Гарант со тенџере е шишан овој.Се глеа дека е доста прецизно.Само со тенџере може ова.
На времето со нокшир вакви мајстории правеа.
Гарант со тенџере е шишан овој.Се глеа дека е доста прецизно.Само со тенџере може ова.
Сереш?? :pos2:инаку оној бушавкото брат ми е:kesa: така да ве молам малку имајте респект
абре аман немаш видено со бушава коса никој до сега? :nesvest: зар брат ми е првиот што го гледаш со бушава коса:nesum: алал нека ти еСереш?? :pos2:
Што се десило бе брат му умрел берберот?
АХАХАХАХ и маици со Бекстрит Бојс.не е за смеење бе, овие живеат моментално у 96та година, кај и да е ќе почнат да стрижат и Најк амблем на тил
На времето со нокшир вакви мајстории правеа.
зашто си дибек? Нормално дека имам,ама брат немаше да биде реметен на форумов ако му беше ок косата. :tv:абре аман немаш видено со бушава коса никој до сега? :nesvest: зар брат ми е првиот што го гледаш со бушава коса:nesum: алал нека ти е
па можеби е ставен оти е сладок нели гледаш има некои девојки кои не се за реметење туку онака да ја освежат странавазашто си дибек? Нормално дека имам,ама брат немаше да биде реметен на форумов ако му беше ок косата. :tv:
А си личиш на брат ти? ОЗБ. многу е сладок!:back:па можеби е ставен оти е сладок нели гледаш има некои девојки кои не се за реметење туку онака да ја освежат странава
ноп. воопшто не личиме :nenene: туку ај доста го озборувавме ушите му се црвени од оговарање :nesum:А си личиш на брат ти? ОЗБ. многу е сладок!:back:
па можеби е ставен оти е сладок нели гледаш има некои девојки кои не се за реметење туку онака да ја освежат странава
јас пак мислев swadi40k дека е:nesvest:
Swadi40k e,nemasto!