“ОТПОР“ КОН Б.Ц.

• Креатор на темата ABC
  • Време на започнување

Piters

Collector
Член од
19 април 2009
Мислења
455
Поени од реакции
43
"Шест невладини организации направиле коалиција против враќањето на Црвенковски на чело на СДСМ"...само ме интересира како ќе го изразат "отпорот"...можда со масовно самоубиство? Викаат дека е најдобро, кога човек се плаши од нешто, да не покажува...мислам, колку може...
Нашиве се генијалци.. смислиле нешто ново:

Во цел свет ќе најдеш дека опозиција протестира против влада, со фрлање на јајца, итн.. само кај нас Владата го организира отпорот против опозицијата со фрлање на чевли...

Да се чудиш. во една држава при комплетна власт.. да се протестира пред Опозицијата :uvo:

ова е многу смешно... за во Ripley е

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Мислам дека сепак е против личност насочен “отпорот“, а некој да рече дека нема причини за таков револт е парадоксално.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Што се убедувате за Бранко и Грујо.
Нели го гледавте Љубе кај Оливера. Рече дека тој е убеден дека на следните избори неговата партија ќе биде победник.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ахх.. јас не само што напишав туку и отворив неколку теми, веројатно не се доволно привлечни за вашето височество да не удостои со коментар.

Пролистај си ја темата за Руското гледиште, а на темата за “компромисот“, ќе го најдеш и Жерновски.
Најверојатно мислиш на ова:

"За Жерновски, пак, изјавата на Шефер не е ништо ново, бидејќи, според него, таквиот впечаток за нашата позиција во преговорите со Грција во Брисел постои веќе подолго време.
- Ние сме навикнати само декларативно да посакуваме компромис и решение, но всушност немаме таква намера. И поради тоа, не треба да се лутиме поради изјавата на Шефер, кој ни ја кажува вистината - истакна Жерновски."

Само да те прашам, дали сеуште веруваш дека без прекин на преговорите епилогот од целата ова ситуација ќе биде во наша полза?

Piters

Collector
Член од
19 април 2009
Мислења
455
Поени од реакции
43
Што се убедувате за Бранко и Грујо.
Нели го гледавте Љубе кај Оливера. Рече дека тој е убеден дека на следните избори неговата партија ќе биде победник.
That's what Im talking 'bout :pos2:

Само Кој Љубе, и која партија ????

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Најверојатно мислиш на ова:

"За Жерновски, пак, изјавата на Шефер не е ништо ново, бидејќи, според него, таквиот впечаток за нашата позиција во преговорите со Грција во Брисел постои веќе подолго време.
- Ние сме навикнати само декларативно да посакуваме компромис и решение, но всушност немаме таква намера. И поради тоа, не треба да се лутиме поради изјавата на Шефер, кој ни ја кажува вистината - истакна Жерновски."

Само да те прашам, дали сеуште веруваш дека без прекин на преговорите епилогот од целата ова ситуација ќе биде во наша полза?
На тоа мислев, самиот Жерновски те демантира и тебе и целата опозиција.

Имаш тенденциозна навика насекаде да ја развлекуваш дискусијата, постојат толку отворени теми, поголемиот број од нив “потонаа“, а истата дискусија пак се продолжува на други неповрзани теми.

Ќе бидам краток - Да, верувам дека можеме да ја решиме ситуацијата во наша полза.

Оној што не верува во тоа, не би ни требало да биде на функција.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Пуштете сител да видите како го пуши бумбаркава.

R

RAYTHEON23

Гостин
:zver::zver::zver::zver::zver::zver: секоја чест бе
Jebote blagi Bog i onoj rimskion papa....Gwujo ima bozji sposobnosti....GO VOSKRESNA ovoj Brane, a covekot si bese ubavo POLITICKI MRTOV.....:)
Da sum na mesto na Gwujo....od ovoj moment ne bi pripiril vo toa Lear Jet-ot....Z3-MKD...:)
инаку додека биде БЦ на чело на СДСМ јас никогаш нема да го дадам мојот глас за нив а ако биде 4 години тогаш квадрирам значи 16 години нема глас од мене ете така.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
:zver::zver::zver::zver::zver::zver: секоја чест бе

инаку додека биде БЦ на чело на СДСМ јас никогаш нема да го дадам мојот глас за нив а ако биде 4 години тогаш квадрирам значи 16 години нема глас од мене ете така.
A ti sakse da glasas za Sdsm znaci :)

R

RAYTHEON23

Гостин
не на овие избори мојот глас отиде кај ВМРО....но поради тоа што немам партиска книшка и не сум определен сепак ми стојат опциите отворени....кој ке понуди програма решенија реформи...за тој ке гласам....сега само малце за хорхе шо гласав ама заслужува шанса чист и чесен човек да биде политичар...чекам резултати

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Во врска со психопортретот, јас цитирав Социјален и судски психолог.

А вие..се цитирате меѓу себе... :tv:

Не се тревожи... ќе ти падне шеќерот.

Малку OFF....:) да не си дипломирал медицина у меѓувреме???:) плус открил некоја волшебна метода за дијагностика преку интернет???......НОБЕЛОВА се смешка...а????? :vozbud:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Значи на крај излезе дека ДПМНЕ го воздигнува веќе маргинализираниот Бранко на рамниште скоро еднакво на нивните глаучи од врвот.:toe:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Значи на крај излезе дека ДПМНЕ го воздигнува веќе маргинализираниот Бранко на рамниште скоро еднакво на нивните глаучи од врвот.:toe:
Како го воздигнува?!

Наградното прашање е тоа.

Јас не гледам членови на ВМРО на предавања на Бранко или на конгреси на СДС.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Како го воздигнува?!

Наградното прашање е тоа.

Јас не гледам членови на ВМРО на предавања на Бранко или на конгреси на СДС.
Па со “невладини“ протести и со самото тоа што по сите медиуми им се придава големо значење на таквите бесмислени кампањи како онаа на “ОТПОР“ против маргиналецот без рејтинг.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom