Атина-ново бојно поле

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Анастазија бе... лошотилок еден :)
Па ќе плачат и ќе ги боли...
немој. :back:

Нека ги сложи всичките комуњари од Софија во Треблинка,после нека гледа за Македонија.Таму има поќе работа.

Нека ги сложи всичките комуњари од Софија во Треблинка,после нека гледа за Македонија.Таму има поќе работа.

Би се фатила од Македонија... Не дека не ме боли и за Софија, ама приоритетие инаку ми се наредени...

Сета да изгоре, се зезам, тешко на обичниот народ што живее таму :toe:.

со колку само бош муабети некои (како Анастазија и Зевсус) ги разводнуваат темиве у пм .... модератори ве молам да реагирате и да ги бришете нивните срања кој колку бил лош итн....

Он топик:

The Muslim Union of Greece says that during police checks at a Syrian-owned coffee shop, an officer took a customer’s Koran, tore it up, threw it on the floor and stomped on it. Police have launched an investigation.

protest.JPG

http://www.dawn.com/wps/wcm/connect...protesting-alleged-destruction-of-koran-sf-03

Greek rights activist Thanassis Kourkoulas, one of the protest organizers, said the marches were intended to show immigrants "have a voice." He said, "What happened is a great insult to every Muslim, every immigrant and every Greek who respects democracy."

http://www.foxnews.com/story/0,2933,521213,00.html

според мене ова се повеќе и повеќе ќе се случува ...
некој им се намерка на гејциве :tv:

Нема заебанција со JEW.S.A

Уф, истото па истото го верглате. Не ми пречи мене муслиманското население, воопшто. 1000 турци во твојата земја се многу подобри за твојата економија, отколку да речеме 100 власи:) (а ако ги земеме власите нели, како гркофилско-србоманско-говнен елемент)
A koj зборува за економијата и каква врска има со темава.Али добро кога веќе ја воздигнаја економијата во Грција до небесни височини изгледа време било да побараат некои права кои по закон му следуваат и да кршат и палат се во Атина.(или било кој друг град).Мислам дека му треба рамковен.:toe:

Македонија најстрого да реагира за прекумерната употреба на сила од грчкото мнозинство спрема муслиманското малцинство кое само се бори за своите права.

Европската Унија треба веднаш да превземе мерки и да прати свои претставници за да извршат увид во ситуацијата, а Република Македонија да понуди свои набљудувачи.

Додатно, слободата на говорот е неприкосновена во земјите членки на ЕУ и мора да биде испочитувана во поглед на создавање услови за муслиманското малцинство да ги искаже своите потреби. Доколку не, Грција да биде подложена на санкции.

А бе ми фајча умов дека некое авионче на грешка че се урни....ај ај...

A be sto se cudish kaj nas tie sto kopaa na ikonite so nozevi denes rabotat vo ministerstvoto za kultura i kako ministrii.
Veke e dojdeno kaj nas ama ke bide uste polosho.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom