Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Се насладувате на поразот на челзи а?Ако,ако...
Не провоцираме кај вас, само си славиме победа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се насладувате на поразот на челзи а?Ако,ако...
Ако бе,сладете се не реков ништо ја...
грешиш досадно ке биде како и последните 3 години Јунајтед на вревот без конкуренција само овај пат 7-8 коло пред крајот Јунајтед ке биде шампионМислам дека сега веќе станува интересно, во ПЛ ! Оваа дефинитивно ке биде најинтересна оваа сезона во ПЛ !
Честито победа !
грешиш досадно ке биде како и последните 3 години Јунајтед на вревот без конкуренција само овај пат 7-8 коло пред крајот Јунајтед ке биде шампион
е тогаш ке те сакам за озбилно ахахаха:baeh:И уште ако успееме treble да освоиме а не сме фаворити за ПЛ, другиве тимови ќе треба да се откажат од натпреварување![]()
Разлистај бе малку, 1 страна поназад ги имаш. :pop:Честито победа и од мене,не бев во можност да го гледам натпреваот...колку што гледам добро сме изигале...браво за момцие...ако може головите :smir:
Епа сега друже ние сме најмалку криви што Челзи изгубил. Ние само сме среќни што пред се Манчестер победи а поразот на Челзи е само еден голем плус кој ја прави победата на Јунајтед уште поважна
Разлистај бе малку, 1 страна поназад ги имаш. :pop:
Инаку тоа му беше 350 натпревар на О'Шеј во дресот на Манчестер, го прослави со гол.
Прво се чека некое време да се исполнат, потоа ги отвара.Незнам зошто но не ми ги отвара![]()