Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ах.....
Ова се премногу малце видеа за да видите што уствари имавме а сега го пцуете. :S
Првото видео конкретно- Руни кога ке го изведе воа ја на плоштад правам харикири. :)

Се карате без потреба.Беше наш роналдо,ни донесе многу титули,ние него го направивме најдобриот планет на планетава,сакаше други предизвици и си замина.Крај на приказната.Незнам зошто правите споредби,од типот (ако беше друг играч,ако додадеше...)???:toe:Можеби и јас да живеев во англија сега ке ги бранев боите на клубот (на младинците де) но не живеам :pos2:

И да не имаа Манчестер зијан од таа игра створена само за Роналдо? Па газевме во Европа со тој систем, памтиш некогаш да сме биле толку моќни во ЛШ? Еве ке видиш сезонава разлика со Роналдо и без Роналдо. Лани мало морген шо ке ги тепавме Порто ако не беше Рони. Ке беше исто како со Бенфика. Лани со Арсенал, прехлани со Лион, Барселона, Рома? Премногу натпревари ги има решено со еден единствен потег. Па да му се сневиди ако сака нека промаши 30 шанси кога знам дека кога е најпотребен секогаш давал голови, буквално СЕКОГАШ.
Дено стварно не можам да те разберам шо сакаш да кажиш општо со дискусијава. Дали треба да плачеме севезден по педерчето, дали треба да се префрлиме сега за задрид да навиваме зошто може тие ќе "растураат" или пак треба да му ги лижиме ташаците или не знам што!
Има играчи кои ќе си заминат како легенди, има и такви на кои ќе им се заблагодариме, а има и такви што после заминување ќе им речеме кој ги *бе и готово!
Значи не можеш да ме натераш да зборувам добро за него, зборував кога требаше. Истото го правам и за сегашните играчи се додека некој не се изглупира или слично.
Затоа мене остави ме, изгледа имам поинаков пристап кон работите во и околу Јунајтед што никој не може да го поремети!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Ах.....
Ова се премногу малце видеа за да видите што уствари имавме а сега го пцуете. :S
Првото видео конкретно- Руни кога ке го изведе воа ја на плоштад правам харикири. :)
Слободно направи харикири
Руни Прави многу повеке од тоа ја носи новата титула за оваа сезона :smir:

Слободно направи харикири
Руни Прави многу повеке од тоа ја носи новата титула за оваа сезона :smir:
Дено мислеше за прстот излеа...(ако добро забележав Роналдо им го покажа средниот прст на навивачите на Арсенал)

И ај доста веќе за играч што не е наш,префрлете се во Фан Клуб Реал...:smir:

Ах.....
Руни е илјада пати подобар од него и допрва иде неговото почекај малце и ќе видиш ГЛОРИ ГЛОРИ МАН ЈУНАЈТЕД

:tapp::tapp::tapp::tapp:Со мајка барате да се карате сеа за бивши играч жити се беше роналдо во манчестер сеа си отиде,едно големо ФАЛА за него за убавите моменти,а за лошите ке се потрудиме да ги заборавиме тој е веќе минато

Иначе ПРЕЗАДОВОЛЕН сум од денешнава утакмица особено 2 полувреме сеа дури се препрознава кој е Манчестер јунајтед
Кој црни роналдо, кој тевез бе имаме ние играчи и против роботи да играт:pos2:Руни,берба,овен,нани,валенсија,сколс,фостер,видич,евра.....итн.:pos2:

ЗАКЛУЧОК: ДЕФИНИТИВНО НИ ТРЕБА НАВИСТИНА ОФАНЗИВЕН ИГРАЧ ОД СРЕДИНАТА НА ТЕРЕНОТ, НЕКОЈ КОЈ ЌЕ ЗНАЕ ДА ДАДЕ ГОЛ(ЧИТАЈ: ДИЕГО, СНАЈДЕР, ВАН ДЕР ВАРТ,АРШАВИН, ВАН ПЕРСИ, РОБЕН.....

ЈА ИМАМЕ ИГРАТА АМА НЕМА КОЈ ДА ДАДЕ ГОЛ :nenene:

