“ОТПОР“ КОН Б.Ц.

• Креатор на темата ABC
  • Време на започнување

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
ХАХАХА ,смешни коментари шест невладини организации. како то може да биде, еден човек една организација 1*6=6. така мислиш.:pos2::pos2::pos2:
Si slushnal za "najpatriotskata nevladina" Glasot na Svetlinata chijshto chlen e i Samoil Malchevski?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.162
Глеам на ТВ изјава дава еден непендек со мутен телешки поглед и научена пола азбука...си викам ова Бранко си дига популарност преку тешки патетики.
Мењам канал соопштение пичи со гласот на Сенко Велинов, по вмро од тоа нема, е тука веќе ми стана јасно дека по јадно нешто не сум видел.
Мајку им ебам ко да работат свесно да го оживеат...

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Глеам на ТВ изјава дава еден непендек со мутен телешки поглед и научена пола азбука...си викам ова Бранко си дига популарност преку тешки патетики.
Мењам канал соопштение пичи со гласот на Сенко Велинов, по вмро од тоа нема, е тука веќе ми стана јасно дека по јадно нешто не сум видел.
Мајку им ебам ко да работат свесно да го оживеат...
A nema potreba,covekot ubavo si rece-"Site raboti sam ke si gi sredam"

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Abre znaete deka Branko sinokja nespiel od protestot na "patriotite" pred bihakjka?Shto bi se reklo oko ne mu trepnalo.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Според неофицијални информации ( директно од Боркица ) премиерот Груевски утрово се разбудил со кошмар. Ќе се обидам да го пренесам автентично:

" ААААААААААААААА :shok::shok::shok: БВАНКО СЕ В=АТИИИИИ :vozbud::vozbud::vozbud:"

" БОВКИЦЕЕЕЕ дај ми чаша вода со шекелче и молим те викни попови :pop:"

Piters

Collector
Член од
19 април 2009
Мислења
455
Поени од реакции
43
Djole nash..

Pridruzhete ni se,vreme e da padne Gruevski :

E ne, ke ceka u cekalna kaj Solana za da go Primi.. :pos2:

Do upalenite Dpmnevcinja: Gledajte ja razlikata, zapamtete go ova video, naprajte kopija, u naucete malce.. (nikoj ne vi e kriv.. sami si izbravte lider.. Ocigledno najdobriot megju vas)

Ima razlika od toa kako e primen BC i Djole - nash..

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Jebote blagi Bog i onoj rimskion papa....Gwujo ima bozji sposobnosti....GO VOSKRESNA ovoj Brane, a covekot si bese ubavo POLITICKI MRTOV.....:)
Da sum na mesto na Gwujo....od ovoj moment ne bi pripiril vo toa Lear Jet-ot....Z3-MKD...:)

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Jebote blagi Bog i onoj rimskion papa....Gwujo ima bozji sposobnosti....GO VOSKRESNA ovoj Brane, a covekot si bese ubavo POLITICKI MRTOV.....:)
Da sum na mesto na Gwujo....od ovoj moment ne bi pripiril vo toa Lear Jet-ot....Z3-MKD...:)
:pos2::pos2::pos2:

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Политички противник како Бранко, секој посакува.

Само ретардирани будали можат да гласаат за пропаднат политичар, во чие владеење државниот капитал беше разграбан, фирмите доделени на членови на СДС, работниците исфрлени од работа, девизното штедење украдено. Поради таа криминална приватизација, економијата во Македонија е на ова дереџе, едноставно немаме економска подлога, зошто државниот капитал го снема, се изнесе надвор и сега сме сиромашна земја.

Да, да, Грујо го изгласа Бранко за Прецедник на СДС на вчерашниот конгрес на СДС. Не го вадиш Грујо од уста, во секоја манџа го ставаш ко заљубен да си во него.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Политички противник како Бранко, секој посакува.

Само ретардирани будали можат да гласаат за пропаднат политичар, во чие владеење државниот капитал беше разграбан, фирмите доделени на членови на СДС, работниците исфрлени од работа, девизното штедење украдено. Поради таа криминална приватизација, економијата во Македонија е на ова дереџе, едноставно немаме економска подлога, зошто државниот капитал го снема, се изнесе надвор и сега сме сиромашна земја.
И да продужам кај што застана. Сиромашна земја која троши милионииии евра за реклами без резултат и споменици кој ќе ја закопаат Македонија за навек

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
И да продужам кај што застана. Сиромашна земја која троши милионииии евра за реклами без резултат и споменици кој ќе ја закопаат Македонија за навек
Е де, ги трошат за Македонија, не за свој џеб. Колку што еден просечен комуњар украде државен капитал за врмеето на транзиција, сега толку е потрошено за реклами и споменици, кои се впрочем за Македонија, а не во некој приватен џеб.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Е де, ги трошат за Македонија, не за свој џеб.

Да украл и ставил во свој џеб, но отворил погон во кој вроботил луге да можат да примат плата за да егзистираат во ова време невреме!
А не да поставува склуптури по скопските улици да гулаби и чавки серат по нив,
ДА бре ке заборавев на народот му фали уште една црква за да има каде да се крсти што го снашло !!! немам ништо против црквата но што е многу многуе.
Погони затвараме стечајци игнорираме млекарите воопшто не ги регистрра како да се случува некаде во соседството стварно не природно понашање да не кажам ретардирано
Сакаме да ја копирамае Европа која се градела 100 год,и повеке а ние да ја ископираме за 5 год тоа може само нетокму и болен ум да го замислува дека може да го оствари.

Kajgana Shop

На врв Bottom