Разголени слики на Rihanna

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.245
Поени од реакции
965
Локација
Скопје
Риана е следната ѕвезда чии разголени слики се појавија на Интернет.
Крис Браун одрече дека тој ги поставил на Интернет, што доведува до тоа дека самата таа ги објавила.

rihanna-nude-photos-leaked-300x225.jpg

rihanna-nude-photos-3-300x225.jpg

rihanna-nude-photos-2-225x300.jpg

rihanna-nude-photos-300x230.jpg

rihanna_self_nude_photos-225x300.jpg

Е не ми текна :kesa:
Молам модератор да постави (18+) во насловот.

тапа муабет..... :toe: и шо сеа?????????

Ако веќе стварно и дошло до покажување на цицки у јавност, нека го направела тоа професионално, фино лепо на ‘жешка‘ фотосесија :) Не вака ќе се думаме дали е ставрно она или друга црнкиња со дупнати брадавици.

Не е дозволено да се става ваков матерјал на овај форум бре! Не ги прочита правилата пред да се регистрираш?

Ех зар :)
А плејбој девојкине, a спотовите со голи девојки ... Има многу.

Него Ријана е најдосадното суштество на планетава. Оток е со тие тепачки непостоечки, тужби, одмазди преку песни, ставање приватни слики бла бла...
Сето тоа и донесе огромна популарност, ама и многу анти фанови како мене :)

Ех зар :)
А плејбој девојкине, a спотовите со голи девојки ... Има многу.

Апропо Плејбој девојките:

rihanna3ni6.jpg

rihanna1hu6.jpg

rihanna2af7.jpg

Него Ријана е најдосадното суштество на планетава. Оток е со тие тепачки непостоечки, тужби, одмазди преку песни, ставање приватни слики бла бла...

На видеото стои дека изведувачи се Lady Gaga & Rihanna, но мене ми звучи како Natasha Bedingfield.

Значи оваа не ја варам.Незнае шо да праи за да стане популарна.Си знае дека не и иде работава.

Ружна е .. У секој случај :)
(Лично мислење)

Аман веќе со оваа, секоја втора вест по интернет сајтовиве е поврзано со неа. На почетокот кога се појави баш ми беше симпатична и перспективна пеачка, ама изгледа многу повеќе се заработува од скандали и разголени фотки, откако од добри песни, албуми и концерти...

Аман веќе со оваа, секоја втора вест по интернет сајтовиве е поврзано со неа. На почетокот кога се појави баш ми беше симпатична и перспективна пеачка, ама изгледа многу повеќе се заработува од скандали и разголени фотки, откако од добри песни, албуми и концерти...

Добро сега, за скандалот со Крис Браун, сигурно не сакала да е истепана или пак за сликиве, не верувам дека та ги пуштила во јавност, а уште помалце верувам дека добила пари/слава со тоа (наводно, сликите ги пуштил Крис Браун). А и можеше да се сликат за PlayBoy или шо знам јас таму некое списание, за сигурно 1-2 милиони долари, шо и предложиле пред скандалот со Крис Браун и овие сликиве. :smir:

Whatever you ppl say, I still love her. <3

Има многу убаво газе искрено, со тоа може да ме поткупи доколку и е срање песната.

А убаво газе на тв никогаш не е доволно, па се надоврзувам на wot!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom