Атина-ново бојно поле

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
gledaj malku realno na rabotite otolku da plukas kako maalski kopilj

ovie neredi so vakov intenzitet i vakva vremenska ramka da se slucea vo Bugarija,Albanija ,kaj nas dosega ke kolabirase soodvetnata drzava

Да, да...

Сигурно, кога ќе демонстрираат нашите емигранти од Авганистан, ние ќе колабираме :pos2:

Dobro mu napravila na taa kniga, ne e za mene sveta kniga i nitu za grckata drzava.
Kakvi prava imat hristijanite vo arapskite i muslimanskite zemji, znaesh li? Pred da galamite izpituvajte se malce, i kakvi i da se grcite nema da go podrzam crveniot djavol samo za inaet da teram.
Ako tolku vi se svigat ovie wahabistite slobodno pravec vo Labunishta.
Kako ne ti e sram be taka da komentirash, ncncnc. Da ne si imal nekoj kontakt vaka mislam kontakt me razbirash kakov sakam da recam, i da ne imas losi spomeni od toj kontakt...:uvo:

Зошто секоја тема што се однесува против глупостите во гејлада, мора да заврши со некој што навива за Косово и се моли за Руска помош, чија Косовска „помош“ отиде и заврши работа во Осетија.

И ти и грчката држава (што е со женскиот род во направилА?) слободно можете на глава да застанете. Муслиманите никогаш нема да ти ја искинат Библијата. „Црвениот ѓавол“?! Холи шит! Ама сме поетични! Кажи „Црна Арапина“, бар ќе звучиш како Болен Дојчин... Упс, заборавив, ако кажеш Црна Арапина - ќе се помешаме за кој збориме, за Муслиманите или за браќата-ни-по-вера Грци...
Е па сега ти ја откри Америка.Без разлика на нашата лутина кон Грците и јас мислам дека ТМРО има право.Кој кур па 1000турци или што се ќе кршат во твојата земја.Еве има тема за 20 тина Афганистанци кој барале азил.И во 90% од нашите постови не се одобрува давањето азил.Денес 20 утре 200 другиден2000 и ќе ги видиш по Скопските улици како кршат и бараат нешто што неможат да го добијат ни во својата држава.Значи нас не ни чинат а во Грција тоа го оправдуваш?И кој вели дека муслиманите нема да ти ја искинат Библијата?Па нас манастирите ни ги порушија а на иконите кој се непроценливо благо за секој народ што не пишуваја.И не бери гајле ќе го решат Грците овој проблем знаат како треба.

Кој кур па 1000турци или што се ќе кршат во твојата земја.

Уф, истото па истото го верглате. Не ми пречи мене муслиманското население, воопшто. 1000 турци во твојата земја се многу подобри за твојата економија, отколку да речеме 100 власи:) (а ако ги земеме власите нели, како гркофилско-србоманско-говнен елемент)

Како што Грците играат на картата на етничка поделба на Македонија, така и јас ќе играм.

За волја на вистината во што се разликувале Грците,Бугарите и Србите од Турците?

Такви колежи, тиранија, духовна хегемонија, немало ни за време на Турската власт.

За време на Турската окупација, Македонците биле најголема етничка група на целата територија на географско-историска Македонија.

Од 1913 се врши прогонот и етничкото чистење на Македонија, каде се колонизираат од “христијанските“ ни окупатори.

Одговарајќи ти, го преземам целиот ризик на муабетот со тебе, кој обично е досаден, напорен и не премногу интелегентен:)
Сакав само да ти кажам дека војната во МКД не беше на религиозна основа. Колку што беа за неа Албанците муслимани, толку беа и католиците... На страна од тоа што вистински муслиман не би палел црква, тука одма му се кинат девиците за следниот живот:))
ti koga ke odgovoris na nekoj post go prezemas rizikot site da ja uvudat tvojata neintelegencija9nesto so sto najveke se gordees i po tvoe toa e intelegencija),nepoznavanje ni na najmal del od toa sto go postuvas,i samo tropanje gluposti.vo 2001 MUSLIMANI palea crkvi i manastiri,zemi procitaj nesto,a ne samo tupi.
odma mu se kinat devicite?koi gluposti gi tropas be ne si svesna.

Е па сега ти ја откри Америка.Без разлика на нашата лутина кон Грците и јас мислам дека ТМРО има право.Кој кур па 1000турци или што се ќе кршат во твојата земја.Еве има тема за 20 тина Афганистанци кој барале азил.И во 90% од нашите постови не се одобрува давањето азил.Денес 20 утре 200 другиден2000 и ќе ги видиш по Скопските улици како кршат и бараат нешто што неможат да го добијат ни во својата држава.Значи нас не ни чинат а во Грција тоа го оправдуваш?И кој вели дека муслиманите нема да ти ја искинат Библијата?Па нас манастирите ни ги порушија а на иконите кој се непроценливо благо за секој народ што не пишуваја.И не бери гајле ќе го решат Грците овој проблем знаат како треба.
zalosna vistina e toa.

ti koga ke odgovoris na nekoj post go prezemas rizikot site da ja uvudat tvojata neintelegencija9nesto so sto najveke se gordees i po tvoe toa e intelegencija),nepoznavanje ni na najmal del od toa sto go postuvas,i samo tropanje gluposti.vo 2001 MUSLIMANI palea crkvi i manastiri,zemi procitaj nesto,a ne samo tupi.

zalosna vistina e toa.

И двајцате сте во право.

Уф, истото па истото го верглате. Не ми пречи мене муслиманското население, воопшто. 1000 турци во твојата земја се многу подобри за твојата економија, отколку да речеме 100 власи:) (а ако ги земеме власите нели, како гркофилско-србоманско-говнен елемент)
pa normalno deka nema da ti preci koga NE ZIVEES i NEMA NI DA ZIVEES vo RM.i na mene ne mi preci muslimanskoto naselenie vo LION.

Мене овие слики ми се баш убави. Уште поубаво е кога светот ќе ги види :vozbud::pos2::pos2::pos2: Само треба повеќе да се бранат од педерската полиција :helou:

zalosna vistina e toa.

:icon_lol:

WOW...
Хахахаха :pos2:
Некој денес станал на Шуми Марица..
п.с. Всичките ште ги сложим в Треблинка,мамката им м`рсна :)))))))

WOW...
Хахахаха :pos2:
Некој денес станал на Шуми Марица..
п.с. Всичките ште ги сложим в Треблинка,мамката им м`рсна :)))))))

Не бе, станав на „Каде сте Македончиња“.
За болдираното - ич не би ми пречело, да ти кажам право...

Гејците ги окривуваат Турците и косоварите за нередите во Атина ( со емиграмтите)

Τούρκοι και Κοσοβάροι στήνουν βρώμικο παιχνίδι με τους λαθρομετανάστες στην Αθήνα

sel1.jpg

клик

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom