- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 0
Кажа коментаторот на натпреварот Челзи-Ливерпул дека следното дерби на Сител ке биде Манчестер - Ливерпул значи ке ја даваат не ја почитува никој таа забрана.Дали ова значи оти Ливерпул-Манчестер ќе глеаме пред компјутер?? :
блокирани часови:
25.10.2009 Недела 13.30 - 16.00
25 Oct Barclays Premier League Liverpool A 14:00(наше 15:00)
П.С. Ни со Болтон нема да не даваат на Сител...
Иначе Фостер има 26 години
Што значи дека е во млади години ако се земе во предвид дека голманите бранаат по 3-4 години повеке
Не да е недораснат но има голмани што блеснуваат на 31-2 годиниВо право си, се гледа дека е недораснат! :pos2::pos2::pos2:
Па ако успее да порасни до тогаш, можеби и тој ќе блесне. :nenene:Не да е недораснат но има голмани што блеснуваат на 31-2 години
Не ме заебавај, има светска класа голмани на негова возраст или 1-2 години повозрасни(Реина, Касиљас,Чех) а да не зборам за солидните голмани што се неколку години помлади од него(Aкинфеев,Асенхо). Точно дека нема многу натпревари изиграно Фостер со оглед на тоа дека беше доста време повреден и можеби за неколку години ке стане многу добар голман ама сепак не може да си дозволи еден тим како Манчестер да го чека Фостер да созрее, тоа може да не чини титулаШто значи дека е во млади години ако се земе во предвид дека голманите бранаат по 3-4 години повеке
Исправка. Чех пред 4 сезони беше во многу подобра форма од сега...Не ме заебавај, има светска класа голмани на негова возраст или 1-2 години повозрасни(Реина, Касиљас,Чех) а да не зборам за солидните голмани што се неколку години помлади од него(Aкинфеев,Асенхо). Точно дека нема многу натпревари изиграно Фостер со оглед на тоа дека беше доста време повреден но сепак не може да си дозволи еден тим како Манчестер да го чека Фостер да созрее, тоа може да не чини титула
П.С. Едвине враќај се побрзо наебавме без тебе :se_ molam
Не ме заебавај, има светска класа голмани на негова возраст или 1-2 години повозрасни(Реина, Касиљас,Чех) а да не зборам за солидните голмани што се неколку години помлади од него(Aкинфеев,Асенхо). Точно дека нема многу натпревари изиграно Фостер со оглед на тоа дека беше доста време повреден и можеби за неколку години ке стане многу добар голман ама сепак не може да си дозволи еден тим како Манчестер да го чека Фостер да созрее, тоа може да не чини титула
П.С. Едвине враќај се побрзо наебавме без тебе :se_ molam
Така е...доста се шанси...3 сезони нигде го нема...си замина Кристијано, чекајте сега ќе блесне, бла бла ку*оф ништо ич...ама ај ќе почекаме уште цела сезона нема гајле...после може ќе ги пцуеме што изгубиле титула, ама ќе видиме...крило подхитно ни треба.О
И на полусезона слободно може Нани да го пратат во некој нисколигаш, не можам да го гледам веќе. Да нафрлиш 150 пати и ниеднаш да не погодиш свој играч во глава е стварно неверојатно. Доста му беа дадени шанси да се докаже според мене.