Гарант со тенџере е шишан овој.Се глеа дека е доста прецизно.Само со тенџере може ова.

На времето со нокшир вакви мајстории правеа.
Гарант со тенџере е шишан овој.Се глеа дека е доста прецизно.Само со тенџере може ова.
Сереш??инаку оној бушавкото брат ми е:kesa: така да ве молам малку имајте респект
абре аман немаш видено со бушава коса никој до сега? :nesvest: зар брат ми е првиот што го гледаш со бушава коса:nesum: алал нека ти еСереш??:pos2:
Што се десило бе брат му умрел берберот?![]()
АХАХАХАХ и маици со Бекстрит Бојс.не е за смеење бе, овие живеат моментално у 96та година, кај и да е ќе почнат да стрижат и Најк амблем на тил![]()
![]()
На времето со нокшир вакви мајстории правеа.
зашто си дибек? Нормално дека имам,ама брат немаше да биде реметен на форумов ако му беше ок косата. :tv:абре аман немаш видено со бушава коса никој до сега? :nesvest: зар брат ми е првиот што го гледаш со бушава коса:nesum: алал нека ти е
па можеби е ставен оти е сладокзашто си дибек? Нормално дека имам,ама брат немаше да биде реметен на форумов ако му беше ок косата. :tv:
А си личиш на брат ти? ОЗБ. многу е сладок!:back:па можеби е ставен оти е сладокнели гледаш има некои девојки кои не се за реметење туку онака да ја освежат странава
![]()
ноп. воопшто не личиме :nenene: туку ај доста го озборувавме ушите му се црвени од оговарање :nesum:А си личиш на брат ти? ОЗБ. многу е сладок!:back:
па можеби е ставен оти е сладокнели гледаш има некои девојки кои не се за реметење туку онака да ја освежат странава
![]()
јас пак мислев swadi40k дека е:nesvest:
Swadi40k e,nemasto!