Атина-ново бојно поле

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Кои кооперација муабети се ова, значи страшно нешто. Не е воопшто темата за тоа што пишува во која света книга! Во Стариот завет се опишани најголемите геноциди кои можат да се замислат, па не гледам дека ти е тоа доволна причина за да плукаш по Христијанството. Ама оп - во Куранот е пишано дека Мухаммед имал жена - дете! Уау, тоа ги прави сите муслимани во светот злобни! Настрана од тоа што за болдираното - неверници не се Христијаните, туку оние кои не веруваат во ниеден Бог, или оние кои веруваат во повеќе од еден Бог. Значи практично ако некој тепаат, тоа би била јас... Тебе ќе те остават да си се молиш во Црквата:))
Поентата на муабетот е дека истата дискриминација која ни ја прават на нас поради името, им ја прават на муслиманите поради верата. Не е ништо различно.. И пред се - недозволиво е...
Bla,bla bla nisto ne rece.

И ти и грчката држава (што е со женскиот род во направилА?) слободно можете на глава да застанете. Муслиманите никогаш нема да ти ја искинат Библијата. „Црвениот ѓавол“?! Холи шит! Ама сме поетични! Кажи „Црна Арапина“, бар ќе звучиш како Болен Дојчин... Упс, заборавив, ако кажеш Црна Арапина - ќе се помешаме за кој збориме, за Муслиманите или за браќата-ни-по-вера Грци...
jas sum apsolutno protiv unistuvanje na bilo kakov verski imot,bilo da e biblija ili kuran,bilo sto...

a be a toa boldiranoto sakas da go kazes i za tie muslimani koi palea crkvi i manastiri 2001 vo RM,palea i biblii,i ikoni ...sto zboruvas svesna li si?:tapp:

Me zabole kurot za vashite argumenti i mislenja eve iskreno.

Добро,и што е поентата,имаш Македонски ник,навиваш за Русија,браниш српски интереси,искрено ми изгледаш како изгубен во вселената

Добро,и што е поентата,имаш Македонски ник,навиваш за Русија,браниш српски интереси,искрено ми изгледаш како изгубен во вселената
Da ve nerviram vas novo komponiranite patrioti od gvujo sto ste naslednici na tursko i arnautsko ropstvo i edinstveno sto znaete e: sozivot, amerika, eu po sekoja cena.

TMRO, nemoj da zaborajsh da ja ispolirash slikata na miloshevich pred da ja bacish...kje go isflekash idolot tvoj.

a be a toa boldiranoto sakas da go kazes i za tie muslimani koi palea crkvi i manastiri 2001 vo RM,palea i biblii,i ikoni ...sto zboruvas svesna li si?:tapp:

Одговарајќи ти, го преземам целиот ризик на муабетот со тебе, кој обично е досаден, напорен и не премногу интелегентен:)
Сакав само да ти кажам дека војната во МКД не беше на религиозна основа. Колку што беа за неа Албанците муслимани, толку беа и католиците... На страна од тоа што вистински муслиман не би палел црква, тука одма му се кинат девиците за следниот живот:))

ovie neredi veke 8 meseci traat a Grcija izdrzuva i nikomu nisto(plus i bilderberg grupata se sostana vo Grcija) kolku e mokna Grcija ,kolku e mokno grckoto lobi toa nikogas nema da go doznaeme

Еве уште еден фан на Грција.

И ти да не си од Дориното ново малцинство? :pos2:

Издржува, но до кога ќе може да издржи. Само во Атина 25% се албанци, а уште 20% се арапи и други мислимани. :toe:

Да беше Грција моќна колку што ти посакаш она да биде, нас Грција ќе не` уништеше уште во 1993 година. А штом сме живи и здрави и покрај гркоманите во нашата опозиција, испаѓа дека Грција е многу слаба...

На Грција и ги тргнаа двете столчиња на кои седеше.
Во слободен пад е.

Само, ако си забележал има ептен скап, доообар падобран....,за разлика од нашата метла...:)

Не е точно дека муслиманите наметнувале нешто таму( па поготово не емигрантите) , тие се големи верници и не дозволуваат светата книга Коранот некој си забеган полицаец без грам мозок да ја парчосува,тие емигрирале таму без ништо, единствено што понеле со себе во непознатиот свет им е верата, а гејлада е таа која наметнувала и порано и сега.

А што не емигрираат на исток...Гоби е празна....има место за 10 милијарди љубители на Мухамед...???? со верата во себе...рајска градина ќе ја направат......

Еве уште еден фан на Грција.

И ти да не си од Дориното ново малцинство? :pos2:

Издржува, но до кога ќе може да издржи. Само во Атина 25% се албанци, а уште 20% се арапи и други мислимани. :toe:

Да беше Грција моќна колку ти посакаш она да биде, нас Грција ќе не` уништеше нас уште во 1993 година. А штом сме живи и здрави и покрај гркоманите во нашата опозиција, испаѓа дека Грција е многу слаба...
gledaj malku realno na rabotite otolku da plukas kako maalski kopilj

ovie neredi so vakov intenzitet i vakva vremenska ramka da se slucea vo Bugarija,Albanija ,kaj nas dosega ke kolabirase soodvetnata drzava

Одговарајќи ти, го преземам целиот ризик на муабетот со тебе, кој обично е досаден, напорен и не премногу интелегентен:)
Сакав само да ти кажам дека војната во МКД не беше на религиозна основа. Колку што беа за неа Албанците муслимани, толку беа и католиците... На страна од тоа што вистински муслиман не би палел црква, тука одма му се кинат девиците за следниот живот:))

И тоа не една, не две, туку 72. И сите се HOT како Џена Џејмисон.

ТМРО, че палиме, че гориме, се што е ѓаволско. Се што не верува во ислам, че го врзам за столб и со пердув че го умрам од смеење. Дека само на смеење ми асоцираат твоите постови каде што се трудиш да докажеш нешто демек ти си го прочитал куранот. А во куранот убаво си пишува дека Пророкот Мухамед се оженил со 14 годишна (а не 9) само поради тоа да не го остави девојчето на улица. Исто така пишува дека со девојчето немал односи, туку девојчето чистело и готвело по дома. Тоа што го прават и сите млади девојчиња по селата. А твојот болен ум, вахабитите за супа ќе го спремат. Повкусно немит. Мајке ми. Алаху Екбер. Ај кил ју!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom