Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Дали ова значи оти Ливерпул-Манчестер ќе глеаме пред компјутер?? :

блокирани часови:
25.10.2009 Недела 13.30 - 16.00

25 Oct Barclays Premier League Liverpool A 14:00(наше 15:00)

П.С. Ни со Болтон нема да не даваат на Сител...
Кажа коментаторот на натпреварот Челзи-Ливерпул дека следното дерби на Сител ке биде Манчестер - Ливерпул значи ке ја даваат не ја почитува никој таа забрана.:vozbud::vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.672
Момци тоа е на никој не му одеше..Искрено некој да речеше дека ќе изиграме нерешено со сандерленд на домашен терен ќе му кажев да оди да се беси..Пак ќе речам тоа е..Едноставно Руни трчаше горе доле ама кога не оди не оди..Повеќе среќа наредниот пат..

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Што значи дека е во млади години ако се земе во предвид дека голманите бранаат по 3-4 години повеке :toe:
Не ме заебавај, има светска класа голмани на негова возраст или 1-2 години повозрасни(Реина, Касиљас,Чех) а да не зборам за солидните голмани што се неколку години помлади од него(Aкинфеев,Асенхо). Точно дека нема многу натпревари изиграно Фостер со оглед на тоа дека беше доста време повреден и можеби за неколку години ке стане многу добар голман ама сепак не може да си дозволи еден тим како Манчестер да го чека Фостер да созрее, тоа може да не чини титула :toe:

П.С. Едвине враќај се побрзо наебавме без тебе :se_ molam

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не ме заебавај, има светска класа голмани на негова возраст или 1-2 години повозрасни(Реина, Касиљас,Чех) а да не зборам за солидните голмани што се неколку години помлади од него(Aкинфеев,Асенхо). Точно дека нема многу натпревари изиграно Фостер со оглед на тоа дека беше доста време повреден но сепак не може да си дозволи еден тим како Манчестер да го чека Фостер да созрее, тоа може да не чини титула :toe:
Исправка. Чех пред 4 сезони беше во многу подобра форма од сега...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Не ме заебавај, има светска класа голмани на негова возраст или 1-2 години повозрасни(Реина, Касиљас,Чех) а да не зборам за солидните голмани што се неколку години помлади од него(Aкинфеев,Асенхо). Точно дека нема многу натпревари изиграно Фостер со оглед на тоа дека беше доста време повреден и можеби за неколку години ке стане многу добар голман ама сепак не може да си дозволи еден тим како Манчестер да го чека Фостер да созрее, тоа може да не чини титула :toe:

Не реков дека нема голмани на негови години кои растураат туку дека некои покасно созреваат и се пронаогаат себе си :smir:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Ние можиме да си баиме тука колку сакаме.Од гледна точка на САФ, сака да му покаже на светот дека Фостер е квалитетен, па уште повеќе му дава шанса. Едвин не верувам дека некогаш ќе брани.
Мое мислење е дека моментално најдобар голман (со здрав ВДС) ни е Кушчак.Не дека не го сакам ВДС, закон е. На 38 у таа форма е феноменално, само тешко да се врати во неа(дај боже).

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ова беше еден од најлошите дуели што ги изиграл Манчестер на Олд Трафорд во последниве години. Ваква анемичност и немоќ да се дојде до голот и да се упати удар одамна немам видено кај нив.
Сепак верувам дека ова беше само еден лош ден и дека нема простор за паника. На наредните дуели ќе треба ова и да се потврди.

Фостер е талентиран голман, но не смее да се дозволат вакви киксеви. Ако продолжи со глупости шанса треба да добие Кушчак, но секако најдобрата варијанта ќе биде враќањето на Ван Дер Сар.

И на полусезона слободно може Нани да го пратат во некој нисколигаш, не можам да го гледам веќе. Да нафрлиш 150 пати и ниеднаш да не погодиш свој играч во глава е стварно неверојатно. Доста му беа дадени шанси да се докаже според мене.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
О
И на полусезона слободно може Нани да го пратат во некој нисколигаш, не можам да го гледам веќе. Да нафрлиш 150 пати и ниеднаш да не погодиш свој играч во глава е стварно неверојатно. Доста му беа дадени шанси да се докаже според мене.
Така е...доста се шанси...3 сезони нигде го нема...си замина Кристијано, чекајте сега ќе блесне, бла бла ку*оф ништо ич...ама ај ќе почекаме уште цела сезона нема гајле...после може ќе ги пцуеме што изгубиле титула, ама ќе видиме...крило подхитно ни треба.
Валенсија е добар за во Виган реално...мене не ме импресионира досега, освен што се покажа на пријателски...2 топки набацени на глава директно не носат титула :wink:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Фостер ќе блесне на 40 години, а на 41 година ќе се пензионира. :)

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Оставете го Фостер, не е само тој кривецот, има и полоши работи. Ферги, затоа што изјави дека судијата нема кондиција за суденње, можно е да биде санкциониран од ФА. Секако дека и судијата се погрижи за слабата игра и резултатот од некни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom