Елф
of Northern Mirkwood
- Член од
- 31 јануари 2008
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 148
Имаш биста на тито во сред центар...Ако и тоа е нешто. Неможе 50 години да си ги избришеме немаме таква магична гумичка. :smir:
Појке неможе....:helou:
Имаш биста на тито во сред центар...Ако и тоа е нешто. Неможе 50 години да си ги избришеме немаме таква магична гумичка. :smir:
не може, ама и немора уште па и 100 години наннапред да го славиме браваротАко и тоа е нешто. Неможе 50 години да си ги избришеме немаме таква магична гумичка. :smir:
Па што е тогаш проблемот да плукаат на самите себеси, а и на нас и да не исмеваат.
Доказот како доказ е доказ и не е ништо помалку валиден, туку токму потврда на учењето од основно кое некој одамна го заборавил, другото е политика која секогаш се владее да ги оспори доказите заради претходно прифатени лаги врз кои ги потпираат своите системи и општества.
LEle ama zaklucok :pos2:
Ti ili ne znaes da citas so razbiranje ili te vozbuduva da se pravis ulav i da teras inaet.
Me boli mene patikata koja vlast ke bide koja ke gi sredi ekonomskite prasanja vo zemjava, neka bide i Amdi Bajram ako saka, bitno e da se sredi, pa posle neka gradat i spomenici i Ajfelova kula ako sakaat.
Abe... i tie znaat deka imame koreni i od Aleksandar Makedonski, sekoj koj odel vo osnovno skolo znae. Ova nisto ni dokaza nitu ospori.
Taka, se soglasuvam so tebe. Dobro, vie nemate ni gram trakisko. Ama gleam albancite imaat. Nekako treba trakijcite mnogu brzo da se skokale prez Makedonija, ta da ne ostavat nishto tamu... Interesno istrazhuvanje :nesum::tv:Вие во бугарија да не имате граници помеѓу временските периоди во кои не смеат да се мешат? Па античките Македонци отишле до Индија, што мислиш само во Егејска останале? Што мислиш Македонскиот народ останал на тие 100.000 што живееле во 400 п.н.е.? Па нормално народ расте, опаѓа итн. И да е ти како што зборуваш колку Егејци има низ Македонија и Бугарија? Низ целиот свет? Зарем нивниот ген се менува само затоа што не живеат во Гевгелија, Битола, Лерин, Воден, Солун, Костурско? Зарем јас ако сум роден во Кина а сум од Македонско потекло, мојот ген автоматски станува Кинески?:uvo:
Без навреда мислам, ама прашањето ти е промашено. :smir:
+ Тракијци имаат бугарите, јас како што видов Македонците немаат ништо тракиско. А сеа дали античките-Македонци имале нешто со тракијците и илирите тоа е друга тема.
Некои може ли да ми каже колко сериозна е таа швеицарска агенциа. Колко верни са резултатите?
Taka, se soglasuvam so tebe. Dobro, vie nemate ni gram trakisko. Ama gleam albancite imaat. Nekako treba trakijcite mnogu brzo da se skokale prez Makedonija, ta da ne ostavat nishto tamu... Interesno istrazhuvanje :nesum::tv:
Не се тоа резултати од едно испитување туку збир на досега објавени генетски ипитувања од повеќе различни институции во Европа.Некои може ли да ми каже колко сериозна е таа швеицарска агенциа. Колко верни са резултатите?
Пак прашам доколко светот верува на сичко ова.
Оти ас не сметам дека едно време е имало железна завеса и граници кои не могат да се преминат и мешат лугето.
абе вижте овде на балканот нема двама души дека имат еднакви глави. :pos2: Кои е минал се е оставил семе. Ова е и лошо и убаво.
Има една бугарска (шопска) фраза,која што одувек ми се свиѓала.
И вика:
Глупости на тркалета.