N
n/a
Гостин
Анастазија бе... лошотилок еденЗа болдираното - ич не би ми пречело, да ти кажам право...

Па ќе плачат и ќе ги боли...
немој. :back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анастазија бе... лошотилок еденЗа болдираното - ич не би ми пречело, да ти кажам право...
Анастазија бе... лошотилок еден
Анастазија бе... лошотилок еден
Нека ги сложи всичките комуњари од Софија во Треблинка,после нека гледа за Македонија.Таму има поќе работа.
:back:Би се фатила од Македонија... Не дека не ме боли и за Софија, ама приоритетие инаку ми се наредени...
A koj зборува за економијата и каква врска има со темава.Али добро кога веќе ја воздигнаја економијата во Грција до небесни височини изгледа време било да побараат некои права кои по закон му следуваат и да кршат и палат се во Атина.(или било кој друг град).Мислам дека му треба рамковен.Уф, истото па истото го верглате. Не ми пречи мене муслиманското население, воопшто. 1000 турци во твојата земја се многу подобри за твојата економија, отколку да речеме 100 власи(а ако ги земеме власите нели, како гркофилско-србоманско-говнен елемент)
E a kako da razberi Anastzija.Muslimanite nikogas ne bi ja iskinale Biblijata.A be sto se cudish kaj nas tie sto kopaa na ikonite so nozevi denes rabotat vo ministerstvoto za kultura i kako ministrii.
Veke e dojdeno kaj nas ama ke bide uste polosho.
Ke razberi koga ke bide kasno.E a kako da razberi Anastzija.Muslimanite nikogas ne bi ja iskinale Biblijata.