Велешанец (КАЈГАНЏИЈА!) исчезна во водите на Вардар

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Голема е трагедијата, без разлика дали завршила и како ќе заврши - затоа се воздржувам од некои коментари.

Ве молам, без избрзани изјави од типот „бог да го прости“, дур не помине уште некое време... Исто така, сега не е моментот да се плука по дечкото заради тоа што користел дрога. Требало да мислите на тоа пред да се случи несреќава. Поготово вие што го знаете лично, а не ние што се обидуваме да докажеме некоја поента преку напишаното. Сега не се осеќате толку убаво како кога пашкавте и дававте поддршка на сите „уживатели“ тука, нели? Сега нема веже „уживање“ - остана само горчина.

Јас се надевам дека сето ова ќе заврши среќно. Не го отпишувајте сеуште, зошто може е некаде на копно до реката сеуште жив. Не знаеме точно што се случило и како ќе заврши на крај. Така да, внимателно со коментарите.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Трагедија:nesvest: да се надеваме на најдоброто:toe:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Се надевам дека е жив и здрав. Во секој случај, ме потресе сето ова. До вчера што се вика, праев со него на мсн муабет. :toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Може се самоубил, од кај знаеш:tapp:
И да не му се живеело,нема да се фрли ви Вардар додека е надуван и додека е со другар.

Свашта бе.
Се лизнал значи..
Абе тој се “лизнал“ уште одамна,кога зел лепак да дува......:toe:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Прв пат слушам за членов :( Се надевам дека ќе го најдат

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Се надеваме на најдоброто, но спремни сме на најлошото.
Трагедија е ова што се случува.

Се` уште не можам да поверувам. :nesum:
Ајде, нека се среди се.
Надежта последна умира.

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
ау
зошто ли ја отворив темава
за да мусе ситат стоки шо себе се сметаат за ангели
добро бе ти на мравка ли не газиш шо си толку совршен па си зимаш за право да критикуваш некој друг?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да беше сеа до мене, коа ќе ти ја влепев една...
Вистината понекогаш е далеку поболна одколку најголемата лага,ама треба достоинствено да се соочиме со неа.:toe:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Мразам што го зборам ова, но го бараат од вчера, а Вардар не е Амазон.

Немам зборови...
Се видовме пред 2 дена, насмеан идеше у библиотека...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Вистината понекогаш е далеку поболна одколку најголемата лага,ама треба достоинствено да се соочиме со неа.:toe:
Добро Dr. House, знајме... паметен си, ама верувај ништо не помагаш со вакви мислења. Барем само чекај новост, не мора да пишуваш. Ајт.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Добро Dr. House, знајме... паметен си, ама верувај ништо не помагаш со вакви мислења. Барем само чекај новост, не мора да пишуваш. Ајт.
Добро де Б_О_Ж_И_Н_О,заќутувам на оваа тема,само да си ја земам дозата Викодин.:jaj:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
се надевам на најдоброто дека ќе го најдат онаму долу гевгелија како игра на апарати и се заебава со девојки ама :nesum::nesum:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Денес дојде другарче кај мене дома...и отвараме интернет и на homepage ми е стаена time.mk....и кликам онака инстиктивно на веста за "изчезнато 20годишно момче во Вардар-Велес"....

Уште кога прочитав 20годишен Велешанец со име Љупче Солев....изрипав од столот и срцето ми чукаше 200...и почнав ко улав во паника да се дерам "абе овоа е Суцо"....

Другарчево ми вика чоек шо ти е бе уште не си го дочитал насловот ти збудале....
Дојде и еден другар кај мене шо заедно со Суцо бевме неразделни до 4та година средно и почнавме да вртиме по броеви,и ни кажаа дека сетоа тоа што сме го читале е точно....

Едноставно до моментов кога пишувам не ми се верува дека овакво нешто се десило....а плус тоа најглупо од се ми е шо со најциганската работа "лепак" го заврши животот(што јас уште сум оптимист дека е негде на суво)....и најглупо заради тоа што нема изговор или да најдеш друга кривица за утеха од настанот....значи едноставно нема место за шпекулациии!!!

Несакам да пишувам опроштални писма или блабла...бидејќи не е сега моментот за изразување на креативноста на ваков настан...

Криво ми е само заради тоа што,милион пати сме му викале дека со оваквите работи од типот на лепаци,тромадоли и трава...дека со нив никој не станал човек и дека сите негови другари ги напуштија на време тие темни збиралишта по парковите и станаа луѓе!

п.с и прочитајте го постот на Ацид пред да почнете,да оставате постови со содржина од типот..."кој го терал да диши лепак"!!!

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Иако си атеист еве јас ќе се помолам за тебе за кога ќе те пронајдат бидеш добро и да дојдеш на темата за да послушаш барем еден совет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom