Фантом организација го преплави Скопје со плакати

R

RAYTHEON23

Гостин
Јован, ти разликуваш национализам од патриотизам?

извини вака а темава за Јован е????????

а шо ке ми се мене некои да ме потсетуваат кои биле македонци кои не...и тоа со плакати:pos2::pos2::pos2:

малце ли беа глупите дебилни реклами:tapp::tapp::tapp:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
а шо ке ми се мене некои да ме потсетуваат кои биле македонци кои не...и тоа со плакати:pos2::pos2::pos2:

дебилно и глупо е за тебе што сите на плакатов се Македонци?
браос

еве еден поздрав до тебе и таквите со размислување слично на твоето

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Додека има такви како тебе, што е можно повеќе да има.
А и што ти сметаат плакатите , ако сметаш дека истиве не се наменети за тебе.:toe:

R

RAYTHEON23

Гостин
дебилно и глупо е за тебе што сите на плакатов се Македонци?
браос

еве еден поздрав до тебе и таквите со размислување слично на твоето

ДЕБИЛНО Е па потценувачки е:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

ве сметаат за овци неучени...за ТАПИ.....роботи...

треба ли некој да ми каже!!!!!!!

за ова:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

иронија во безизлезноста и 30% невработеноста а единствените инвестиции во културата се само а плодот што ке го добиеме ке биде г““““но од бикот:toe:

Додека има такви како тебе, што е можно повеќе да има.:vozbud:
А и што ти сметаат плакатите , ако сметаш дека истиве не се наменети за тебе.:toe:

еве уживај:vozbud:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ДЕБИЛНО Е па потценувачки е:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

ве сметаат за овци неучени...за ТАПИ.....роботи...

треба ли некој да ми каже!!!!!!!

за ова:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

иронија во безизлезноста и 30% невработеноста а единствените инвестиции во културата се само а плодот што ке го добиеме ке биде г““““но од бикот:toe:

значи потценувачки и дебилно е што сите на плакатов се Македонци?

три пати ура за тебе

а за да мислиш дека си во право одма забегуваш од насловот на темата и после мислиш опасен си со тоа што ќе ставиш што повеќе икони во постот

а инаку треба некој да ти каже тебе и на таквите како тебе "ти си Македонија" кога ни сам не си ја познаваш историјата

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Дебили се самобендисаните, кои мислат дека не им требаат потсетници, совети и избор.

Содржината која ја имаат плакативе е бесценета!

R

RAYTHEON23

Гостин
значи потценувачки и дебилно е што сите на плакатов се Македонци?

три пати ура за тебе

а за да мислиш дека си во право одма забегуваш од насловот на темата и после мислиш опасен си со тоа што ќе ставиш што повеќе икони во постот

а инаку треба некој да ти каже тебе и на таквите како тебе "ти си Македонија" кога ни сам не си ја познаваш историјата

НЕ ГИ ИЗВРТУВАЈ ФАКТИТЕ.....

не биди под стрес нигде не реков дека е дебилно оти се македонци

ТУКУ треба ли НЕКОЈ ДА МЕ ПОТСЕТИ:tapp::tapp::tapp::tapp:

јас знам....ти хммммм да не имаш криза на идентитет:pos2::pos2:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

јас ништо не испревртев псотовите твои се тие, ти ги напиша
јас не сум под стрес многу добро знам кој сум и што сум

и пак ќе те прашам што е дебилно за тебе. Дали тоа дека набројаните личности на плакатот се Македонци или не?

ќе дадеш одговор на ова или пак ќе го избегнуваш како што ми ги избегнуваше прашањата на другата тема?
и пак ќе ти кажам иконите не се одговор дај твое мислење и видување

R

RAYTHEON23

Гостин
Дебили се самобендисаните, кои мислат дека не им требаат потсетници, совети и избор.

Содржината која ја имаат плакативе е бесценета!
пази малце на речникот....

а не сум јас единствен кој мисли така.......:toe:

мене луге како вас уопште не ме косат:toe:

инаку ти требаат потсетници и совети за математика право историја....за наука

овоа е ко јас да не знам па некој насила ова да ми го тупи:tapp::tapp:

и да ДИСКРИМИНАЦИЈА кај е кочо рацин кај е блаже конески...дванаесте деца...многу илинденци,аххх да и питу гули дал живот за македонија и он треба да биде на листата:toe:

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44

Претеруваш RAYTHEON23!!
Што толку ти сметат плакатите??
Покрај толку наши негатори,појавувањето на плакатите е само за јачање на националниот дух....ништо страшно....напротив ПОЗИТИВНО.

R

RAYTHEON23

Гостин
јас ништо не испревртев псотовите твои се тие, ти ги напиша
јас не сум под стрес многу добро знам кој сум и што сум

и пак ќе те прашам што е дебилно за тебе. Дали тоа дека набројаните личности на плакатот се Македонци или не?

ќе дадеш одговор на ова или пак ќе го избегнуваш како што ми ги избегнуваше прашањата на другата тема?
и пак ќе ти кажам иконите не се одговор дај твое мислење и видување
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

чекај да преведам...па не треба ни да прашаш НЕ Е ДЕБИЛНО ЗА МЕНЕ ТОА ШТО СЕ МАКЕДОНЦИ.........

туку што некој мисли дека народот нема појма па покрај видеата како ТИ СИ МАКЕДОНИЈА и разноразни мудрости на кои и БУДА и КОНФУЧИЕ ке подзавидат........

туку ова Е НАМЕРНО оти пријателе нема реални економски параметри кои укажуваат на подобрување напротив само утки па мора на некој да му ги мачкат очите

РАЗЛИКАТА Е
кај некои пали кај некои НЕ!!!!!!!!!:toe:

Претеруваш RAYTHEON23!!
Покрај толку наши негатори,појавувањето на плакатите е само за јачање на националниот дух....ништо страшно....напротив ПОЗИТИВНО.

ке ги снема НЕГАТОРИТЕ со плакатите!!!!!!!!

150000 бугарски пасоши ке СНЕМА!!!!!!!!!!!!!

додека сме на колена економски до тогаш ке бидеме е вака манипулирани....игри клипови плакати споменици на питачи животинско царство и свашта.....:toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Претеруваш RAYTHEON23!!

На другата страна што имаме еве и пред некој ден многу јасно ни ставија до знаење дека власта и опозицијата во гејлада биле согласни само под едно и тоа по прашањето за Македонија, а за медиумите многупати имаме напоменато кој е ставот нивни

А кај нас во ситуација кога голем дел медиуми се антимакедонски настроени, кога постојат сороси и политичари кои работат против инетересите на Македонија многу добродојдени се вакви плакати, кампањи за да му објаснат на народот кој е и што е оти долго време друго му се сервирало па сега постојат многу сомнежи

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

чекај да преведам...па не треба ни да прашаш НЕ Е ДЕБИЛНО ЗА МЕНЕ ТОА ШТО СЕ МАКЕДОНЦИ.........

туку што некој мисли дека народот нема појма па покрај видеата како ТИ СИ МАКЕДОНИЈА и разноразни мудрости на кои и БУДА и КОНФУЧИЕ ке подзавидат........

туку ова Е НАМЕРНО оти пријателе нема реални економски параметри кои укажуваат на подобрување напротив само утки па мора на некој да му ги мачкат очите

РАЗЛИКАТА Е
кај некои пали кај некои НЕ!!!!!!!!!:toe:
па незнам јас прашав оти така ми делуваше
а за останатиот дел од постот читни кај што го цитирав Антипатер може ќе ти стане појасно

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Да, но нели е попаметно енергијата и средствата место да се вложат во докажувањето на Македонците дека се Македонци, да се искористат во докажување на македонската вистина низ светот и релевантните меѓународни фактори ?

R

RAYTHEON23

Гостин
На другата страна што имаме еве и пред некој ден многу јасно ни ставија до знаење дека власта и опозицијата во гејлада биле согласни само под едно и тоа по прашањето за Македонија, а за медиумите многупати имаме напоменато кој е ставот нивни

А кај нас во ситуација кога голем дел медиуми се антимакедонски настроени, кога постојат сороси и политичари кои работат против инетересите на Македонија многу добродојдени се вакви плакати, кампањи за да му објаснат на народот кој е и што е оти долго време друго му се сервирало па сега постојат многу сомнежи

ова е социолошки ФЕНОМЕН

значи наместо рекламите и спомениците требаше владата во запуштените културни центри(или на плоштад) секој ден да платат по ЕДЕН КЛОВН(нека биде бозо) и да им објаснува дека се македонци....па после тоа ке ја пуштат химната па така....

тоа ке има повеке ефект.....вака само пишува а велиш има сомнежи епа па ке има...овака(на плоштад или спортска сала)ке го прашат кловнот и ке објасни!!!!! после ке следува куклен театар а потоа часови ЕТИКА:toe:

знаеш како во древна грција кога рајата се собирала околу филозофите џедаји:vozbud:

Да, но нели е попаметно енергијата и средствата место да се вложат во докажувањето на Македонците дека се Македонци, да се искористат во докажување на македонската вистина низ светот и релевантните меѓународни фактори ?

нема во АТИНА плакати александар бил македонец:toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ова е социолошки ФЕНОМЕН

значи наместо рекламите и спомениците требаше владата во запуштените културни центри(или на плоштад) секој ден да платат по ЕДЕН КЛОВН(нека биде бозо) и да им објаснува дека се македонци....па после тоа ке ја пуштат химната па така....

тоа ке има повеке ефект.....вака само пишува а велиш има сомнежи епа па ке има...овака(на плоштад или спортска сала)ке го прашат кловнот и ке објасни!!!!! после ке следува куклен театар а потоа часови ЕТИКА:toe:

знаеш како во древна грција кога рајата се собирала околу филозофите џедаји:vozbud:

нема во АТИНА плакати александар бил македонец:toe:

бравос за тебе што прашањето за идентитетот го споредуваш со кловн на плоштад и што е хуморитично за тебе алал да ти е
оди бе малку едуцирајсе во историја па вратисе вака исто како да дискутирам со Рубинчо из Србије ака самоубиствен месија

Kajgana Shop

На врв Bottom