Демантири или не пиши повеќе тукa :smir:
И не се правејте деца, малко се тие играче шо играт по 10год у еден клуб, од една страна ми е мака шо не е Роналдо кај нас повеке, од друга страна е добро шо им џапнааме 90м на реал.
Кажејте колко пати Роналдо сам ве има праано среќни?
не треба да жалеме по него, ама не треба да го пцууме... него никој неможе да го замене... у право е Дено = го нема цела утакмица, на краајта он решава се ! не се правејте интересни, секое додавање до него, еми до него ќее, мер до Оши, кај кој беше најсигурна топката...
Ептен се правете деца... го бакнал аблемот,негово право. И мене сега да ме потерат да играм у Сантандер ќе одам, а после ако одам у Манчестер, нели треба да го бакнувам аблемо ? он уште как малечок е навивал за Реал и го сака тај клуб, и готово. А и да спие со аблемо на муцката, џабе е за сите шо се у реал и шо го сакат реал, оти Роналдо никојпат нема да им га донесе таа среќа шо ни га има донесено на нас, ние секојпат ќе имам повеќе од реал, у смисла од Роналдо.
И стварно, престанејте, тај ни треба онај ни треба, Ферги да купе, Ферги да земе... коо има слаба игра и слаб резултат сите изнервирани и говорете глупости, а коо победуваме сите: Добро е, не ни треба никој, супер игра ... Дај малко потишина, Фергусон заслужува доверба 24/7 и одлучејте се, треба ли ни некој или не ? :helou:
Бтв, за денеска, играта не беше ни најлоша ни најдобра, Фостер ме изненади стварно, веќе имам мислење за него, оти слабо го гледаах и само читаах со викате за него... Евра-алал да моо, мислам оти треба на раце да го носеме! Видич е СТОЛБ. Нани треба да биде посигурен у потезите, треба да се подобре... Бербатов исто така покажа дека лани само е бил у сенка на Роналдо, оти не бива две претстави на една бина,само малко да се "стегне", да намале " ноншалантноста ",а се гледа дека повеќе се ангажира,уште малко му фале. Руни стандардно добар как и секојпат - КУЧЕ! Дадејте му време на Валенсија, да видете кој ќе биде цар у Јунајтед.А Овен, он ќее новио Солскер, флези 70мин, дај 1-2 гола, оди си. :wink: