Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Глеј сеа да ви кажам јас 2 збора, како релативно добар познавач на Милан. Анчелоти нема да се смени, Мурињо нема да дојди никогаш во Милан, можно е да го наследи само Италијанец.

Проблемот на Милан е шо има играчи само за една формација (со отсуството на Пато и Роналдо), а таа формација е наменета за контрола на играта на средината на теренот. Формација која е најфункционална кога се игра отворен фудбал, против екипа која очекува да победи, а не да биди поразена.

Најверојатно (ова е моја претпоставка) следната година Милан ќе ја задржи оваа иста формација, ама ќе ја употребува само на потешките натпревари. А за првенството на Анчелоти ќе му бидат обезбедени поофанзивни играчи (најверојатно напаѓачки крила) и ќе се игра со 3 па дури и со 4 во напад против тимовите кои комплетно се затвараат. Па вгодина (или веќе од Јануари, ама се сомневам) очекувајте да гледате сосема различен Милан во првенството и во ЛШ.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
abe kako mozea da izgubet be ne mi se veruva a i + me zaebaja vo kladilnica

ama toa e zivot

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
I predhodnata sezona bese vaka ama pri krajot ni trna i ja osvojvme liga na sampioni.
PS: Gilardinjo, Inzaghi i Ambrosini se za nigde

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Аман веќе со тие Броки, Џилардињо, Инзаги, Амброзини. Па ку**в ми го пукнавте, добри си се дечките. Дај кажете нешто ново, случувања после поразот, весници ...

skitnik

...Џабешетач...
Член од
18 септември 2007
Мислења
341
Поени од реакции
2
Аман веќе со тие Броки, Џилардињо, Инзаги, Амброзини. Па ку**в ми го пукнавте, добри си се дечките. Дај кажете нешто ново, случувања после поразот, весници ...
Taka e site za niv zapnale ko samo tija da igraat !!!

A Anceloti so ni prajt edna ke tepa i posle ......
Abe pobeda na San Siro nemame ......ejjjjjjjjjjjjjj.........
Do koga vaka , a?????

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
1.до кога ќе го чува Гуркуф на клупа бе...
2.ако продолжи вака заслужува отказ Анчелоти...
3.без Кака` ништо не можеме...
To e sosema tocno

Milan ispratil ponoda do Bolton za Anelka, mislam deka ponudile 12 milioni funti.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
ufff zverot anelka ako e vistina top ke bide rabotava:) kakov igrac e !!! i so noga i glaa znae gol da dade:)so eden zbor ZVEROTINJA:)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
da mu se mocam jas ccc kako mozea da me turna milan cccc
nikakva igra imaja

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Не ги мразам Милан, али треба да средат некои работи во тимот, не може ова вака. Јас како навивач на Јувентус, можам да кажам дека сум сигурен дека Милан ќе се врати по старите добри патеки. Доволно ќе биде Милан да победи во следните две кола од Серија А и после..

N

n/a

Гостин
Da pravis muabet za Milan so decista koj edno ne se razbiraat u fudbal,vtoro ne znaat ili samo pretpostavuvaat koj i kako izgleda vistinskiot Milan e zaguba na vreme.
Oni i onaka ja pamtat samo erata na Ancheloti.:toe:
Sramota i greota e ova sto se slucuva so Milan,i treba da gi boli site pravi navivaci na ovoj klub.
I ako nekoj `covek` ima barem malku srami perde ili moral drugcije kazano...dosega trebase 10 pati sam da si dade ostavka.(a on nema,pa zatoa ko misir ke sedi se dodeka nekoj ne go izbrka).
Da komentiram predhodni komentari nemam ni vreme ni volja!:vozbud:
Edno da zapamtite:u ovoj zivot ili ebes ili primas!
A so Anceloti na `celo` uste dolgo vreme ke primaat i site sto go sakaat toj tim!
Se drugo e samo filozofija gradena na neznaenje.

Член од
24 јуни 2007
Мислења
59
Поени од реакции
0
Iako Milan e vo golema kriza sepak ima se uste sansi za novi trofei se nadevam deka ovie teski momenti za Milan brgu ke pominat no isto taka se nadevam deka i ovaa sezona ke donesat uste nekoi od trofeite.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom