Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dida vi e povreden od Seltik. (so nosilka si odese kutriot) neznam dali kje se oporavi za lazio. :pos2:

poarno da ne igra kje treba vo facata da mu se smej pandev i posle da sutira. Neka odi dida neka se skrie.

А ти да не го балавиш многу-многу и да не глумиш интелект...шо викаш.Дида глумел паднал не знам што праел не збуни сите..ама ти како навивач на Јувентус пред да почнеш да мудруваш за него ај сети се на 2003 и на пеналите што ги фати:wink:

Ne li4i na evropskiot sampion da bide vo tolku ocajna forma, no i lani bese nesto sli4no pa moze i ovaa godina ke ja dignat formata navreme. Ina4e mislam deka Lazio ke pobedi 2-1, povtorno dva gola na Pandev!

Dida vi e povreden od Seltik. (so nosilka si odese kutriot) neznam dali kje se oporavi za lazio. :pos2:

poarno da ne igra kje treba vo facata da mu se smej pandev i posle da sutira. Neka odi dida neka se skrie.
остај го ти Дида... него треба да ни речете фала што ќе ви го дадеме Шимич за 3м. од јануари е ваш...

Лелеее, само побарав да ми кажете кој ќе брани за Милан против Лацио??? Кој ќе брани?

не се знае ќе видиме во недела , ама изгледа Калач...

Utre ke bide kolez ako nema pobeda za milan se otkazuvam zasekogas ...........od Anceloti

jas mislam deka ke ja dogovorat 0:0 kako unazad 2 godini sto pravat:)

Neznam dali ke odat na takov rizik zs uste toa im treba posle ova dida so go napravi uste da gi fatat na mestenka im ojde glavata.
A i nevervam Anceloti da neodi na "pobeda"!!! Tesko mu e ..........

e bogami tesko mu e!!!Koga saka da igra so eden spic toa e:)ke go jade badot sega

Ajde milanezi bidete optimisti i podrzuvajte go milan!!!sekogas e vaka na pocetokot ama krizite za sreka zavrsuvaat i milan pak ke pobeduva bidete sigurni vo toa i ne zaboravajte MILAN SEUSTE E SAMPION i ke bide do maj-juni i toa nikoj ne moze da go izmeni!!!!i denes se nadevam nema da primat gol od lazio(edinstveno nema krivo da mi e ako pandev dade):toe: MILAN THE BEST
laz_mil.gif

Ajde milanezi bidete optimisti i podrzuvajte go milan!!!sekogas e vaka na pocetokot ama krizite za sreka zavrsuvaat i milan pak ke pobeduva bidete sigurni vo toa i ne zaboravajte MILAN SEUSTE E SAMPION i ke bide do maj-juni i toa nikoj ne moze da go izmeni!!!!i denes se nadevam nema da primat gol od lazio(edinstveno nema krivo da mi e ako pandev dade):toe: MILAN THE BEST
laz_mil.gif
се служувам со тебе ... нека победи подобриот
Пандев VS Милан

Мора да се скрши мразот. Сакам Пандев да постигне 2 гола, со тоа што Милан да пообеди со 4:2.
FORZA MILAN

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom