Атина-ново бојно поле

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
То ти е ко ќе одиш против САД,малку држави успеале,или една колку шо се сеќавам.НЕ е во уба ситуација Грција :drk:

image.php

metanastes_korani783783439.jpg

metanastes_arrest6734783483.jpg

Добро бе, дали се нормални ѓупциве грчки?? Не можат да се заебаваат со припадниците на можеби единствената религија каде верниците се стварно верници... Посебно што можат да предизвикаат проблем и на пошироко ниво (да се вратиме на Данска и на цртежите од Пророкот). Кога се нема мозок, ништо не ти помага, па дури и во ЕУ и во НАТО да си...

Na grcka strana sum vo vrska so ova. Vo pravo se, kade i da ima muslimanski emigranti ke ima problemi i sakat da go nametnuvat islamot i nivni tradicii na mnozinstvoto dur sami ne stanat mnozinstvo togash totalno ke te zgazat.
Dobar primer Kosovo.

Na grcka strana sum vo vrska so ova. Vo pravo se, kade i da ima muslimanski emigranti ke ima problemi i sakat da go nametnuvat islamot i nivni tradicii na mnozinstvoto dur sami ne stanat mnozinstvo togash totalno ke te zgazat.
Dobar primer Kosovo.
Не е точно дека муслиманите наметнувале нешто таму( па поготово не емигрантите) , тие се големи верници и не дозволуваат светата книга Коранот некој си забеган полицаец без грам мозок да ја парчосува,тие емигрирале таму без ништо, единствено што понеле со себе во непознатиот свет им е верата, а гејлада е таа која наметнувала и порано и сега.

Не е точно дека муслиманите наметнувале нешто таму( па поготово не емигрантите) , тие се големи верници и не дозволуваат светата книга Коранот некој си забеган полицаец без грам мозок да ја парчосува,тие емигрирале таму без ништо, единствено што понеле со себе во непознатиот свет им е верата, а гејлада е таа која наметнувала и порано и сега.
Dobro mu napravila na taa kniga, ne e za mene sveta kniga i nitu za grckata drzava.
Kakvi prava imat hristijanite vo arapskite i muslimanskite zemji, znaesh li? Pred da galamite izpituvajte se malce, i kakvi i da se grcite nema da go podrzam crveniot djavol samo za inaet da teram.
Ako tolku vi se svigat ovie wahabistite slobodno pravec vo Labunishta.

Dobro mu napravila na taa kniga, ne e za mene sveta kniga i nitu za grckata drzava.
Kakvi prava imat hristijanite vo arapskite i muslimanskite zemji, znaesh li? Pred da galamite izpituvajte se malce, i kakvi i da se grcite nema da go podrzam crveniot djavol samo za inaet da teram.

Точно е тоа што викаш, ама си слушнал ти дека `` непријателот на мојот непријател е пријател``. :helou:

Точно е тоа што викаш, ама си слушнал ти дека `` непријателот на мојот непријател е пријател``. :helou:
Makedonija za 20 godini ke bide so muslimansko mnozinstvo a ne so grcko mnozinstvo.
A za vas "makedonci" tesko deka ima spas.

И ти и грчката држава (што е со женскиот род во направилА?) слободно можете на глава да застанете. Муслиманите никогаш нема да ти ја искинат Библијата. „Црвениот ѓавол“?! Холи шит! Ама сме поетични! Кажи „Црна Арапина“, бар ќе звучиш како Болен Дојчин... Упс, заборавив, ако кажеш Црна Арапина - ќе се помешаме за кој збориме, за Муслиманите или за браќата-ни-по-вера Грци...

И ти и грчката држава (што е со женскиот род во направилА?) слободно можете на глава да застанете. Муслиманите никогаш нема да ти ја искинат Библијата. „Црвениот ѓавол“?! Холи шит! Ама сме поетични! Кажи „Црна Арапина“, бар ќе звучиш како Болен Дојчин... Упс, заборавив, ако кажеш Црна Арапина - ќе се помешаме за кој збориме, за Муслиманите или за браќата-ни-по-вера Грци...
Pred da skokash citaj sto pishuva vo taa kniga. Ako ne si znael Muhammed imal zena 9 godishna.
Isto taka pishe kako treba nevernicite znaci hristijanite da se ponizuvat i tepat dur ne smenat vera i kako ke go za vladee svetot.
Ama na koj mu dokazuvam koga nisto ne se procitala tuku samo ke iz kakate nesto da se pokazete deka nesto znaete ili kolku golemi makedonci vo vrska so makedonskiot-grckiot spor.
Muslimanite samo za edna karikatura palea sve zivo i znaminja i sliki so krstovi i bibli.

Pred da skokash citaj sto pishuva vo taa kniga. Ako ne si znael Muhammed imal zena 9 godishna.
Isto taka pishe kako treba nevernicite znaci hristijanite da se ponizuvat i tepat dur ne smenat vera i kako ke go za vladee svetot.
Ama na koj mu dokazuvam koga nisto ne se procitala tuku samo ke iz kakate nesto da se pokazete deka nesto znaete ili kolku golemi makedonci vo vrska so makedonskiot-grckiot spor.
Muslimanite samo za edna karikatura palea sve zivo i znaminja i sliki so krstovi i bibli.

Кои кооперација муабети се ова, значи страшно нешто. Не е воопшто темата за тоа што пишува во која света книга! Во Стариот завет се опишани најголемите геноциди кои можат да се замислат, па не гледам дека ти е тоа доволна причина за да плукаш по Христијанството. Ама оп - во Куранот е пишано дека Мухаммед имал жена - дете! Уау, тоа ги прави сите муслимани во светот злобни! Настрана од тоа што за болдираното - неверници не се Христијаните, туку оние кои не веруваат во ниеден Бог, или оние кои веруваат во повеќе од еден Бог. Значи практично ако некој тепаат, тоа би била јас... Тебе ќе те остават да си се молиш во Црквата:))
Поентата на муабетот е дека истата дискриминација која ни ја прават на нас поради името, им ја прават на муслиманите поради верата. Не е ништо различно.. И пред се - недозволиво е...

Makedonija za 20 godini ke bide so muslimansko mnozinstvo a ne so grcko mnozinstvo.

``За нас македонци``?? Што ти значи тоа?

А што се однесува до муслиманите во Македонија што сакаш?? Да ги масакрираме сите?:tapp: Се донесе закон пред некој месец за стимулирање на наталитет кај христијаните ама тој бил антиуставен.:tapp:

Се гледа дека си очаен од случувањето во Косово,но немај гајле,очекувај руска помош:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom