- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Уф, ептен е добар Бадељ. Сум го гледал неколку пати и многу добар играч е, со потенцијал. Се надевам ќе успееме да го земеме.
Уф, ептен е добар Бадељ. Сум го гледал неколку пати и многу добар играч е, со потенцијал. Се надевам ќе успееме да го земеме.
А знааш ли колкав годишен буџет имат тие клубове? И на колко год. ги склучуват тие договорооре за ТВ права на пример?Челзи се договори со Ленс (им тури у џеб некој милион)
сеа ќе треба клубовите со банките да се договорат.
Шо мислите, сите овие клубови шо должат, немат доволно средства да покријат поголем дел од загубите?
Еве пример, Реал за телевизиски права има земено повеќе од 1 билион евра
Еј, јака трева им носат не заебаајШо да кажат македонските прволигаше? А шо да кажат па младинските македонски екипи? Трева? пфф:uvo:
Неможе да се нарече треваЕј, јака трева им носат не заебаај
Гигс ќе се врате за 1 недела, Фердинанд се враќа веќе, Харго исто как да нее ни бил у играчкио кадар, Овен, Оши, Андерсон резервирсти. Губеме од клупата. Гледајќи ги моменталните играче на конкурентите и они не изгледат баш поштедени од повредите (моментално) а ние да не бееме у болничка криза цела сезона веќе ќе бееме фркнени. Имајте верба, Ферги е тука. :helou:O'Шеј, Гигс, Фердинанд, Харгривс, Андерсон,Овен.
Сите потребни фудбалери се исповредија, јас незнам како ќе го задржиме победничкото темпо до крајот на сезоната.
Незнам.
Брат, цела сезона играме со минимум 5 повредени стандардни првотимци и сепак сме само на 1 бод од 1во место во премиер лига и 1/8 од ЛШ, а ти се жалиш сме немале квалитетна клупа!? Немојш да очеквиш да имаме уште еден Руни или Евра на клупа. Имаме играчи кои можат да завршат работа и тоа е доволно.Многу тежок удар за составот се овие неколку последни повреди.
Ако од почетокот на сезоната некако се навикнавме да играме без Харгрејвс и О`Ши , некако повредите на Андерсон , Овен ...а и константните во одбраната на Рио и Немања и Едвин не дозакопаа уште повеќе.
јасно на секому е дека нема шампионски состав без силна клупа, а нашата во моментов не може да се пофали дека е претерано квалитетна.
Сепак како што и погоре некој спомена, да се надеваме дека овие повреди ќе бидат помотивирачки за помладите членови на составот, пред се тука мислам на Гибсон и Диуф , кои имаат шанса да во полн сјај се покажат сега кога му се најпотребни на тимот.
Не очекува доста пеколно темпо и во ЛШ и во Премиерлигата, кога формата мора да се одржи на високо ниво , и кога потребни се САМО ПОБЕДИ !
Веруваме дека ќе успееме !
Вакво капче цел живот барамЈако капче
И јас на тоа помислив... Ама изгледа дека е без тие заштитите под чорапите така слабо изгледа у нозетеЛеле колку е ослабен :|
Вакво капче цел живот барам
И јас на тоа помислив... Ама изгледа дека е без тие заштитите под чорапите така изгледа, ко сламки да му се нозете... Ау едвај чекам да се врати.
Ќе се повторува ланската сезона изгледа, ќе не вади од гомна малиот:back:Овен сепак на операција, аут до крај на сезоната
Ај у курац со повредиве.Гигс дефинитивно нема да биде спремен за со Милан,Рио се враќа за утре, Харгривс ќе игра во резервниот тим против Сити во Четврток, Македа почнал да тренира со првиот тим.