- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали ова значи оти Ливерпул-Манчестер ќе глеаме пред компјутер?? :
блокирани часови:
25.10.2009 Недела 13.30 - 16.00
25 Oct Barclays Premier League Liverpool A 14:00(наше 15:00)
П.С. Ни со Болтон нема да не даваат на Сител...

Иначе Фостер има 26 години![]()

Што значи дека е во млади години ако се земе во предвид дека голманите бранаат по 3-4 години повеке![]()
Во право си, се гледа дека е недораснат! :pos2::pos2::pos2:

Не да е недораснат но има голмани што блеснуваат на 31-2 години![]()
Што значи дека е во млади години ако се земе во предвид дека голманите бранаат по 3-4 години повеке![]()

Исправка. Чех пред 4 сезони беше во многу подобра форма од сега...Не ме заебавај, има светска класа голмани на негова возраст или 1-2 години повозрасни(Реина, Касиљас,Чех) а да не зборам за солидните голмани што се неколку години помлади од него(Aкинфеев,Асенхо). Точно дека нема многу натпревари изиграно Фостер со оглед на тоа дека беше доста време повреден но сепак не може да си дозволи еден тим како Манчестер да го чека Фостер да созрее, тоа може да не чини титула
П.С. Едвине враќај се побрзо наебавме без тебе :se_ molam
Не ме заебавај, има светска класа голмани на негова возраст или 1-2 години повозрасни(Реина, Касиљас,Чех) а да не зборам за солидните голмани што се неколку години помлади од него(Aкинфеев,Асенхо). Точно дека нема многу натпревари изиграно Фостер со оглед на тоа дека беше доста време повреден и можеби за неколку години ке стане многу добар голман ама сепак не може да си дозволи еден тим како Манчестер да го чека Фостер да созрее, тоа може да не чини титула
П.С. Едвине враќај се побрзо наебавме без тебе :se_ molam
О
И на полусезона слободно може Нани да го пратат во некој нисколигаш, не можам да го гледам веќе. Да нафрлиш 150 пати и ниеднаш да не погодиш свој играч во глава е стварно неверојатно. Доста му беа дадени шанси да се докаже според мене.