Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Греота бе како цмиздри =]

Ултимејт фраер, д бигест кабадаја ин таун.
А уствари шо и напраил шо ја усрамил толку јако неа? И го опнал на сред корзо или?

Новиот "Немој не ме радуј" али ова лигава плачлива верзија. 2 недели бе. Замисли да беа во врска неколку месеци. ...... . Неможам да замислам. Каков човек...

Ова на мене ми личи на наместена работа. Типот си игра со неа ташак. Сигурно не плачи, ова е глума. Ако е така зошто го снимал ова и го објавил на интернет!?

еи деген еј,па шо ќе праеше да иделе некои 2-3 год...на трепки до кај нејзе ќе идел

Ова на мене ми личи на наместена работа. Типот си игра со неа ташак. Сигурно не плачи, ова е глума. Ако е така зошто го снимал ова и го објавил на интернет!?
Он го објавил?
Море ја мислам дека она го објавила..
Ако е глума, валда нема да земе по интернет сам да се резили, зашо сите нему му се смеат, нејзе никој не ја ремети...

:icon_conf

2 недели идете бе, закочан. :icon_conf

Он го објавил?
Море ја мислам дека она го објавила..
Ако е глума, валда нема да земе по интернет сам да се резили, зашо сите нему му се смеат, нејзе никој не ја ремети...
Ако е тогаш така, на денешен ден да имаш уплав од женско :nesum:
Инаку за типот... 2 недели!!! Евааа еми да беа 3 години!? :uvo: Ќе се самоубиеше...

Она го објавила.
Причина: ОДМАЗДА

Инаку, :pos::pos:

Леле, а знае некој зошто се одмаздува оваа? „Оти нешто и се накрева ко ќе го види?“:))))
„Знајш шубо ни беше овие дена? Знајш бе злато? Кажи, а? Не нибеше преубо?“
Ова е љубоф!!!
А не она, на оган пепел ко ќе му фрлиш што значело...

А бе пепел ме напрај ти мене,свати дека ме СРОЗА фкорен ме СРОЗА.......Е ова ти се вика битолски кабадајa алијас Матуф :))))

“Ме сроза, од корен ме сроза!“ :pos:
Не знам кој е покомичен, дали сонцево, дали граво сирот што дваесет минути не престана да липта :pos:
Само дај бе некој нека каже шо толку и згрешил.. :/

Пак мора да е ремет ова. Чим некој од нив го ставил на интернет, значи заебанција е. Али типов сепак е напор и напнат, попален ко мајмун.

Мене оваа не ми личи на некоја што би го снимала и објавила ова, некако питомо ми делува.
Ама и овој идиотов па на толку факман да и глуми вакво лигање не ми личи па ич.
Претпоставка зашто “нешто и се накрева ко ќеговиди“ ми е дека коњов направил сцена под дејство на алкохол-и фатил за гз некоја другарка или слично :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom