Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ma sudijava e kreten u pm neka ide nema poima od sudenje samo zolti kartoni dava, i da izgubat milan sudijata bese kriv
ajde uste 3 min daj boze neka dadat eden gol

НЕе навијам за никого ама дефинитивно изненадувачки резултат.

ambrozini ,ambrozini ne vi trebase toa ama dida kakov konj neviden on e kriv za golot imavte sreka sto ne dadoa penal:nenene:

Не е крив судијата, туку криви се овие смотаните... Имаа шанси невидени, и дозволија Вучинич еднаш до гол да појди и гол да дај. Невероватно.
А изгледа Анчелоти ке си ги земи парталите и ке си оди... Највероватно Капело ке го замени. Мислам дека ако Капело го превземе Милан ке бидне нешто.

Инаку еве ви еден коментар за Капело. Беше тренер на Милан пред 10-тина години... Со него Милан освои и скудето и лига на шампионите. Потоа премина во Јувентус. Со Јуве освои скудето, а потоа премина во Рома. Тим од втора лига успеа да влезе во прва, да биде 2 години шампион на Италија, и да дојде до финале на лигата на шампионите. Беше и на Јуве тренер пред да добие казна испаѓање во втора лига, и на крај премина во Реал. Таман го среди тимот да бидне нешто од него овие смотаните му дадоа отказ, и сега е слободен.

Не е крив судијата, туку криви се овие смотаните... Имаа шанси невидени, и дозволија Вучинич еднаш до гол да појди и гол да дај. Невероватно.
А изгледа Анчелоти ке си ги земи парталите и ке си оди... Највероватно Капело ке го замени. Мислам дека ако Капело го превземе Милан ке бидне нешто.

Инаку еве ви еден коментар за Капело. Беше тренер на Милан пред 10-тина години... Со него Милан освои и скудето и лига на шампионите. Потоа премина во Јувентус. Со Јуве освои скудето, а потоа премина во Рома. Тим од втора лига успеа да влезе во прва, да биде 2 години шампион на Италија, и да дојде до финале на лигата на шампионите. Беше и на Јуве тренер пред да добие казна испаѓање во втора лига, и на крај премина во Реал. Таман го среди тимот да бидне нешто од него овие смотаните му дадоа отказ, и сега е слободен.

ajde neka vi e so sreka mozebi kapelo ke napravi nesto.Slusnav spekulacii deka sevcenko ke se vrati vo milan stvarno?

Ахх... Не вервам. Милан го има и Пато покрај Роналдо, Изаги и Џилардино, така да не му треба уште некој старец :)... Иако Роналдо и Изаги се пред пензија повероватно е дека ке го донесат Роналдињо или Дрогба во Милан отколку Шевченко.

Ахх... Не вервам. Милан го има и Пато покрај Роналдо, Изаги и Џилардино, така да не му треба уште некој старец :)... Иако Роналдо и Изаги се пред пензија повероватно е дека ке го донесат Роналдињо или Дрогба во Милан отколку Шевченко.

ne veruvam deka drogba ke dojde vo milan real sakal da go kupi za 67mil

Ја фатив накај 25 минута не знаев дека ке има пренос кај Земчовците ,по тоа што видов добро изиграа сите дури и Џилардино даде 2 гола што и не е за чудење ако не ги даде на Шахтјор на кој ке им даде,Кака се шеташе како покрај сталки тоа беше перверзно за гледање,Пријатно ме изненади Калач пошто одбрани 3-4 заебани топки од кои 2 мислам дека беа волеи сеа да не се палам пред време дека оваа форма ке ја задржат пошто и со Лацио беше вака па после ги јадеше магаре,а и Шајтхор не ми е некој репер за јак противник ни некоја можност за пресвртница ова е добро за психата на играчите пред Рома наредно коло е после тоа ке се види како играат и дали ке има напредок во резултатите.

Се лизнаа на Рома слабо играа ,судијата исуши еба мамата али не може само тој да се криви за ова денес Добро ги покрија Кака и Сидорф не им оставија секудна раат..нападот пак тиња со таа разлика што ЏИлардино покажа некоја агилност денес, измените беа ужас и ненавремени Сержињо требаше да влезе многу порано а и Инзаги исто Амброзини се гледаше дека е нервозен и се осеќаше дека кога тогаш ке пие и втор жолт што на крај и бидна само не ми е јасно зашто кога веќе дава пенал даде и црвен кој не ни беше заслужен..
.Ова со Капело и Ариго Саки што демнееа денес во ложа како мршојадци мене не ми изглеа како добар знак за Анчелоти и неговиот опстанок некој мора да сноси одогворност за овие рзултати а по се изгледа дека он ке го јаде на крај..до зимски преоден рок само може Роналдо да ја извади ситуацијава од гомна ако заигра добродруги чаре не гледам

и да абе што му бидна на оној Де Роси нормален ли е што прави тој.....

Се лизнаа на Рома слабо играа ,судијата исуши еба мамата али не може само тој да се криви за ова денес Добро ги покрија Кака и Сидорф не им оставија секудна раат..нападот пак тиња со таа разлика што ЏИлардино покажа некоја агилност денес, измените беа ужас и ненавремени Сержињо требаше да влезе многу порано а и Инзаги исто Амброзини се гледаше дека е нервозен и се осеќаше дека кога тогаш ке пие и втор жолт што на крај и бидна само не ми е јасно зашто кога веќе дава пенал даде и црвен кој не ни беше заслужен..
.Ова со Капело и Ариго Саки што демнееа денес во ложа како мршојадци мене не ми изглеа како добар знак за Анчелоти и неговиот опстанок некој мора да сноси одогворност за овие рзултати а по се изгледа дека он ке го јаде на крај..до зимски преоден рок само може Роналдо да ја извади ситуацијава од гомна ако заигра добродруги чаре не гледам

и да абе што му бидна на оној Де Роси нормален ли е што прави тој.....

kuti se iznervirav koga go promasi penalot i mi milo sto promasi se nadevav deka ke izednaci no nisto ne bide

Џабе го фалефме Џилардињо предходниот натпревар, кога денес ништо не направи, а и Анчелоти е за во аут ама лошо е може Капело да дојде, да идеше Липи ќе беше многу добро. Милан трба да направи ремонт на тимот има премногу стари играчи. Гуркуф пак не го стаде да игра:tapp:

Џабе го фалефме Џилардињо предходниот натпревар, кога денес ништо не направи, а и Анчелоти е за во аут ама лошо е може Капело да дојде да беше Липи ќе беше многу добро. Милан трба да направи ремонт на тимот има премногу стари играчи. Гуркуф пак не го стаде да игра:tapp:

se pravi li tim so pirlo ,maldini,sidorf,inzagi,oni jeste se jaji ama godinite si go nosat svoeto treba da kupat novi igraci.

.Ова со Капело и Ариго Саки што демнееа денес во ложа како мршојадци ...

HAha izgleda navivaja za ROma :)

Inaku SAki ne vervam oti kje dojdi neli e malku star + edno vreme imase maka so srceto vo Parma ne mozese da gi gleda kaj so gubat, a Kapelo tolku ceka (mislam oti malku mu go peri mozoko na galijani i mu kazva prikazni za anceloti)

za toj so vikase po sidorf i pirlo - tie bea najaktivni na poslednite mecoj na milan
zaedno so kaka

HAha izgleda navivaja za ROma :)

Inaku SAki ne vervam oti kje dojdi neli e malku star + edno vreme imase maka so srceto vo Parma ne mozese da gi gleda kaj so gubat, a Kapelo tolku ceka (mislam oti malku mu go peri mozoko na galijani i mu kazva prikazni za anceloti)

kaj i da e kapelo ke se zalepi na klupata na milan

Ај по што дозна дека судијата бил за Рома? Картоните? Сите беа заслужени! Оној Гатузо им ги исече нозете! Амброзини цела утакмица јадеше бурек, се бунеше на секоја одлука на судијата. И не го виде влечењето? Му го искина дресот и се се случуваше пред очите судијата ...

Шо го промаши промаши Де Роси, сакаше да го емитира Тоти, ама не му успеа :)

А тоа дека е местено :pos::pos::pos::pos:

abe vidi ja ubavo slikata i vidi dali ambrozini go potegna ligleto i toa ne bese sigurno za penal...a i kaka koa go vlecea za dres..i koa 2 igraci go udrija i ona padna sudijata ne dosudi nisto ...ne ti e cudno toa?
a gatuzo si e super, abe nesto natprevarot ne bese kako sto treba sudijata za nikade..milan neznae sto pravat..roma promasuvat penali..mn glup natprevar

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom