Фантом организација го преплави Скопје со плакати

Член од
19 февруари 2009
Мислења
250
Поени од реакции
19
Ај вака Јоване....

Кажи ми ти баце...зошто цело време ти е мерак да постираш провокативни текстови и туѓи издркотини???

1. Да се се испокараме меќу себе на форумов...???
2. Да изеде некој бан заради пукање на филм од вакви глупости??

Ти баце имаш криза на идентитет....твојот бог-Геровски...гледам кон добар пат ве носи...а притоа брзо му ја упивате пропагандата...

Зошто секој нареден пост да не ти биде за културата и големината на Македонија од антиката до сега....зошто да не пофалиш некој потег на владата...колку тоа суицидно и да звучи за твојата идна кариера под закрило на Гериз....!?

...

пу бе
:back:

samo bi dodala

ne morat nikoj da falit vlada ili partija, ak nekjit. mojt da se razlikvet mislenjata vo to dali ednata partija sakat da razvivat agrar i turizam, a drugata sakat malu industrija, malu trgovija, il sho znam jas.

ama site trebit da se gordi na svojata istorija. so site nejzini elementi, i levi , i desni, i pokje, i pomalce slavni.

NASHA e. ak nekoj sakat da ni secit del od istorijata, il e

-prost i neobrazovan, glup i budala
-kodosh, dushman, neMakedonec

nemat treto.

bas gi zalam site onie koj nemet cuvstvo na nacionalna pripadnost i ne osetile kaku e da si Makedon(ka) po rod.:pipi:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Ај вака Јоване....

Кажи ми ти баце...зошто цело време ти е мерак да постираш провокативни текстови и туѓи издркотини???

1. Да се се испокараме меќу себе на форумов...???
2. Да изеде некој бан заради пукање на филм од вакви глупости??

Ти баце имаш криза на идентитет....твојот бог-Геровски...гледам кон добар пат ве носи...а притоа брзо му ја упивате пропагандата...

Зошто секој нареден пост да не ти биде за културата и големината на Македонија од антиката до сега....зошто да не пофалиш некој потег на владата...колку тоа суицидно и да звучи за твојата идна кариера под закрило на Гериз....!?

Правило број 1.Секое постирано мислење без претходен коментар на истото...се смета за твој избор т.е совпаѓање со твоето критичко мислење!

И на тој копиљот шо јадел трици да го прашам јас него...Франција зошто не се плаши ни на Русија ни на САД....затоа што има јака војска???.....не не не....туку затоа што има трипати побогата историја од нив...и затоа што цел свет знае за гордоста на Французите...а рамо до рамо со нив се и Британците....

Епа он нека биде горд сеа на Грците...пошто Грците имаат мадиња да лаат на големите...а нека не биде горд на Македонија...затоа што нашите за џабе гинеле храбро кога нема кој да ги цени нивните дела!!! пу бе
Аууууууу, сигурно едвај чекате да напишам нешто па да почнете да се карате... демек без мене не можете да се испоколите на форумов? :tv:

Инаку... да, интересни ми се одредени членови, и интересно ми е до каде можат да одат со своите размислувања и си пукам сеир...

Инаку да потсетам... јас сум Јован и иам свој идентитет и нема воопшто потреба да ме поврзуваш со никого за да ми реплицираш. Можеш да ме наречеш предавник само поради тоа што сум јас, а не тоа што се некои кои ги познавам.

Криза на идентитет? :tv:
Не знам кој во последниве месеци нон стоп се убедува што е и како е... :tv:

За моите наредни постови... мој избор... а изборот најчесто ми е критика на случувањата во општествово, каде по некоја случајност главна улога игра владата... многу поразумно е да ја критикувам владата отколку опозицијата (иако сум ја критикувал и неа).

А ако сакаш да прочиташ нешто различно... еве ти, прееска го напишав...

И да... многу поинтересно е кога критикуваш отколку кога фалиш...

И да... не сум националист и не ги делам луѓето според нацијата на која припаѓаат, расата, верата или слично... И ги нејќам сите кои ги делат така...

А така... и не би било многу паметно да зборуваме за мене во сите теми... дај ако не отворете една тема, гледам има многумина кои се замараат со мене, па дај изанализирајте ме убаво таму... :back:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Аууууууу, сигурно едвај чекате да напишам нешто па да почнете да се карате... демек без мене не можете да се испоколите на форумов? :tv:

Инаку... да, интересни ми се одредени членови, и интересно ми е до каде можат да одат со своите размислувања и си пукам сеир...

Инаку да потсетам... јас сум Јован и иам свој идентитет и нема воопшто потреба да ме поврзуваш со никого за да ми реплицираш. Можеш да ме наречеш предавник само поради тоа што сум јас, а не тоа што се некои кои ги познавам.

Криза на идентитет? :tv:
Не знам кој во последниве месеци нон стоп се убедува што е и како е... :tv:

За моите наредни постови... мој избор... а изборот најчесто ми е критика на случувањата во општествово, каде по некоја случајност главна улога игра владата... многу поразумно е да ја критикувам владата отколку опозицијата (иако сум ја критикувал и неа).

А ако сакаш да прочиташ нешто различно... еве ти, прееска го напишав...

И да... многу поинтересно е кога критикуваш отколку кога фалиш...

И да... не сум националист и не ги делам луѓето според нацијата на која припаѓаат, расата, верата или слично... И ги нејќам сите кои ги делат така...

