Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Денеска слушнав муабет од Англија , демек нашиве биле заинтересирани за трансфер на извесен Simon Kjær , данец , кој игра за Палермо и има 20 години , висок е 1,91 м . Игра во одбрана...
Одамна сме заинтересирани за него, дури има и изјава

http://uniteddevilsblog.blogspot.com/2009/10/blog-post_05.html

Инаку Q.P.R го бараат Том Хитон на позајмица од Јануари

http://footytweets.com/manutd/news/181537

Нани:Ферги ми ја уништи кариерата!

Неам време да ја преведам цела статија па еве на англиски поважното

"Ferguson is a very complicated man," Nani told the Portuguese newspaper 'I'. "He's tough. If things are all right, then they are all right. But when he thinks something is wrong, everything is screwed."

"He can go from complimenting you to just plain trashing you in a matter of minutes. Has it happened to me? Hell, yes! He'll say 'Nani, how could you miss this or this'?"

He added: "He shouts at players in front of everyone. No one escapes, everybody is the same. Giggs and Neville suffer most, because they have more experience. It is 'F**k' here and 'F**k' there."

Nani admitted: "People expect more from me and it's not easy. But they are also not doing what they said they were going to.

"I know it would be better if I scored more goals.

"I can have a spectacular game but nobody guarantees me I will be starting the next match. It shatters your confidence.

"I did not play the important matches, against Liverpool, Manchester City or Tottenham. Not playing these games, I am a bit sad. But for now I am not considering leaving."

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
За хејтерите, во последните 5 години:
Isn't it ironic?Само се жалат Јунајтед ова,Јунајтед ова, али ипак не сме добивале толку помош од судиите ко шо не прават.Ќе беше многу друга ситуацијата да не доминиравме во Англија, како што доминираме, ќе се жалевме само,као Ливерпул.
Бидејќи темата за ПЛ е затворена,а таму треба ова да дискутира..ке ти реплицирам тука.
Знаеш и самиот дека статистиката колку само знае да лаже.Пример:Лани Денилсон според статистиката беше у топ3 мидфилдери,ама на терен и не изгледаше така,нели?
Бентнер според некоја статистика во своите први 3 професионални години е подобар од Ибра,Ето,Роналдо...тешко за верување,а?
Најди статискика колку пенали имаат подарено судиите,колку очигледни пенали немаат досудено,колку црвени картони имаат дадено погрешка?
Според мене,Ливерпул би бил на врвот,но после него веднаш Манчестер.:smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Одамна сме заинтересирани за него, дури има и изјава

http://uniteddevilsblog.blogspot.com/2009/10/blog-post_05.html

Инаку Q.P.R го бараат Том Хитон на позајмица од Јануари

http://footytweets.com/manutd/news/181537

Нани:Ферги ми ја уништи кариерата!

Неам време да ја преведам цела статија па еве на англиски поважното

"Ferguson is a very complicated man," Nani told the Portuguese newspaper 'I'. "He's tough. If things are all right, then they are all right. But when he thinks something is wrong, everything is screwed."

"He can go from complimenting you to just plain trashing you in a matter of minutes. Has it happened to me? Hell, yes! He'll say 'Nani, how could you miss this or this'?"

He added: "He shouts at players in front of everyone. No one escapes, everybody is the same. Giggs and Neville suffer most, because they have more experience. It is 'F**k' here and 'F**k' there."

Nani admitted: "People expect more from me and it's not easy. But they are also not doing what they said they were going to.

"I know it would be better if I scored more goals.

"I can have a spectacular game but nobody guarantees me I will be starting the next match. It shatters your confidence.

"I did not play the important matches, against Liverpool, Manchester City or Tottenham. Not playing these games, I am a bit sad. But for now I am not considering leaving."

Тоа е тоа треба да се продаде додека не му паднала цената. И да се земе Силва или пак Обертан да добива повеќе шанса. Не може вечно да се надеваме на Гигс или пак некој сеуште да смета на Парк.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
И покрај овие коментари, Нани инсистира дека нема намера да го напушти Олд Трафорд.
"Не, не. Не ни помислувам на тоа." :back:

N

navivacka

Гостин
Нани да си трае поарно,зашто ако се закачи со Ферги тешко него,знаеме како завршувале тие кои биле во конфликт,летале копачки и свашта...Верувам дека ке се среди работата и дека се ке биде во најдобар ред.

Ај да се надеваме дека нема да добие голема казна

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
„ Засега само два меча суспензија доби....
Со евертон дома и со Портсмут нагости...

не е лошо...
Не е бе ништо страшно. Фергусон не е овчар па да нема мобилен во него :pos2:. Ќе комадува по телефон. Е сега освен ако сака некој со копачка да го погоди, можеби ќе му треба да биде малку попрецизен оти далечината ќе биде поголема :pos2:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Не е бе ништо страшно. Фергусон не е овчар па да нема мобилен во него :pos2:. Ќе комадува по телефон. Е сега освен ако сака некој со копачка да го погоди, можеби ќе му треба да биде малку попрецизен оти далечината ќе биде поголема :pos2:
Не е проблем, 2 натпревара ако ги следи од трибините... Ова ќе биде тест како би изгледала клупата без него, барем визуелно, ако не повеќе. И да го видиме Мајк Фелан како главен диригент :)

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Не е проблем, 2 натпревара ако ги следи од трибините... Ова ќе биде тест како би изгледала клупата без него, барем визуелно, ако не повеќе. И да го видиме Мајк Фелан како главен диригент :)
Мислиш дека Ферги ќе биде обичен гледач на трибините? Пак ќе си ја извршува функцијата. Ќе работат мобилните телефони. Пак тој ќе го води тимот. Можеби визуелно "ќе пробаме" да видиме како ќе изгледа клупата без неговиот лик.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Тренинг:

Весело нешо, like :) Македа и Флечер :icon_lol: Ќе пробам да најдам уше некоја слика.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Мислиш дека Ферги ќе биде обичен гледач на трибините? Пак ќе си ја извршува функцијата. Ќе работат мобилните телефони. Пак тој ќе го води тимот. Можеби визуелно "ќе пробаме" да видиме како ќе изгледа клупата без неговиот лик.
Многу јасно дека нема да биде само обичен гледач на трибините... Затоа и реков дека барем визуелно ќе ја видиме клупата поинаква.

Тренинг:

Весело нешо, like :) Македа и Флечер :icon_lol: Ќе пробам да најдам уше некоја слика.
Да бе, и Гибсон... Like и од мене :) Само близнаците ми фалат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom