- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 5
A vie gi znaete li site kirilicni bukvi ili samo nekoi?:pos2: Gazolizaci bez madinjaАлеле, станувате патетични. Барем знаеш ли коj са буквите во кирилицата ?
A vie gi znaete li site kirilicni bukvi ili samo nekoi?:pos2: Gazolizaci bez madinjaАлеле, станувате патетични. Барем знаеш ли коj са буквите во кирилицата ?
Табличките се со букви општи и за кирилицата и за латиницата.Hahaha, ne Martine, so niv nikogas nemozes da bides na cisto, kolkavi gazolizaci se tie, edinstveni se vo svet. Pogledni samo kakvi im se registarskite tablici na avtomobilite, napisani se na kirilica ili na latinica? :pos2:
СА - ај кажи ми ове 2 букви на латиница се или кирилица?Алеле, станувате патетични. Барем знаеш ли коj са буквите во кирилицата ?
Може да са всекакви,но имат право да ги проверат ако посакат.ФМИ, царинците са гомна. Ако им дадеш пари и дрога или друго ги пускат одма. не ги брани.
Друго е прашането дали има режим за следене на CD. Оти има закон за пиратството, а ова са 15 000. Kako може да са пропагандни материали, така музика и филмови. Тамо може да е вистината.
А инако ако са дали пари Виножито нема и да сме научили за тие CD-та и сега антибугаристите да отварат ваква тема и да пцуат сичко блгарско.
Ти как мислиш?СА - ај кажи ми ове 2 букви на латиница се или кирилица?
Има отворени граници,но при определени услови.МВР има право да провери дисковете и нема ништо лошо во това.Ако нема ништо лошо во нив,нема зашто да се плашат.:helou:
Некој те излажал.Каков виц...во држава каде што е противзаконски да се чуствуваш како Македонец...
Ти или си многу наивен или се исмејуваш со темата...
Кои закони бе братко во Бугарија, кое МВР , кои проверки на ДВД...
Што подразбираш под „АКО НЕМА НИШТО ЛОШО„...
За Бугарија и за Грција самиот факт дека некој се осеќа како МАКЕДОНЕЦ е ЛОШО, а бидејки ДВДјата се од Македонска партија автоматски се ЛОШИ...
Затоа не изигравај многу ПАМЕТЊАКОВИЧ како да си од марс паднат, па уште ни раскажуваш за Бугарија како да се работи за Шведска , демек институциите Европски во Бугарија ке ги испитат ДВДјата сосема коректно и ќе ги вратат ако не се косат со законите...
Каков виц...во држава каде што е противзаконски да се чуствуваш како Македонец...
Ако прочиташ закона,ке разбереш за какво зборувам.Има сомнение дека производитела не е спазил закона и не е маркирал сите ДВД-та.:helou: Проблема е можно да е во производитела.Ти или си многу наивен или се исмејуваш со темата...
За Бугарија и за Грција самиот факт дека некој се осеќа како МАКЕДОНЕЦ е ЛОШО, а бидејки ДВДјата се од Македонска партија автоматски се ЛОШИ...
Затоа не изигравај многу ПАМЕТЊАКОВИЧ како да си од марс паднат, па уште ни раскажуваш за Бугарија како да се работи за Шведска , демек институциите Европски во Бугарија ке ги испитат ДВДјата сосема коректно и ќе ги вратат ако не се косат со законите...
Каков виц...во држава каде што е противзаконски да се чуствуваш како Македонец...
Ако прочиташ закона,ке разбереш за какво зборувам.Има сомнение дека производитела не е спазил закона и не е маркирал сите ДВД-та.:helou: Проблема е можно да е во производитела.
Каквото и да е МВР има право да ги провери.Сопрете веке со глупости.Ако jaс внесам во РМ ДВД-та,зер МВР нема право да ги провери?Аjде стига с глупостите.
Ти или си многу наивен или се исмејуваш со темата...
Веднаш процедурални станувате, а за трошење Европски фондови без процедури први сте. :tv:А некоj македонски журналист побара ли информациjа от бугарските царини?
Јас мислам дека ти ништо не мислиш или не сакаш да мислиш. Прашањето е од мене на кај вас, а ако сакаш реторика оди кај некој професор или келнер.Ти как мислиш?
Латиница користиме бае.E ajde kazi mi dali koristite latinica ili kirilica, eve jas ne gi znam bukvite, kazete mi
..pa ke diskutirame posle.