Ти тва го кажуваш на начин как да му се подсмеваш шо старее, и ми изгледа как да сакаш да ми кажеш оти го губе мозоко и полудева, незнаа шо праа... и да мислам оти Боби Чарлтон треба да играа прва постава, ама пази, да е у физичка форма как сите од тимо... компарацијата полоша неможе да ти биде, шо старее фергусон, неможе ли веќе да рипа на клупата, или да славе победи и трофеи? Искуството и заненто шо го има нема никојпат никој да го има!!! и колко повеќе мине времето толко е подобар, а не да викаш стар е, почна грешки да праве. Се уче до крајо на живото и јас кажах оти Фергусон денешната лекција га има научено ного одамна ама има други фактори шо влијаат,а ти одма се фаќаш за времето и староста, как да чекаш ферги да си оде и ти да седнеш на негово место, чекаш си га твојта шанса со нелојално конкурирање. За менаџерското место не се битни годините, туку искуството и знаенто, и напротив па ќе кажам, колко постар-толко подобар.А тва ти шо викаш оти не го ценам ни 1% как тебе е само формалност, гледам колко го ценеш.