Демантири или не пиши повеќе тукa :smir:
И не се правејте деца, малко се тие играче шо играт по 10год у еден клуб, од една страна ми е мака шо не е Роналдо кај нас повеке, од друга страна е добро шо им џапнааме 90м на реал.
Кажејте колко пати Роналдо сам ве има праано среќни?
не треба да жалеме по него, ама не треба да го пцууме... него никој неможе да го замене... у право е Дено = го нема цела утакмица, на краајта он решава се ! не се правејте интересни, секое додавање до него, еми до него ќее, мер до Оши, кај кој беше најсигурна топката...
Ептен се правете деца... го бакнал аблемот,негово право. И мене сега да ме потерат да играм у Сантандер ќе одам, а после ако одам у Манчестер, нели треба да го бакнувам аблемо ? он уште как малечок е навивал за Реал и го сака тај клуб, и готово. А и да спие со аблемо на муцката, џабе е за сите шо се у реал и шо го сакат реал, оти Роналдо никојпат нема да им га донесе таа среќа шо ни га има донесено на нас, ние секојпат ќе имам повеќе од реал, у смисла од Роналдо.
И стварно, престанејте, тај ни треба онај ни треба, Ферги да купе, Ферги да земе... коо има слаба игра и слаб резултат сите изнервирани и говорете глупости, а коо победуваме сите: Добро е, не ни треба никој, супер игра ... Дај малко потишина, Фергусон заслужува доверба 24/7 и одлучејте се, треба ли ни некој или не ? :helou:
Бтв, за денеска, играта не беше ни најлоша ни најдобра, Фостер ме изненади стварно, веќе имам мислење за него, оти слабо го гледаах и само читаах со викате за него... Евра-алал да моо, мислам оти треба на раце да го носеме! Видич е СТОЛБ. Нани треба да биде посигурен у потезите, треба да се подобре... Бербатов исто така покажа дека лани само е бил у сенка на Роналдо, оти не бива две претстави на една бина,само малко да се "стегне", да намале " ноншалантноста ",а се гледа дека повеќе се ангажира,уште малко му фале. Руни стандардно добар как и секојпат - КУЧЕ! Дадејте му време на Валенсија, да видете кој ќе биде цар у Јунајтед.А Овен, он ќее новио Солскер, флези 70мин, дај 1-2 гола, оди си. :wink:

Честитки убедлива победа !

Се гледаме за 7 дена на Олд Трафорд !

Демантири или не пиши повеќе тукa :smir:
И не се правејте деца, малко се тие играче шо играт по 10год у еден клуб, од една страна ми е мака шо не е Роналдо кај нас повеке, од друга страна е добро шо им џапнааме 90м на реал.
Кажејте колко пати Роналдо сам ве има праано среќни?
не треба да жалеме по него, ама не треба да го пцууме... него никој неможе да го замене... у право е Дено = го нема цела утакмица, на краајта он решава се ! не се правејте интересни, секое додавање до него, еми до него ќее, мер до Оши, кај кој беше најсигурна топката...
Ептен се правете деца... го бакнал аблемот,негово право. И мене сега да ме потерат да играм у Сантандер ќе одам, а после ако одам у Манчестер, нели треба да го бакнувам аблемо ? он уште как малечок е навивал за Реал и го сака тај клуб, и готово. А и да спие со аблемо на муцката, џабе е за сите шо се у реал и шо го сакат реал, оти Роналдо никојпат нема да им га донесе таа среќа шо ни га има донесено на нас, ние секојпат ќе имам повеќе од реал, у смисла од Роналдо.
И стварно, престанејте, тај ни треба онај ни треба, Ферги да купе, Ферги да земе... коо има слаба игра и слаб резултат сите изнервирани и говорете глупости, а коо победуваме сите: Добро е, не ни треба никој, супер игра ... Дај малко потишина, Фергусон заслужува доверба 24/7 и одлучејте се, треба ли ни некој или не ? :helou:
Бтв, за денеска, играта не беше ни најлоша ни најдобра, Фостер ме изненади стварно, веќе имам мислење за него, оти слабо го гледаах и само читаах со викате за него... Евра-алал да моо, мислам оти треба на раце да го носеме! Видич е СТОЛБ. Нани треба да биде посигурен у потезите, треба да се подобре... Бербатов исто така покажа дека лани само е бил у сенка на Роналдо, оти не бива две претстави на една бина,само малко да се "стегне", да намале " ноншалантноста ",а се гледа дека повеќе се ангажира,уште малко му фале. Руни стандардно добар как и секојпат - КУЧЕ! Дадејте му време на Валенсија, да видете кој ќе биде цар у Јунајтед.А Овен, он ќее новио Солскер, флези 70мин, дај 1-2 гола, оди си. :wink:

жани малечок си ти бате ке разбереш понатака некои работи ела после да ти удрам еден ластик ц ц ц Сантандер

Честито победа да ни се редат многу мнгоу вакви победи и се на се презадоволен сум од денешнава игра посебно второ полувреме....:smir:

жани малечок си ти бате ке разбереш понатака некои работи ела после да ти удрам еден ластик ц ц ц Сантандер
Има пациенти по форумиве, не се замарај:toe:

Aбе цел саат ја глеам сликава и никако да заприметам убаво..Тука Руни го бакнуве амблемо или само на мене така ми стое???:jaj:

Изгледа си далтонист брат..... шо ќе бакнуе ако не ЃАВОЛСКИОТ АМБМЛЕМ :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom