Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Баш добро изигра Овен, во најбитните утакмици даде гол, таман си е...морон може да биде диуф или какута, некои сеуште недокажани дечишта стандард :wink: а подвигот е свака част, предизвикува љубомора и бес да изгубиш ваков играч, знам лани со тевез исто се деси, јбг.
„Подвиг“ е да испуштиш играч ко Џо Кол, не да земиш. Не знам дали љубомора, ама бес секако, особено кога е едеинствен вистински жонлгер во една екипа. :toe:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Договорено е кој ќе отвора нова тема? Оти уште 5 страни и толку. :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ко можеше еден морон ко Овен да го земи, Џо Кол е ко да си добил на лото во таква ситуација. „Вакви подвизи“.....какви подвизи бре, кој и да го собери Џо е на добивка. :toe:
Ако го земеме, јас еве тука изјавувам... има да се опијам. Ова е ЏЕК ПОТ не е лото.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ако го земеме, јас еве тука изјавувам... има да се опијам. Ова е ЏЕК ПОТ не е лото.
Според мене шансите да го земеме се 50 - 50 бидејќи Џо Кол не добива голема шанса во Челзи а и не му даваат голема плата!

S

StereoLove

Гостин
Моето мислење околу ситуацијата на Џо Кол е дека Абрамович нема да го даде во екипа која му е ривал за шампионската титула.Ке го даде на било кој но не и на Манчестер,нема шанси да дозволи,би сторил се што е во негова мок да не се оствари тоа.Не летајте толку.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Моето мислење околу ситуацијата на Џо Кол е дека Абрамович нема да го даде во екипа која му е ривал за шампионската титула.Ке го даде на било кој но не и на Манчестер,нема шанси да дозволи,би сторил се што е во негова мок да не се оствари тоа.Не летајте толку.
Си мислеш Дрогба и Лампард ги дава :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ако го земаме Џо Кол, немаме никаков контакт со Абрамович, му завршува договорот на лето и може слободно он самиот да си избира клуб. А како шо знам еднинствена причина за да не продолжи во Челзи е висината на платата.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Dali ke igra Rooney so Ac Milan :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Да дојде Џо Кол како слободен играч би било и повеќе од супер..Само не знам баш дали нашиве ќе му дадат толку пари колку што сака тој...Иначе јас го мислев помлад(24/5) овој 28 имал бе :)..Ама нема веза,28,28..Да ни дојде ко Овен би било супер!

S

StereoLove

Гостин
Знам дека е слободен од летото но може сепак за да спречат преминување можат да му понудат договор.Не знаеме што ке се случи.Ке видеме до летото.Сепак таков играч не се дава лесно.А и за висината на платата незнам и онака се во долгови Јунајтед сепак ако го продадат Јунајтед лешпирите т.е Глејзерс можат да си дозволат висока плата

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Dali ke igra Rooney so Ac Milan :toe:
Не се знае сеуште . Се зборува дека бил многу изморен . Јас мислам дека ќе влезе во второ полувреме . :toe:

Во врска со Џо Кол ... доколку би го зеле тоа би било одлично . Сетете се кога пред 2 - 3 сезони не можеше никој да го запре , беше едно од најдобрите крила . Ама повредите го уништија и сега не добива шанса кај Анчелоти . Сигурен сум дека може да се врати во добра форма доколку добива шанса , која се надевам ние ќе му ја пружиме , доколку го земиме.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
НОВ СКАНДАЛ: И Евра ја изневерувал сопругата

По Џон Тери и Ешли Кол од Челзи, актер на нова секс афера во Премиер лигата е дефанзивецот на Манчестер Јунајтед, французинот Патрис Евра. Ако на капитенот на „сините“ му појде од рака и покрај неверството да се смири со сопругата на Денот на вљубените, Ешли Кол го очекува развод, а истото може да му се случи и на Евра кој ќе има големи маки да и објасни на сопруга си што правел во два часот по полноќ на осми февруари со долгонога русокоса девојка во еден хотел, 15 километри од вилата во Чешир.

Камерите на „ЦЦТВ“ го „уловиле“ Евка како го паркира автомобилот пред хотелот, а точно во 1.43 часот како разговара со непозната русокоса девојка. Таа му се доближила и го бакнала во образ, додека чекале да дојде хотелскиот лифт. Претходно со кредитна картичка ја платила резервацијата за хотелската соба.

Евра неможел да стори било што друго освен да признае дека токму тој е на снимката направени со камерата на „ЦЦТВ“. Тој одбил да каже што барал во тоа време во хотелот кој се наоѓа 15 километри од неговата куќа во Елдерли Еџ.

„Да, тоа сум јас на снимката, секако дека можам да зборувам со било кого во ноќта, па и со таа жена. Престојувавме само во ист хотел, ништо повеќе.“ - им се обрати преку прозорецот Евра на новинарите на англискиот таблоид „Сан“ додека заминуваше на мечот со Вулверхемптон.

Кога го запрашале зошто таа жена го бакнала, само кратко изјавил: „Никогаш претходно ја немав видено.“ А, гостите во хотелот секако, го препознале играчот на Манчестер Јунајтед.

„Не можевме да им поверуваме на очите. Холот беше речиси празен и тогаш ја видовме таа долгонога девојка како влегува внатре и резервира соба. Потоа го видовме момчето кое ја пратеше и веднаш го препознавме.“

„Посакав да добијам автограм, но брзо заминаа со лифтот. Беше чудно да видите играч на Јунајтед во таа доба од ноќта. Не знаевме што прави тој тука, особено поради фактот што дека по два дена требаше да игра. Таа изгледаше како вистински модел.“ - изјави еден од очевидците видно импресиониран од глетката.

Евра ја познава својата сопруга Сандра од школските денови, заедно се повеќе од 15 години. Секогаш истакнуваше дека и е верен и неодамна во едно интервју порача:

„Таа е мојата прва љубов и се надевам последна. Сандра е модел, но како и јас, секогаш мора да има на ум каков пример ќе даде на другите.“ - изјави Евра.

Не е тешко да се предвиди како на целата ситуација ќе реагира менаџерот Алекс Фергусон, кој секогаш тврди како бракот им помага на играчите. Евентуалното неверство на Евра ќе наиде на жестока осуда, затоа Евра - „get ready“.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Евра ни е еден од најдобрите 3 играчи бе..Ме боли курот кој ебе и шо јаде,до дека е во ваква форма,Ферги само треба да биде под дејство на дрога да го казни или нешто слично..

А иначе имаше слики постирано од Апокалипто мислам :tv:

Едит: Еве ги сликите :)..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.032
Ај да почнеме со нагаѓање на составот за среда. Еве јас да почнам прв:

---------------ВДС-------------------

Браун----Фердинанд----Видиќ---Евра

Валенсија---Флечер---Сколс----Парк

-------Бербатов-----Руни------------

Резерви: Кушчак, Невил, Еванс, Гибсон, Нани, Обертан, Маме32. Ако се 7 резерви...

Да не се плашите ич за Руни јас мислам дека ќе игра од прва минута. Не му личи на Ферги на домашен терен да брани резултат т.е да вади формација 4-5-1, односно се што е различно од тоа горе би било бранење на оние 2-3 од Милано. Нани ќе го спушти малце на земја и ќе биде на клупата, а Бербатов сигурно ќе стартува. Руни ако веќе толку е уморен ќе излези во '60. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom