полн стадион а сега ќе имаат празен или полупразен стадион.

А за утакмицата не знам што да кажам до сега ниеднаш во било кои кфалификации не сме покажале континуитет на добри игри и резултати само по некое изненадување па затоа и ништо не очекувам.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.116
Поени од реакции
1.700
Иначе ако тепаме во сабота и против Исланд како ќе изгледа табелата? Ќе минеме ние?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Вака... ако врне...и ако теренот е ко со Хрватска ... тоес..свињарник... ќе биде не само 1 ... туку 1-1 хахаха... чиста победа ќе иаме.... ама се плашам ако е убаво времето :helou:
И 500 е некако многу скупо за Македонска репрезентација... не ме напаѓајте за ова... само си кажуем као глеам...:toe:

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
абе од кај инфото дека е 500 денари????? дајте нешо текст, флаер, доказ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom