Референдум: Достоинство или Александар Македонски ?

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување

Достоинство или Александар Македонски ?

• Достоинство

Гласови: 44 78,6%
  • Александар македонски

Гласови: 12 21,4%

• Вкупно гласачи
    56
glasav za dostoinstvo a eve eden vic za srbomanite.....................

tragedija.....

i konecno godina 2015 se formira najmala drzava na svetot odkako S resi da se odcepi od RBIJA:vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:
:aplauz: :pos2:

:bip:

Не бидете наивни. Се знае зошто не им се помага на бранителите. Затоа што борците за човекови права од 2001 ќе земат калашите и ќе се борат пак за човекови права во планина. Тоа и го кажаа неколку пати, дека треба да имаат исти права со бранителите. За да се сочува мирот не им се дава на нашите ЈУНАЦИ. Жално ама така е.

Ејјјјј тииии, па нели сте потомци на Александар велики, па зар се плашите од едно племе ???

Милојко не паметувај многу кога носиш често име на машки полов орган.

Што си па ти поголем патриота од мене, незначи ако имаш некое лавче во аватар дека по дефаулт си поголем патриота. Доколку ти глумиш нешто незначи дека сите други глумат, има и искрени луѓе. Српските индивидуи си го кажаа своето 2001, распрашај се малце, дознај ја вистината.

Нема никакви делби овде. Поентата е наместо да се користи Александар за подигање на македонскиот патриотизам и да се бара инспирацијата пред наша ера, доволно е само да се свртат кон Достоинство.

Знаеме зашто Арачиново беше "неосвоиво"

смири се мали

тебе луди милојко данете викаат случајно а ?? а и тоа дека бог ве чува се виде упте малку па београдски пашалук само ке остане,а за десетина години сви срби под једној шљиви:toe:

Куде живее он? Горе ли живее?

Од горе сам мило, да им га утерам на вмровчикиве сс све јајца :sekss:

Него мило, кажи им на апашиве колко добровољци имаше две иљаде и прву од Кучевиште ?

Нели им предложимо да га очистимо Танушевце и да ги испратимо шиптарчики у албанију ?

Ејјјјј тииии, па нели сте потомци на Александар велики, па зар се плашите од едно племе ???

А чиј потомок си ти Милојко? Пошто овде гледам другите си кажаа. Дали може да кажеш, ако ти е по воља секако, чисто информативно.

Од горе сам мило, да им га утерам на вмровчикиве сс све јајца :sekss:

Него мило, кажи им на апашиве колко добровољци имаше две иљаде и прву од Кучевиште ?

Нели им предложиме да га очистимо Танушевце и да ги испратимо шиптарчики у албанију ?

Хахахахах у Кучевиште доброволци,да кажеше некое друго селце да ти поверував ама за Кучевиште немој не ме радуј со доброволци :pos2:
Него Љотиќевци ли беа доброволците од Кучевиште? :baeh:

А чиј потомок си ти Милојко? Пошто овде гледам другите си кажаа. Дали може да кажеш, ако ти е по воља секако, чисто информативно.

Ја сум 3/4 Србин и 1/4 Македонец.

една страна
баба дедо срби

друга страна
баба србинка
дедо - србо македонец

Иначе нормален сум, не сум националиста, сум служел војска во АРМ ( супер беше) и ондак то.

кога отидоа во куцевисте да бараат доброволци јелсмо ли срби јесмо,јел идемо у добровољце,немоземо имамо мумуруз за копање:pos2:

Ја сум 3/4 Србин и 1/3 Македонец.

една страна
баба дедо срби

друга страна
баба србинка
дедо - србо македонец

Иначе нормален сум, не сум националиста, сум служел војска во АРМ ( супер беше) и ондак то.
wow, па ти си 13/12 чоек хаха :pos2: ... тукуу не отварај теми кај шо не ти е местот

бтњ: модератор нешо прати шо се дешава на темата ????

една страна
баба дедо срби

друга страна
баба србинка
дедо - србо македонец

Остај друго него ни математика појма немаш....

да ти појаснам...

3/4 + 1/3 = 13/12 .... или 1.08333333333333

Малце нејасно ама ајде нек ти биде....:pos::pos::pos::pos::pos:

ај шо се отвори се отвори ....
некои дадоа комантари некои не ...
али отварачов колку шо го бива никој не го бива ....
незнам само дозволувате 13/12 човек да ве заебава и поделува за нешто за кое не се дебатира ...
па и плус навредува 13/12 човек кој па не се ни чувтвува Македонец ....

една страна
баба дедо срби

друга страна
баба србинка
дедо - србо македонец

Што човек ке беше бе ти... =)

Е сега се гледа колку сте сериозни, се фаќате за печатна грешка, не за друго оф топик сте. :tv:

Хахахахах у Кучевиште доброволци,да кажеше некое друго селце да ти поверував ама за Кучевиште немој не ме радуј со доброволци :pos2:
Него Љотиќевци ли беа доброволците од Кучевиште? :baeh:

Нема Љотиќевци у Кучевиште, они се од Чучер

Што човек ке беше бе ти... =)

Чоек и пол.

mysmilie_2148.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom