Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako naprais pari za maybach ke imas i za rollce royce tuka se so cenata 500.000 i nesto evra toa e toa a inaku i dvete se mnogu dobri u maybach sum vlegol i mozam da kazam deka e ko u avion koga sedis pozadi tv,mini bar,sedistata se pustaat za da mozes da si legnes,masaza na sedista i drugo neznam sto sve imase a za RR neznam ne sum videl do sega u zivoлеле бе,ми се плачеше воа првпат коа го видов:nesvest:
-човеков кој го поправа мајбахот е сопственик на тимот "Стеауа Букурешт"
-иначе си гласав за Мајбах....RR нема никад да имам,а мајбах може ќе имам![]()
леле бе,ми се плачеше воа првпат коа го видов:nesvest:
леле бе,ми се плачеше воа првпат коа го видов:nesvest:
ај се кладиме дека нема ни тоа да го имашне сме ние родени со таква среќа.
Не треба среќа само пари
Не може некоја споредба и да се прави...ептен од некој со претерано изострен и префинет вкус...Ако треба да бирам најверојатно би одбрал Мајбах бидејки е на Мерцедес
covekov e KONTROVERZEN biznismen taka da go zabole za maybachot neznae kolku pari ima se znae site vakvi lugje kako napraija para i ja da bidam kako nego vaka ke si se zaebavam se kladam do sega use 3 ima smenetoшо праи ретардираниоФ бе... иначе ја би избрал мајбах... имаше посебно еден модел, незз како се викаше, абе мераци за ентериер.. срце ми се заљуби а го видов... ројсот ми е некако помал поспортски, ама човече било шо и да ми даат ке си го чувам...