- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 728
- Поени од реакции
- 60
А во истиот момент за тој клуб дава по 42 гола по сезона и го прогласуваат за најдобар фудбалер на планетата
Според неговите изјави не би рекол така... се заблагодари на Фергусон со изјавата дека му е како втор татко и дека никогаш нема да го заборави престојот во Јунајтед... а сега тоа што тој е таков тип на фудбалер, кој сака нов предизвик во кариерата, тоа е друго дваесет...
Се гледаше по залагањето... другите како да не сакаа да победат тогаш, освен Роналдо... таков впечаток добив, а не само јас, и многу други мислат така...
А да не заборави дека постигна гол со Челзи и дека да не беше тој гол немаше да има пенали... и дека во таа година беше најдобар стрелец во ЛШ?
И не сум го споредил со Кин, Гигс, Кантона, далеку од тоа... ама кога веќе го ставате Евра во легендите, тогаш мислам дека Роналдо беше поголема легенда од него... а секоја чест и за Евра, моментално најдобриот поединец во Јунајтед до сега...
Да не замараме сметај си го за легенда, никој не те брани. А јас ќе го сметам за карикатура од легенда. Се надевам дека никој не ми брани :pos2:. Штом според тебе никој од останатите не сакаше да победи во финалето, јас незнам зошто Фергусон уште ги држи во клубот. :pos2:.