Референдум: Достоинство или Александар Македонски ?

Достоинство или Александар Македонски ?

• Достоинство

Гласови: 44 78,6%
  • Александар македонски

Гласови: 12 21,4%

• Вкупно гласачи
    56

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
glasav za dostoinstvo a eve eden vic za srbomanite.....................

tragedija.....

i konecno godina 2015 se formira najmala drzava na svetot odkako S resi da se odcepi od RBIJA:vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:
:aplauz: :pos2:

:bip:

Не бидете наивни. Се знае зошто не им се помага на бранителите. Затоа што борците за човекови права од 2001 ќе земат калашите и ќе се борат пак за човекови права во планина. Тоа и го кажаа неколку пати, дека треба да имаат исти права со бранителите. За да се сочува мирот не им се дава на нашите ЈУНАЦИ. Жално ама така е.

Ејјјјј тииии, па нели сте потомци на Александар велики, па зар се плашите од едно племе ???

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Милојко не паметувај многу кога носиш често име на машки полов орган.

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
Што си па ти поголем патриота од мене, незначи ако имаш некое лавче во аватар дека по дефаулт си поголем патриота. Доколку ти глумиш нешто незначи дека сите други глумат, има и искрени луѓе. Српските индивидуи си го кажаа своето 2001, распрашај се малце, дознај ја вистината.

Нема никакви делби овде. Поентата е наместо да се користи Александар за подигање на македонскиот патриотизам и да се бара инспирацијата пред наша ера, доволно е само да се свртат кон Достоинство.

Знаеме зашто Арачиново беше "неосвоиво"

смири се мали
тебе луди милојко данете викаат случајно а ?? а и тоа дека бог ве чува се виде упте малку па београдски пашалук само ке остане,а за десетина години сви срби под једној шљиви:toe:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Куде живее он? Горе ли живее?
Од горе сам мило, да им га утерам на вмровчикиве сс све јајца :sekss:

Него мило, кажи им на апашиве колко добровољци имаше две иљаде и прву од Кучевиште ?

Нели им предложимо да га очистимо Танушевце и да ги испратимо шиптарчики у албанију ?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.848
Поени од реакции
12.375
Ејјјјј тииии, па нели сте потомци на Александар велики, па зар се плашите од едно племе ???
А чиј потомок си ти Милојко? Пошто овде гледам другите си кажаа. Дали може да кажеш, ако ти е по воља секако, чисто информативно.

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Од горе сам мило, да им га утерам на вмровчикиве сс све јајца :sekss:

Него мило, кажи им на апашиве колко добровољци имаше две иљаде и прву од Кучевиште ?

Нели им предложиме да га очистимо Танушевце и да ги испратимо шиптарчики у албанију ?

Хахахахах у Кучевиште доброволци,да кажеше некое друго селце да ти поверував ама за Кучевиште немој не ме радуј со доброволци :pos2:
Него Љотиќевци ли беа доброволците од Кучевиште? :baeh:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
А чиј потомок си ти Милојко? Пошто овде гледам другите си кажаа. Дали може да кажеш, ако ти е по воља секако, чисто информативно.
Ја сум 3/4 Србин и 1/4 Македонец.

една страна
баба дедо срби

друга страна
баба србинка
дедо - србо македонец

Иначе нормален сум, не сум националиста, сум служел војска во АРМ ( супер беше) и ондак то.

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
кога отидоа во куцевисте да бараат доброволци јелсмо ли срби јесмо,јел идемо у добровољце,немоземо имамо мумуруз за копање:pos2:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ја сум 3/4 Србин и 1/3 Македонец.

една страна
баба дедо срби

друга страна
баба србинка
дедо - србо македонец

Иначе нормален сум, не сум националиста, сум служел војска во АРМ ( супер беше) и ондак то.
wow, па ти си 13/12 чоек хаха :pos2: ... тукуу не отварај теми кај шо не ти е местот

бтњ: модератор нешо прати шо се дешава на темата ????

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148

една страна
баба дедо срби

друга страна
баба србинка
дедо - србо македонец

Остај друго него ни математика појма немаш....

да ти појаснам...

3/4 + 1/3 = 13/12 .... или 1.08333333333333

Малце нејасно ама ајде нек ти биде....:pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
ај шо се отвори се отвори ....
некои дадоа комантари некои не ...
али отварачов колку шо го бива никој не го бива ....
незнам само дозволувате 13/12 човек да ве заебава и поделува за нешто за кое не се дебатира ...
па и плус навредува 13/12 човек кој па не се ни чувтвува Македонец ....

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162

една страна
баба дедо срби

друга страна
баба србинка
дедо - србо македонец

Што човек ке беше бе ти... =)

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Е сега се гледа колку сте сериозни, се фаќате за печатна грешка, не за друго оф топик сте. :tv:

Хахахахах у Кучевиште доброволци,да кажеше некое друго селце да ти поверував ама за Кучевиште немој не ме радуј со доброволци :pos2:
Него Љотиќевци ли беа доброволците од Кучевиште? :baeh:
Нема Љотиќевци у Кучевиште, они се од Чучер

Kajgana Shop

На врв Bottom