А така... и не би било многу паметно да зборуваме за мене во сите теми... дај ако не отворете една тема, гледам има многумина кои се замараат со мене, па дај изанализирајте ме убаво таму... :back:
ти си чирак кај еден од најголемите предавници на Македонија, свесно или несвесно ја обработуваш неговата агенда, не си давај големо значење...

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ти си чирак кај еден од најголемите предавници на Македонија, свесно или несвесно ја обработуваш неговата агенда, не си давај големо значење...
Мислам дека веќе се договоривме да не ме цитираш и ти заблагодарив за тоа.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Жалосно е што во оваа земја постојат возрасни луѓе, по сите прото-биолошки критериуми, освен по церебралните. Што и да имаш против луѓето кои сакаат нешто да научат, од областа тебе неблиска, наречена новинарство и комуникација со јавност, го манифестираш преку отворена омраза кон Јован, Геро, Сорос... Имаш ли свој живот? Предавниците се релативни, како и човековата глупост, но ова е форум за јавна дискусија, која треба да ја опфаќа истата, изолирана од приватните животи. Колку и да е утопистичко, така треба да биде. На крај краева, ти ќе кажуваш кој е предавник...:pipi:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Жалосно е што во оваа земја постојат возрасни луѓе, по сите прото-биолошки критериуми, освен по церебралните. Што и да имаш против луѓето кои сакаат нешто да научат, од областа тебе неблиска, наречена новинарство и комуникација со јавност, го манифестираш преку отворена омраза кон Јован, Геро, Сорос... Имаш ли свој живот? Предавниците се релативни, како и човековата глупост, но ова е форум за јавна дискусија, која треба да ја опфаќа истата, изолирана од приватните животи. Колку и да е утопистичко, така треба да биде. На крај краева, ти ќе кажуваш кој е предавник...:pipi:
за мене е еден од најголемите предавници геро....имаш ти проблем со тоа??

и убаво ве научиле..пишувам а одговорност не превземам

деца си играат новинари.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
за мене е еден од најголемите предавници геро....имаш ти проблем со тоа??

и убаво ве научиле..пишувам а одговорност не превземам

деца си играат новинари.
Ако е за тебе Геро најголемиот предавник, не алудирај на тоа дека сите оние кои се во било каков контакт со него се предавници. Ако Геро купува патики од Најк, ваљда ќе идеш да ја убиеш продавачката ?Одговорност за се` напишано превземам и никогаш не сум имала проблем со истата.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ако е за тебе Геро најголемиот предавник, не алудирај на тоа дека сите оние кои се во било каков контакт со него се предавници. Ако Геро купува патики од Најк, ваљда ќе идеш да ја убиеш продавачката ?Одговорност за се` напишано превземам и никогаш не сум имала проблем со истата.
не мешај поими остај го најк настрана
друга е темата
на таквите како Геро им е битно само контото в банка

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
слушај џупе, јас убаво тамо погре напишав колегата твој чиј адвокат ти пробуваш да изиграваш свесно или несвесно работи по таа герова агенда....и не е било каков конткат туку е дел од поданички и антимакедонски магазин. и сега пак имаш проблем со моево гледање....а?

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Не знам зошто сеуште дискутирате за мене на темава али ај чисто колку да им ги скратам макиве на останативе членови кои го читаат сево ова...
слушај џупе, јас убаво тамо погре напишав колегата твој чиј адвокат ти пробуваш да изиграваш свесно или несвесно работи по таа герова агенда....и не е било каков конткат туку е дел од поданички и антимакедонски магазин. и сега пак имаш проблем со моево гледање....а?
Ако за тебе сум предавник ок, предавник ќе сум, не е проблем.
Само не мора тоа да го потенцираш во секоја факинг тема на форумов.

Ако толку сум ти интересен стави линк во потпис до некое твое мислење за мене и готово, дај да завршиме.

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Не со сите што има контакт ама сите што работат под негово раководство,мислам дека се,и им ги преправа текстовите,уредник е.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Одлична акција, нека следуваат уште поголеми од кого и да се.
Само храбро браќа Македонци, никакви промени, никакви компромиси нема да дозволиме.
Името е Република Македонија, народот Македонски, не отстапуваме.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Со ретки исклучоци новинарите во Македониа се најголемото ѓубре кое светов некогаш го видел. Наместо да се засрамат што и нанесуваат огромна штета на својата држава тие уште се силат.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Јован, ти разликуваш национализам од патриотизам?

Патриотизам - (лат. patriota) љубов кон татковината, родољубие.
Национализам -
како идеолошки и политички израз на затворањето, самодоволноста и култот на сопствената нација што се карактеризира со националшовинизам и со потценување на правата и вредностите на другите нации.

Значи преку плакатите се искажува патриотизмот, љубовта кон својата земја. Со овие плакати никој никого не провоцира, туку се подига националната свест, тоест се искажува љубовта кон својата татковина. Провокација ќе беше ако да речеме некој стави плакати од типот на "Fuck greece" и сл.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Одлична акција, нека следуваат уште поголеми од кого и да се.
Само храбро браќа Македонци, никакви промени, никакви компромиси нема да дозволиме.
Името е Република Македонија, народот Македонски, не отстапуваме.
море душава ми се наполни утрото кога излегов од стан и гледам цело Скопје излепено со плакативе
алал да им е

Kajgana Shop

На врв Bottom