Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

jeeee Бане се врати...јеее...ке ми ги врати заробените девизи од '92 :vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ajиииии Македонцки ама си сликовит!!!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Дајте слика од грбавата баба со бастун која го чека БЦ.:pos2:

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
На погрешно гласачко тело се обраќаат. Не се свесни дека на следни парламентарни избори 30 посто од старциве ќе им ги нема.

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Sega brane ke pocne da moca naokolu a ovie navivacive ke pocnat da vikaat " daj mi go, daj mi go"

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Срамота бе:tapp: ги собрале стари луѓе од по сите градови џабе ги мачеле само ме заплашија тоа што викаа на наредните избори победуваме 100%:nesum:

Член од
9 февруари 2008
Мислења
170
Поени од реакции
8
Interesna pojava vo Makedonija e vmrovskoto kokodakanje po site mediumi. Kaj i da pustis nekoja interaktivna emisija ke naletas na luge koj pljukaat po sds a go velicaat vmro ( demek patrioti ) pa zar tie goveda ne se svesni deka momentalno vmro e na vlast i deka najgolemiot vmrovski patriota (ljubco) prebega vo BG. Tipicna pojava se vecer i sitel, pa picka mu materina 3 godini da se pljuka po opozicija, pa to nema nigde bre. Mislam deka vmrovec po default e ogranicena licnost koja nema prestava za realnosta i u glavnom se lazni patrioti.[/quote

Гледма колкави птриоти сте вие србите ќе останете со беградски пашалак.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Makedonija bez Bane ne e toa toa, Gruevski i kompanija se teska provincija i ko jaksinja izgledaat, ovoj bre bate ti e tipicen skopski fraer. :tv:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Личи Бане на клошар :toe:

Interesna pojava vo Makedonija e vmrovskoto kokodakanje po site mediumi. Kaj i da pustis nekoja interaktivna emisija ke naletas na luge koj pljukaat po sds a go velicaat vmro ( demek patrioti ) pa zar tie goveda ne se svesni deka momentalno vmro e na vlast i deka najgolemiot vmrovski patriota (ljubco) prebega vo BG. Tipicna pojava se vecer i sitel, pa picka mu materina 3 godini da se pljuka po opozicija, pa to nema nigde bre. Mislam deka vmrovec po default e ogranicena licnost koja nema prestava za realnosta i u glavnom se lazni patrioti.
Зарем не знаеш дека Љубчо го избркаа од ВМРО?

А ти “голем патриоту“ и “неограничена“ личност, што бараш во Македонија, ако ти сметаат ВМРОвците? Никој со сила не те држи, ене ти ја Сербија, па со среќа там8. Македонија е ВМРОвска земја за веков :smir:

Гледма колкави птриоти сте вие србите ќе останете со беградски пашалак.

Па веќе останаа. Косово формално-правно отиде, Војводина прогласи целосна автономија која води кон сецесија, а јужна Србија најави дека сака да се транформира во покраина како Војводина :toe:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Беда ,која беда не ми се верува..:jaj:
Го чекаат пред штаб баби,старци,кои едвај одат,мислиш ќе му рипнат да го силуваат..абе беда македонска..
а тие старудиите да ги прашаш кој ги избркал од работа нивм и нивните деца,ќе ти кажат : није битно го сакамо Бранко ние:uvo:
заклучок- док има овци за стрижење ќе има и овакви овчари,кои ќе стрижат како Б.Ц.

firestarter

нетачен
Член од
3 април 2008
Мислења
80
Поени од реакции
6
Бабите со по 2000 евра пензија,и тоа боречка.Само дали ке бидат тука на следните избори.Како може да чекаат таков човек не можам да ги разберам.Како некој месија.
Ама што ке им правиш толку им сече:tapp:

R

RAYTHEON23

Гостин
и исус вака не бил пречекан цццццц...шо му е н народов бре...:jaj:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Зарем не знаеш дека Љубчо го избркаа од ВМРО?

А ти “голем патриоту“ и “неограничена“ личност, што бараш во Македонија, ако ти сметаат ВМРОвците? Никој со сила не те држи, ене ти ја Сербија, па со среќа там8. Македонија е ВМРОвска земја за веков :smir:

Па веќе останаа. Косово формално-правно отиде, Војводина прогласи целосна автономија која води кон сецесија, а јужна Србија најави дека сака да се транформира во покраина како Војводина :toe:
Јебига историјата си го направила своето. Неможам да се откажам од Македонија бидејќи моите предци ќе се превртуваат во гроб. Не би сакал нивната борба ( ослободување од турско, пробивање на солунски фронт итд, градење на официрски дом, најубава железничка станица во југоисточна европа, македонскиот парламент, манастирите на Скопска Црна Гора, камени мост и.т.д)) да биде узалудна. Благодарејќи на нив ти денес си пишуваш на македонски јазик, си имаш македонска држава и све остало што иде со тоа. Замисли само Краљевска војска да не го пробиела солунски фронт и во тој период Вардарска Македонија да отишла под Бугарија. Нит ќе се расправавме јас и ти, нит ќе полемизиравме за достоинство, нит за име нит за евровизија. Знам дека ова не ви е логично, и постајно се трудат да ви ги исперат мозоците но јас и моите истомисленици сме тука да ја кажеме правата вистина.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Јебига историјата си го направила своето. Неможам да се откажам од Македонија бидејќи моите предци ќе се превртуваат во гроб. Не би сакал нивната борба ( ослободување од турско, пробивање на солунски фронт итд, градење на официрски дом, најубава железничка станица во југоисточна европа, македонскиот парламент, манастирите на Скопска Црна Гора, камени мост и.т.д)) да биде узалудна. Благодарејќи на нив ти денес си пишуваш на македонски јазик, си имаш македонска држава и све остало што иде со тоа. Замисли само Краљевска војска да не го пробиела солунски фронт и во тој период Вардарска Македонија да отишла под Бугарија. Нит ќе се расправавме јас и ти, нит ќе полемизиравме за достоинство, нит за име нит за евровизија. Знам дека ова не ви е логично, и постајно се трудат да ви ги исперат мозоците но јас и моите истомисленици сме тука да ја кажеме правата вистина.
Ти бе без мозок, ми зборуваш дка српскиот џган како и сите останати кои беа окупатори врз Македонија се залагале за наше подобро утре??
ради србите си имам ли Македонска држава и пишувам на Македонски.

историјата не можеме да ја смениме, ама затоа пак ќе се трудиме во сегашноста и иднината да биде вон дометот на внуци од колонизатори, грчки платеници и бугарски романтичари.. да живее Македонија!

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Беда ,која беда не ми се верува..:jaj:
Го чекаат пред штаб баби,старци,кои едвај одат,мислиш ќе му рипнат да го силуваат..абе беда македонска..
а тие старудиите да ги прашаш кој ги избркал од работа нивм и нивните деца,ќе ти кажат : није битно го сакамо Бранко ние:uvo:
заклучок- док има овци за стрижење ќе има и овакви овчари,кои ќе стрижат како Б.Ц.
Епа затоа СДСМ губи на последните 3 избори бидејќи само бабите и дедовците им се симпатизери воопшто немаат млади кадри кој ќе ја поттикнат работата на СДСМ. Во мојот живот (барем колку што се сеќавам од 2000 год. па наваму во СДСМ се истите фаци кои стално сакаат да дојдат на власт и да се богатат воопшто нема некој нов или млад политичар) Според моја така груба пресметка мислам дека околу 80-90% од младите во Македонија се членови или симпатизери на ВМРО, including me....:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom