Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чомбе бе човек, не ти личи на годините со такви изрази да се изразуваш... колку за информација овде на форумот има и од женскиот пол, така да полека малку со изразувањето... не дека мене ме повреди или навреди со ова, туку само си ја покажуваш културата, која очигледно е под нулата :toe:
Сега овде одма се најдоа и стручњаци кои знаат се!
Добро, моето не чини мислење, вашето е ОК и готово!
Не ме читајте ако не ви одговара, тој мој став нема никогаш да се промени. Никогаш не сум ви се мешал за тоа што пишувате и за кого пишувате. Тоа е само МОЕ право и јас на овој форум може да си го кажам слободно моето мислење, а не да ми се правите паметњаковичи. Сега почнавте да ме оценувате и за тоа колку култура сум имал и каков навивач сум бил зошто не го сакам педерчето кој вашиот Јунајтед го направи треторазреден тим во однос на големиот реал кое е 10 класи според него над Јунајтед и побрза одма да го целива газот и амблемот на копиљаната.
Те молам и тебе и сите кои не се согласувате со мене по ова прашање да не ми солите памет зошто имам видено видено видено мнооооогу, вие каде што одите, јас од таму се враќам така да малку почит!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Хаха....нејкам да дојдеме до недоразбирање но така е : До вчера кога играше во манутд беше цар а во Реал геј..:icon_lol:

Ти па... некои гејови немаат рогови да се познаваат, според постапките се познаваат. А гејска му беше постапката со амблемот.

Чомбе , Дено дај смирете се вие двајцата како и јас го сакаме клубот најмногу од се..Да Роналдо беше најдобар и нај заслужен за титулите што ги собра Манчестер во годините со него..Да го бакна амблемот на Реал тоа го направи без ни малку респект за Манчестер ,,, но мораме да разбериме дека Роналдо е во некој си негов филм...И после Бекам си велев дека нема да биде ништо од Манчестер еве се израмнивме со Ливерпул па и по Роналдо знам дека Манчестер ќе освојува титуи..

3766.gif

United vs. Arsenal
Barclays Premier League
Kick Off: 17:15
Sat 29th August
ахх, тешка ке биде, може и да изгубаме ..
Арсенал нешто ного голове дават ...:По глава::toe:

Клубот направи многу за него,но и тој се оддолжи најдобро на теренот.Најзаслужен беше за 3-те титули по ред и да не набројувам на колку утакмици не спасил.И според тоа е легенда,секако не во рангот на Гигс или Кантона,но сепак заслужува почит.Да,замина '' гејски '',но преку ноќ да почнеш така да го нарекуваш,не оди.Тој е веќе минато,а јас знам дека и со овој состав ќе бидеме на врвот и ќе освојуваме титули.

Еве што изјави Фергусон по натпреварот:

"You have got to react to defeat and it is always a challenge. But we got a really good response today. When you are making chances and dont take them it is a worry. We made six chances in the first half and did not take any. But the important thing is to have the patience to keep playing and keep believing and we did that."

_46250528_owen466282.jpg

Морам да напишам збор два за дечково...

Значи колку и да сум го мразел дечково кога играл за скаузерите...отсекогаш сум го почитувал премногу ...како модел на вистински професионалец и скромен дечко кој освем со добрите игри на теренот -со ништо друго не сакал да привлече внимание !

Постов е по повод неговиот прв официјален гол во дресот на најдобрата екипа во светот Манчестер Јунајтед !

Се надевам дека ќе има уште многу од него, само да добива шанса....знам дека тој ќе ја искористи...

Вчера тој докажа дека е најдобар токму кога притисокот врз него е најсилен, имаше одлична завршница и постигна супер гол....браво Овен , ја имаш сета почит на навивачите на Јунајтед !
ПРОДОЛЖИ САМО НАПРЕД , и докажи им на оние неверници кои се сомневаат во твоите квалитети - дека осетот за гол е вродено нешто , и дека само треба да бидеш здрав да докажиш дека си звер прав :) !!

+ Изјава на берба по натпреварот :

Berbatov – Rooney is better than Ronaldo

Wayne Rooney has been tipped by all and sundry as the man to step up and fill the gap left by Cristiano Ronaldo. They’re certainly big shoes to fill. It won’t be easy replacing the FIFA World Player of the Year, but Dimitar Berbatov believes Rooney is already a better player than Ronaldo. “Ronaldo was a fantastic player for us and I’m sure he will be very good for Real Madrid,” the Bulgarian told The Sun.
“But, for me, our biggest talent is and always was – even last season – Wayne Rooney.
“He is an incredible talent and will be one of the best players in Europe for many years to come.
“The scary thing with Wayne is he’s four or five years off his peak and, when you see the level he’s at now, that is almost impossible to get your head round.”
At just 23 years old, Rooney is already regarded as one of the best support strikers in Europe. His natural born talent, together with his work ethic and never-say-die attitude make him one of he Premier Leagues most feared opponents. And as Berbatov quite rightly points out, the best is yet to come.
Berbatov believes it’s his love for the game that sets him apart from the rest, and his unwillingness to hog the media spotlight allows him to focus on football.
“Wayne just loves to play football, it was what he was born to do and you can see that. He is not concerned about any of the glamour that goes with it,” Berbatov continued.
“He amazes us on the training pitch almost every day and his hunger seems to get bigger with every game.
“His attitude and love for the game reminds me of a child who could spend all day in the park with nothing but a football.”

Те молам и тебе и сите кои не се согласувате со мене по ова прашање да не ми солите памет зошто имам видено видено видено мнооооогу, вие каде што одите, јас од таму се враќам така да малку почит!

GLORY GLORY MAN UNITED!
Не можам а да не се замешам, де кажи ми баш што имаш ти повеќе видено од нас обичните смртници за друг пат да си знаеме и да не го задеваме неговото височество Чомбе...
Единствено што можам да помислам дека имаш проживеано повеќе од нас е да си отишол на Олд Трафорд или да имаш жена и деца, а пошто и двете ги немаш напраено, ке те замолам да не се праиш факман, пошто не те личи. Има деца со 18 години шо имаат проживеано повеќе од рчпали шо имаат 28 така да покрај тоа што мешаш приватен живот со фудбалски форум, не си ни во право што е најлошо за генерализацијава што ја правиш.
Факт е дека Роналдо заминува како легенда, единствениот играч кој покрај Боби Чарлтон е најдобар играч на светот и ти сакал или не тоа мора да го поштуеш. Тој тоа го постигна во Јунајтед и според вистински навивач(кој патем омразата кон Реал Мадрид ја канализира преку други работи) заминува како најдобар играч во светот.
Чим Фергусон уште има добро мислење за него, well thats good enough for me....

Јас сум оптимистички расположена во врска со натпреварот со Арсенал,вели некој дека ке изгубиме...а зашто?бидејки дават многу голови...полекате бе нема вечно да постигаат по толку голови,ако дале по толку на Портсмут и Евертон не значи и дека на нас ке дадат:toe:а и во форма влгуваме полека што е добро...

Гледам нешто и се расправате Дено и Чомбе во врска со Роналдо,но го подржувам Дено бидејки нема смисла така да се збори за играч кој до вчера ни носел победи а сега да се плува...отишол во Реал отишол,и Кака збореше дека Милан е неговиот живот,дека неговата иднина е таму па не видов еден лош збор од фановите на росонерите...и Тевез велеше дека сака да остане во Јунајтед а не остана а се пресели во градскиот ривал и после тоа збореше против Ферги и пак не рече некој лош збор за него туку само за Роналдо...стварно не разбирам...било поминмало,знаевме сите дека ке оди во Реал и затоа не сум изненадена.

Ај една молба..Овие вашите расправии префрлете си ги на профилите и таму прајте шо сакате...Доста беа веќе 3 страни за Роналдо...Некој го сака,некој не...Сепак секој има право на свое мислење нели???

Руни влезе во топ 100 клубот !

И една компилација слики од вчера!

ахх, тешка ке биде, може и да изгубаме ..
Арсенал нешто ного голове дават ...:По глава::toe:
Кога изгубивме од Барнли, може да изгубиме и од Арсенал, екипата им е супер, а и ние не сме ништо посебно оваа година така да поголеми шанси им давам на Арсенал(за жал).

Кога изгубивме од Барнли, може да изгубиме и од Арсенал, екипата им е супер, а и ние не сме ништо посебно оваа година така да поголеми шанси им давам на Арсенал(за жал).

Никогаш не губи надеж...не биди песимист,just believe.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom