Rolls Royce vs. Maybach

• Креатор на темата Креатор на темата awgaghaf
  • Време на започнување Време на започнување

Што би одбрале?

• Mercedes Maybach

Гласови: 14 41,2%
  • Rolls Royce

Гласови: 20 58,8%

• Вкупно гласачи
    34
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
што би одбрале вие од овие два многу многу многу престижни премиум брендови ?
-еве некоја слика од најдоброто од двете марки.....ако стоите...седнете:helou:
Maybach 62
maybach_62.jpg

RR Phantom
RR%20Phantom1.jpg

Maybach Excelero
i.maybach.excelero.showcar.05aug.jpg

RR phantom coupe
rolls-royce-phantom-coupe.jpg

леле бе,ми се плачеше воа првпат коа го видов:nesvest:
-човеков кој го поправа мајбахот е сопственик на тимот "Стеауа Букурешт"
-иначе си гласав за Мајбах....RR нема никад да имам,а мајбах може ќе имам:vozbud:

Rols дефинитивно особено вториот RR phantom coupe ааааа каква кола............

Ја би ролс ројс пофаца ми е ... престиж :vozbud:

-иначе си гласав за Мајбах....RR нема никад да имам,а мајбах може ќе имам:vozbud:
ako naprais pari za maybach ke imas i za rollce royce tuka se so cenata 500.000 i nesto evra toa e toa a inaku i dvete se mnogu dobri u maybach sum vlegol i mozam da kazam deka e ko u avion koga sedis pozadi tv,mini bar,sedistata se pustaat za da mozes da si legnes,masaza na sedista i drugo neznam sto sve imase a za RR neznam ne sum videl do sega u zivo

Не може некоја споредба и да се прави...ептен од некој со претерано изострен и префинет вкус...Ако треба да бирам најверојатно би одбрал Мајбах бидејки е на Мерцедес

шо праи ретардираниоФ бе... иначе ја би избрал мајбах... имаше посебно еден модел, незз како се викаше, абе мераци за ентериер.. срце ми се заљуби а го видов... ројсот ми е некако помал поспортски, ама човече било шо и да ми даат ке си го чувам...

ај се кладиме дека нема ни тоа да го имаш :) не сме ние родени со таква среќа.

Rolls Royce дефинитивно, пофилм ми е колата

хенри ролс и чарлс ројсж
дефинитивно а и spirit of ecstazy кој всушност е инспириран од нивната секретарка оти била убава....мајбахот не ми се допага некако а и лимо верзија на крајслер 300ц не е лоша(има една 7 метра со свашта ама ко ролс ројс чини:toe:

Не може некоја споредба и да се прави...ептен од некој со претерано изострен и префинет вкус...Ако треба да бирам најверојатно би одбрал Мајбах бидејки е на Мерцедес

абе уште ли со митови се замарате супериорноста на автомобилите не зависи од името или државата еве на пример мерцедес МЛ теренецот знам го произведуваа во погоните на крајслер во алабама..

ни се германците најдобри ни англичани ни италијанци ни амери

а според consumer reports по квалитет прв беше субару па тојота па крајслер(први почнаа 5 години гаранција)...па потоа иде БМВ па мерцедес цадилак....резултатите се прават врз основа на дефектите кај автомобилите во просек субару во рок од 5 години еднаш само посетувал механичар:toe:

Јас би одбрал Мајбах ,,иначе многу ги мразам некој амерички аута

шо праи ретардираниоФ бе... иначе ја би избрал мајбах... имаше посебно еден модел, незз како се викаше, абе мераци за ентериер.. срце ми се заљуби а го видов... ројсот ми е некако помал поспортски, ама човече било шо и да ми даат ке си го чувам...
covekov e KONTROVERZEN biznismen taka da go zabole za maybachot neznae kolku pari ima se znae site vakvi lugje kako napraija para i ja da bidam kako nego vaka ke si se zaebavam se kladam do sega use 3 ima smeneto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom