Синдикат
Мајгада?!
- Член од
- 22 август 2005
- Мислења
- 3.110
- Поени од реакции
- 180
Иди и прашаj истите какви са днешните бугари да видим шо ке ти кажат
Јас знам шо ќе ти кажат... НЕЗНАМ! :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иди и прашаj истите какви са днешните бугари да видим шо ке ти кажат
Прашаj професорите во НБУ или во СУ да видим:smir:Јас знам шо ќе ти кажат... НЕЗНАМ! :helou:
Прашаj професорите во НБУ или во СУ да видим:smir:
А темата беше?
Уште колку?Колку те плаќат бе кажи за да висиш по цел ден на македонски форуми? Пиши ми во приватна порака ако не смејш овде.
Не фала, јас сакам да завршам факултет. Лајно искомплексирано не се гиба, оти ко ќе го чепниш почнува да смрди. А ти слободно прашај ги.
Уште?Баш Боже чувај ја Македонијајас да бидам искрена очекувам Татариве да речат и гомната што се во канализација се нивни и да знаете Татариве не ме изненадуваат со ништо. Тоа се луѓе без минато, луѓе со крадена историја, без јазик, никаква да не речам фашистичка култура
![]()
Уште колку?
Уште?
Уште колку?
Уште?
WOW ;
TUKA KAKO GLEDAM SE E SOBRAL ELITOT I KREMOT NA MAKEDONSKOTO OPSTESTVO.
vakvi vozvisheni idei, vakva erudicia i dolbo4ina ma mislenje ne sum sreshtal nikade dosegash.
Odsekade strui globalen pozitivizum , ezik koi e dostoen za novite filosovski i eticheski normi na 21 stoletie.
Sum gluboko vpechatlen ot ovoi kosmopolitizum vo deistvie
Има уште многу, многу, премногу!!! Не сум ни почнала ама доволно кажав Татариве не заслужуваат повеќе мое внимание. Тоа е народ без ништо, што би рекол Амбди Бајрам пола човек пола ништо![]()
Хахаха
вака или онака,
бугарите ви ставија вадичеп на темава.
А требаше да ги бркате на факти базирани на процентот (војнички и официрски) на македонци во `победоносната` бугарска ар(а)мија.
Толку многу победоносна била...:pos2:
што денес,во Бугарија периодот на Балканските и Првата Светска Војна се изучува како националната катастрофа.
![]()
Е не е без ништо. Нели бевме еден народ со вас во минатото, па и малкуто што го имаме е наследство од општото минато со вас.
Ти ке кажеш коj е одроден и коj не?НЕ! Никогаш не бевме еден народ. Имавме заеднички непријател, можеби бевме пријателски народИ и можи да има дел од едниот народ одроден во другиот, ама еден народ никогаш не бевме. И не можите да го докажите то никогаш и ќе ве гори во душицата одродена.
Ти ке кажеш коj е одроден и коj не?
Не иди у Србија лоле...A,ima li pokatastrofa nacija od ciganskata srbska nacija?Preku Albanskite planini(pazi) da bga cela hrabra srbska vojska vo Korfu(Grcija) po kusi gasti.:kesa:
Potoa vo 21 vek mu odzemaat sveta zemja-Kosova i ja davaat na poklon na Albancite.:zlo:
E,pa navistina poluzerska nacija od srbijancite nema.![]()