Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ауф!!! Лелелеле!!! Што ќе биде!!! Yes!!!

Едит:

По се изгледа ќе го видиме на теренот и

86720988ly0.jpg

Мислам дека Роналдо си го има одработено своето. Повеќе би се надевал на Жила и Пато. Напаѓач (Striker, а не од овие техничарите) после 30та година мислам дека нема шо да бара појќе во јаки клубови. Треба кондиција, а овај ???? плус сите ги знајме проблемите на роналдо во неговата кариера ... Се на се за него сум песимист.

Знам стар е човеков , ама и Реал го отпиша , но прерано , дојде во Милан и им показа кој е и што е ,7 голови на 9/10 натпревари и тоа сите со стил на голем напаѓач, има уште дриблинзи во неговите нозе и се надевам дека со неговото доаѓање ке се крени Милан од оваа дупка во која е пропаднат. Да бидеме оптимисти, уште тоа ни остана.

Не е стар Роналдо, 30 години има го прајте како да е 35. Видете го Сидорф како игра, а постар е од Роналдо со година или две. Само повредите ме плашат за староста нема гајле.

Не е стар Роналдо, 30 години има го прајте како да е 35. Видете го Сидорф како игра, а постар е од Роналдо со година или две. Само повредите ме плашат за староста нема гајле.
Да се надеваме дека повредете ќе бидат минато ... (се гледа кај играл порано Реал) што зеле упропастиле ... го жалим сега Дренте и Баптиста...

п.с. Роналдо ако е стар што да речем за - Дрогба,Шева,Раул,Ван Н.,Анри,Креспо,Трезеге,... помлади дан се... ?

Да се надеваме дека повредете ќе бидат минато ... (се гледа кај играл порано Реал) што зеле упропастиле ... го жалим сега Дренте и Баптиста...

п.с. Роналдо ако е стар што да речем за - Дрогба,Шева,Раул,Ван Н.,Анри,Креспо,Трезеге,... помлади дан се... ?

Па на 31 година незнам колку можи да се врати во форма. Плус беше во двата тима шо упропастиле се вредно во фудбалот. Кариерата му ја знајте повреда до повреда и шо ти знам се не му сум општ лекар (кутриот пукнал со него). Сите шо ги наброја држат место ама константни се со формата а овај само се опоравва од нешто. Како стој со кондиција е големо прашање. Сепак кажав појќе би се надевал на Жила и Пато. Овај со инзаги за понебитни средби :(

ajde ajde ronaldo se vraka forma golem golgeter e sigurno ke se vrati a plus golema motivacija imaa!!!

кога сме кај Роналдо ... најверојатно нема да биде во стартниот состав на Милан против Шахтјор...

CL Preview: Shakhtar Donetsk - Milan What: UEFA Champions League-Group D
Who: Shakhtar Donetsk (6 pts., 2nd) vs. AC Milan (6 pts., 1st)
When: Tuesday November 6, 20:45 (CET)
Where: RSC Olympiyskiy Stadium, Donetsk, Ukraine

PLAYERS TO WATCH
Cristiano Lucarelli (Shakhtar)
Ronaldo (Milan)

POSSIBLE STARTING
Shakhtar (4-4-2):
Pyatov; Srna, Kucher, Chygrynskiy, Raţ; Ilsinho, Lewandowski, Fernandinho, Jadson; Brandгo, Lucarelli

Milan (4-3-2-1):
Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakа, Seedorf; Gilardino

гоал предвидува Shakhtar 1-2 Milan

Milan zainterisiran za Ronaldo Bajnki od Manchester City,Milan bara nov golgeter vo negovite redovi imajki vo predvid so hornicnite povredi na Ronaldo i so slabata realizacija na Gilardino upravata na milan seriozno ja razgledva moznostata za dovedvanje na Bjanki vo svoite redovi tvrdi angliskiot vesnik „The Guardian”.

Milan zainterisiran za Ronaldo Bajnki od Manchester City,Milan bara nov golgeter vo negovite redovi imajki vo predvid so hornicnite povredi na Ronaldo i so slabata realizacija na Gilardino upravata na milan seriozno ja razgledva moznostata za dovedvanje na Bjanki vo svoite redovi tvrdi angliskiot vesnik „The Guardian”.
Милан ако сакаше да го земе Бјанки ќе го земеше пред да замине во Ман.Сити сеа нека се задоволува таму...:pipi:

кога сме кај Роналдо ... најверојатно нема да биде во стартниот состав на Милан против Шахтјор...

POSSIBLE STARTING

Milan (4-3-2-1):
Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakа, Seedorf; Gilardino

гоал предвидува Shakhtar 1-2 Milan
Тие се посибл стартинг. До утревечер којзнај шо ќе му текни на Анчелоти. Виде дури и во плејерс ту воч го имат клено. Шо е многу јасно. Сите ги интереснира како ќе се покажи сега :)

Najverojatno dobro....vo gosti dobro mu odi...ali treba da popravi nesticko i na san siro

Тие се посибл стартинг. До утревечер којзнај шо ќе му текни на Анчелоти. Виде дури и во плејерс ту воч го имат клено. Шо е многу јасно. Сите ги интереснира како ќе се покажи сега :)
не верувам дека Анчелоти ќе ризикува и ќе го стави во прв состав Роналдо... би требало да влезе негде 75`80` мин.

Абе во Милан има кој да му намести топка на Роналдо. Тука се Кака, Пирло, Сидорф итн ...
Мислам дека кондицијата и нема да биде толкав проблем, ако Роналдо сеуште умее да "заврши" како што знае.
А тоа дека нема среќа со повредите, нема. Таква му била среќата ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom