Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако бе,сладете се не реков ништо ја...

Епа сега друже ние сме најмалку криви што Челзи изгубил. Ние само сме среќни што пред се Манчестер победи а поразот на Челзи е само еден голем плус кој ја прави победата на Јунајтед уште поважна

Честито победа и прво место. Сосема заслужено. Сколс е вистински цар. А на Фостер алал да му е, никако не даваше топката во корнер да излези :pos2:. Се покажа дека ни е подобра играта кога играме со крила, само што нашите крила немаа денес завршници. Едниот (Валенсија) не нафрлуваше како што треба, а другиот (Нани) си ја врати страта "болест", а тоа е неговата себичност на крајот. Повторно некој треба психолошки да го посоветува. На Овен му треба повеќе минутажа. Можеше тоа да биди денес наместо Руни, но ќе си почека во некоја наредна прилика. Нека е со среќа и напред кон нова победа во Лигата на Шампионите.

Aјде нека ние честито победа само така да продолжиме поздрав и напред Манчестер

Мислам дека сега веќе станува интересно, во ПЛ ! Оваа дефинитивно ке биде најинтересна оваа сезона во ПЛ !

Честито победа !

Мислам дека сега веќе станува интересно, во ПЛ ! Оваа дефинитивно ке биде најинтересна оваа сезона во ПЛ !

Честито победа !
грешиш досадно ке биде како и последните 3 години Јунајтед на вревот без конкуренција само овај пат 7-8 коло пред крајот Јунајтед ке биде шампион

грешиш досадно ке биде како и последните 3 години Јунајтед на вревот без конкуренција само овај пат 7-8 коло пред крајот Јунајтед ке биде шампион

И уште ако успееме treble да освоиме а не сме фаворити за ПЛ, другиве тимови ќе треба да се откажат од натпреварување :icon_lol:

И уште ако успееме treble да освоиме а не сме фаворити за ПЛ, другиве тимови ќе треба да се откажат од натпреварување :icon_lol:
е тогаш ке те сакам за озбилно ахахаха:baeh:

Честито победа и од мене,не бев во можност да го гледам натпреваот...колку што гледам добро сме изигале...браво за момцие...ако може головите :smir:

Честито победа и од мене,не бев во можност да го гледам натпреваот...колку што гледам добро сме изигале...браво за момцие...ако може головите :smir:
Разлистај бе малку, 1 страна поназад ги имаш. :pop:

Инаку тоа му беше 350 натпревар на О'Шеј во дресот на Манчестер, го прослави со гол.

Епа сега друже ние сме најмалку криви што Челзи изгубил. Ние само сме среќни што пред се Манчестер победи а поразот на Челзи е само еден голем плус кој ја прави победата на Јунајтед уште поважна

Многу јасно!
Не се криви тие,што Виган го тепал Челси и што тие победиле..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom